Uitgelicht: Elro Connects K1 connector

elro video deurbel

▲ Slimme deurbel van Elro © Elro

Door middel van de speciale ELRO Connects K1 Connector kun je al je ELRO apparaten eenvoudig connecten met de app van ELRO. In deze blog licht ik deze connector uit en vertel ik je wat je hiermee kunt.

Wat kun je met de ELRO Connects K1 connector?

De hoofdvraag van deze blog is natuurlijk wat je precies met de ELRO Conencts K1 connector kunt. Je moet deze connector van ELRO eigenlijk als het basis station van al je ELRO Connects systeem zien. Met deze connector kun je namelijk alle apparaten verbinden aan de speciale ELRO Connects app. Met deze app kun je vervolgens al je ELRO apparaten bedienen via je smartphone of tablet (denk bijvoorbeeld aan een slimme rookmelder).

De K1 connector van ELRO Connects heb je nodig om apparaten te koppelen met de app. Foto: Bol.com

Naast het koppelen van ELRO producten aan ELRO’s smart home systeem, kun je de connector ook gebruiken als extra alarm. Zo kan de connector dienen als extra alarm bij rookdetectie of beweging in de nacht. Daarbij is de Connects K1 connector tevens voorzien van LED verlichting: hiermee kun je zelf een kleur aangeven voor een specifieke status (denk aan een nacht- of overdag instelling).

Je kunt onder andere de volgende ELRO producten koppelen met de Connects K1 connector:

  • ELRO Plug-in Switch
  • ELRO S.O.S button
  • ELRO Smoke Alarm
  • ELRO Heat Detector
  • ELRO Motion Detector
  • ELRO Door or Window Contact

Zoals je ziet is het dus slim om dit soort apparaten te koppelen met je smartphone middels de speciale connector van ELRO.

Installatie van ELRO Connects K1 connector

De installatie van ELRO Connects K1 connector is echt een fluitje van een cent. Ik heb een makkelijk stappenplan gemaakt, zodat je ontdekt hoe je deze connector makkelijk kunt installeren:

  1. Download de ELRO Connects app op je smartphone
  2. Geef in de ELRO app aan dat je de Connector wilt koppelen
  3. Druk de knop van de K1 connector vervolgens 5 seconden in
  4. Je kunt nu ELRO apparaten koppelen met je app middels de K1 Connector

Zo simpel is het!

ELRO Connects K1 connector kopen?

Heb jij meerdere ELRO apparaten in huis en ben je van plan om deze op kort termijn te koppelen om ze te kunnen bedienen via je smartphone? Dan is deze connector een goede keuze! Je vindt deze connector al vanaf € 39,99 bij Bol.com.

eufy deurbel zonder base

 Aanbieding!  

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts