Home » Smart home nieuws » Eerste smart home winkel in Nederland?

Eerste smart home winkel in Nederland?

smart home winkel nederland

 © 50Five
Bram Tigchelaar · 14 december 2018

Voor het kopen van smart home artikelen kun je in Nederland terecht bij verschillende smart home webshops. Een ‘specifieke’ smart home winkel in de winkelstraten was er tot op heden nog niet. Onlangs is Štore in Haarlem geopend, een winkel die daar verandering in brengt!

Štore is een initiatief van Škoda, 50Five en Broekhuis

Sinds kort is er een slimme winkel geopend in de Grote Houtstraat 2 in Haarlem. In de winkel kunnen bezoekers allerlei slimme artikelen vinden voor in en rondom het huis. De winkel, Štore genaamd, is een initiatief van Škoda, Broekhuis en 50Five. 50Five kennen we natuurlijk als de smart home specialist van Nederland, een van de weinige shops die haar assortiment enkel richt op smart home.

Van slimme stofzuigers tot een auto

Het assortiment van de winkel verschilt maar wordt aangeboden onder hetzelfde motto: “Slim gevonden”. Op het gebied van smart home kun je er slimme stofzuigers, slimme deurbellen en slimme thermostaten ontdekken. Fijn om bij je eerste kennismaking met smart home het product daadwerkelijk eens in handen te hebben.

Naast de smart home artikelen kun je er ook terecht voor een kennismaking met diverse vormen van private lease en kun je de nieuwe Škoda bekijken en achter verschillende slimme toepassingen komen.

indruk smart home winkel

Meer smart home nieuws

ifttt pro
amazon eero mesh netwerk
amazon echo show 10
nieuwe amazon echo dot
nieuwe lampen philips hue