Eerste smart home winkel in Nederland?

Maarten Reijneveld Laatste update: 09-12-2020

Voor het kopen van smart home artikelen kun je in Nederland terecht bij verschillende smart home webshops. Een ‘specifieke’ smart home winkel in de winkelstraten was er tot op heden nog niet. Onlangs is Štore in Haarlem geopend, een winkel die daar verandering in brengt!

smart home winkel nederland

De nieuwe winkel van 50Five © 50Five

Štore is een initiatief van Škoda, 50Five en Broekhuis

Sinds kort is er een slimme winkel geopend in de Grote Houtstraat 2 in Haarlem. In de winkel kunnen bezoekers allerlei slimme artikelen vinden voor in en rondom het huis. De winkel, Štore genaamd, is een initiatief van Škoda, Broekhuis en 50Five. 50Five kennen we natuurlijk als de smart home specialist van Nederland, een van de weinige shops die haar assortiment enkel richt op smart home.

Van slimme stofzuigers tot een auto

Het assortiment van de winkel verschilt maar wordt aangeboden onder hetzelfde motto: “Slim gevonden”. Op het gebied van smart home kun je er slimme stofzuigers, slimme deurbellen en slimme thermostaten ontdekken. Fijn om bij je eerste kennismaking met smart home het product daadwerkelijk eens in handen te hebben.

Naast de smart home artikelen kun je er ook terecht voor een kennismaking met diverse vormen van private lease en kun je de nieuwe Škoda bekijken en achter verschillende slimme toepassingen komen.

indruk smart home winkel

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *