Smart Home voor Beginners

Naar aanleiding van enorm veel vragen over het beginnen van een smart home, hebben wij een compleet boek geschreven. Voor we zijn begonnen hebben we werkelijk honderden persoonlijke vragen die wij binnen hebben gekregen gegroepeerd in onderwerpen. Op basis daarvan is er een meer dan 60 pagina dikke gids gerealiseerd met alles wat je moet weten om te starten met je smart home: van de keuze voor smart home producten tot een goede beveiliging van je apparatuur.


smart home voor beginners kaft

Alles wat je moet weten om een goede start te maken met een slimme woning!

Smart Home voor Beginners is een must-read als je wilt starten met het bouwen van een slimmer huis. Je ontdekt niet alleen alles over populaire smart home producten, maar komt er ook achter hoe je privacy waarborgt en waar je op moet letten bij het verbinden van apparaten.

De gids is opgedeeld in verschillende grote thema’s: producten, kosten, protocollen, inrichting, WiFi & internet en privacy! Met andere woorden: alles waar je je in moet verdiepen voor een solide basis van je slimme woning.

Smart Home voor Beginners is een e-book wat wij onze leden gratis aanbieden. Wanneer je graag op de hoogte wilt blijven over smart home nieuws en blogs via onze nieuwsbrief, krijg je het e-book als extraatje cadeau!


Sluit jij je aan bij onze smart home familie?

Wil jij nooit meer het laatste smart home nieuws missen of ben je vaak op zoek naar inspiratie voor interessante smart home scenario’s? Dan hebben wij goed nieuws voor je: we zijn achter de schermen bezig met een smart home nieuwsbrief voor onze fans. Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, krijg je trouwens Smart Home voor Beginners gratis!

    Je gegevens zijn veilig. Wanneer jij het e-book aanvraagt zullen wij je een persoonlijke e-mail sturen met een link naar het e-book. Mogelijk gebruiken wij jouw e-mailadres in een later stadium voor het versturen van onze nieuwsbrief (deze hebben we nog niet). Wanneer wij deze nieuwsbrief gaan versturen, heb je uiteraard de mogelijkheid om je hiervoor te allen tijde uit te schrijven. Bekijk ook ons Privacy Statement.

    Bij het abonneren van de nieuwsbrief , ga je akkoord met het Privacy Statement van Smarthomeweb.nl en ga je akkoord dat jouw e-mailadres gedeeld wordt met MailChimp, de e-mailmarketing provider waar wij gebruik van maken. Je gegevens worden alleen door Smarthomeweb.nl gebruikt en zijn altijd veilig. Je kunt je ten alle tijden uitschrijven onderaan elke nieuwsbrief via de uitschrijven-link of door een berichtje te sturen naar info@smarthomeweb.nl. We respecteren je gegevens en behandelen deze met respect.