Draadloze tado° smart thermostaat en temperatuursensoren

tado draadloze thermostaat

▲ tado° thermostaat is draadloos of bedraad aan te sluiten © tado°

Tado heeft tijdens IFA een nieuwe slimme thermostaat en diverse bijhorende sensoren aangekondigd. Het gaat om een compleet draadloze variant die gemakkelijk overal in de woning bevestigd kan worden. Ook onder de motorkap is de nieuwe thermostaat stukken slimmer dan zijn oudere broertje.

IFA staat in het teken van veel nieuwe smart home apparaten. Ook tado° introduceerde tijdens de IFA een nieuwe draadloze Smart Thermostaat Starter Kit en nieuwe draadloze temperatuursensoren. De draadloze thermostaat en sensoren zijn makkelijk overal te plaatsen in elke kamer, hierdoor kunnen de bewoners in elke kamer de gewenste temperatuur handmatig aanpassen.

Nieuwe draadloze tado° V3+ starterkit

De grootste verandering van de nieuwe V3+ thermostaat is dat deze ook draadloos te installeren is. Door deze draadloze mogelijkheid is de slimme thermostaat makkelijker te installeren en overal te plaatsen in huis. Naast de draadloze variant is ook de bedrade V3+ thermostaat ook verbetert en is deze met bijna elk verwarmingssysteem te koppelen, daarnaast bieden ze ook een naadloze integratie met alle soorten ketels van bijna elke fabrikant.

De nieuwe thermostaat wordt aangeboden in een starterskit, hierin heb je de keuze of je kiest voor de draadloze of bedrade thermostaat. In de starterskit zit standaard een V3+ thermostaat, extensie kit en een tado° bridge.

nieuwe tado starterskit v3

De draadloze tado° temperatuursensoren

Ook doordat de nieuwe temperatuursensoren draadloos zijn, zijn deze makkelijk te plaatsen in elke kamer. De sensoren zorgen ervoor dat je één of meerdere kamers makkelijk en centraal te bedienen zijn. Naast temperatuursensoren zitten er in de sensor ook vochtigheidsdetectoren. Deze detectoren meten onder andere de luchtkwaliteit in je huis.

Goede aanvulling voor de tado° Klimaatcomfort Skil

De nieuwe temperatuursensoren zijn een aanvulling op de tado° Klimaatcomfort Skil. Met deze functie van tado° geeft het systeem van tado° je feedback om de luchtkwaliteit in je huis te verbeteren. Doordat je de temperatuursensoren in meerdere kamers plaatst krijg je voor heel je huis feedback en kun je de luchtkwaliteit van heel je huis verbeteren.

Prijs van de nieuwe tado° producten

Voor deze nieuwe tado° producten heb je de keuze voor een draadloze of bedrade starterskit. De temperatuursensoren van tado° zijn los te bestellen. De nieuwe producten zijn momenteel alleen te koop via de shop van tado° zelf en met deze tado° kortingcode: DUTCH30, krijg je zelfs tijdelijk 30% korting op de nieuwe producten. Check hieronder de prijzen:

  • Bedrade tado° V3+ starterskit: € 199,99
  • Draadloze tado° V3+ startkerskit: € 229,99
  • Draadloze tado° temperatursensor: € 79,99
2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts