Draadloze deurbel Action: dit moet je weten!

draadloze deurbel action dit moet je weten!

▲ Deurbel ter illustratie © Canva

Action, de winkelketen die bekend staat om haar lageprijzen assortiment, verkoopt tegenwoordig ook verschillende slimme deurbellen. Zo is de LSC Connect misschien wel de bekendste, maar bieden ze ook een draadloze deurbel voor een lage prijs aan. In deze blog zoomen we in op de draadloze deurbel van action en kijken we naar wat je ermee kan.

Tegenwoordig zijn er steeds meer varianten van deurbellen, er komen steeds meer slimme deurbellen en draadloze deurbellen bij. Action heeft een tijd terug al een eerste stap gezet door de LSC smart connect videodeurbel te introduceren, deze viel erg in de smaak bij de consumenten. Naast deze slimme deurbel hebben ze ook een draadloze deurbel voor een lage prijs. Maar wat maakt deze deurbel aantrekkelijker dan andere deurbellen?

Wat kun je met de draadloze deurbel van Action?

Je kunt de draadloze deurbel van Action gebruiken zoals een normale deurbel. Er zitten geen extra functies op wat de deurbel direct een slimme deurbel maakt. Wel is de deurbel een soort slim dankzij de draadloze deurbel met bijbehorende gong die je kan installeren waar je maar wilt. Je hoeft de gong alleen in een stopcontact te steken en dan werkt die, dit kan dus in je woonkamer zijn maar ook in je keuken als je dat fijner vindt. Je kunt de draadloze deurbel van Action gewoon gebruiken als een normale deurbel alleen dan ook nog met de keuze uit 36 verschillende melodieën en de gong heeft een geluidssterkte van maar liefst 80 decibel. Daarnaast is er een groot bereik, de gong kan namelijk tot wel 100 meter van de deurbel af geïnstalleerd worden.

Specificaties draadloze deurbel Action

De draadloze deurbel kenmerkt zichzelf uiteraard doordat deze op batterij werkt en er geen aansluiting nodig is. Maar wat heeft de deurbel verder voor eigenschappen? Hieronder de specificaties van de draadloze deurbel van Action op een rij:

  • Een bereik van 100 meter
  • Keuze uit 36 verschillende melodieën
  • 80 dB geluidssterkte
  • Werkt draadloos, zonder snoeraansluiting
  • A-Force batterijen bijgeleverd
  • Optie voor witte en zwarte kleur deurbel

Draadloze deurbel action met camera

Als we praten over een draadloze deurbel van de Action met camera dan hebben we het over de LSC smart connect videodeurbel. De draadloze Action deurbel heeft namelijk geen camera optie. De LSC smart connect videodeurbel heeft dit wel, deze deurbel heeft meerdere functies zoals de camera die de deurbel een slimme deurbel maken. Wanneer je dus opzoek bent naar een draadloze deurbel met camera dan kan je beter voor de LSC videodeurbel van Action gaan. Deze deurbel heeft namelijk de optie om in de app videobeelden te bekijken en dankzij 2-wegcommunicatie kan je ook contact hebben met degene die voor de deur staat. De videodeurbel van Action werkt op wifi en is te bedienen via een app. De videodeurbel kunnen we dus wel degelijk een slimme videodeurbel noemen. Je kunt de LSC smart connect videodeurbel koppelen met Google Home om daarna met spraak te bedienen maar koppelen met Philips Hue is ook een optie om vervolgens je lampen samen te laten werken met je slimme deurbel.

Draadloze deurbel action koppelen

De draadloze deurbel van Action staat gekoppeld met een gong die je in het stopcontact kunt stoppen. De installatie hiervan is makkelijk, je hangt de  deurbel op en doet de gong in het stopcontact en je draadloze deurbel werkt. Je kan de deurbel echter niet koppelen met andere smart home apparaten, dit omdat het niet daadwerkelijk een slim apparaat is wat via een app werkt. Er is geen optie om vanuit een app of met spraak de deurbel te bedienen. Daarom zien we de deurbel niet terug in onze slimme deurbel top 10 maar het is zeker geen slechte keuze als je een goedkope draadloze deurbel zoekt.

Goedkope draadloze deurbel

De deurbel van Action is gewoon een goede keuze als je opzoek bent naar een goedkope draadloze deurbel. De deurbel is gemakkelijk in gebruik en heeft alle belangrijkste functies van een deurbel in huis. De draadloze deurbel is al te koop vanaf € 5,99.

One comment
  1. Zoals de meeste Action/LSC producten kan die het beste via de Tuya smart app met Google home worden verbonden. Werkt snel en perfect zoals de meeste apparaten wel 2,4 en geen 5. Maar de meeste modems hebben een switch en de 2.4 kan je het beste vinden in de buurt van een extender, Neem anders contact op met je provider. Heb goede ervaringen met Ziggo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts