Doorbird komt met configurator: ontwerp je eigen slimme intercom

Rob Tigchelaar Laatste update: 20-11-2020

Slimme intercomspecialist Doorbird introduceert een configurator waarmee architecten en installateurs hun eigen slimme intercom kunnen ontwerpen. Er kan van alles gepersonaliseerd worden: van de kleur van de intercom tot de invulling van de toetsenborden.

doorbird configurator

Met de Doorbird Configurator kun je je eigen intercom ontwerpen © Doorbird

Het is natuurlijk altijd maar de vraag hoe een specifiek smart home apparaat bij jouw woning past. Steeds meer merken lijken hier meer op in te spelen: zo lanceerde slimme deursloten specialist Nuki een witte editie van haar slimme deursloten en kwam Ring met een speciaal Halloween frontje voor haar slimme deurbel. Maar, het kan nog mooier, bewijst slimme intercomspecialist Doorbird. Met de Doorbird Configurator kun je namelijk je vanaf nu namelijk je eigen intercom samenstellen.
Doorbird Configurator: dit is mogelijk

Doorbird, bekend van haar slimme deurbel voor een appartement, meldt dat er van alles mogelijk is met deze Configurator. Zo kunnen architecten en installateurs zelf de afmetingen bepalen, zodat de Doorbird IP-intercom goed en passend gemonteerd kan worden. Daarbij kunnen er ook verschillende belknoppen en modules geselecteerd worden: hierbij kun je denken aan specifieke toetsenborden en zelfs nummerplaten.

Naast de functionaliteiten en afmetingen bestaat er in de Doorbird Configurator zelfs de mogelijkheid om een eigen kleur te selecteren: je hebt keuze uit 50 RAL-kleuren en oppervlaktecoatings.

3D en augmented reality om intercom te visualiseren

Om er zeker van te zijn dat de slimme intercom van Doorbird strakjes past – zowel qua looks als afmetingen – is er een 3D weergave van het ontwerp te aanschouwen. Sterker nog: met behulp van augmented reality kun je de slimme IP-intercom op de gewenste plaats bekijken alsof hij al gemonteerd is.

Nog niet helemaal zeker van je zaak? Dan kan het ontwerp gewoon opgeslagen worden, inclusief een technische tekening, zodat deze op een later moment afgemaakt kan worden. Handig als je dit bijvoorbeeld nog even wil bespreken met anderen.

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.