Domotica webshop ROBBshop lanceert nieuwe website

Maarten Reijneveld Laatste update: 24-11-2020

ROBBshop heeft afgelopen week haar nieuwe website gelanceerd. De website is een stuk overzichtelijker en meer van deze tijd. Wij brachten een virtueel bezoekje.

nieuwe website robbshop

Nieuwe homepage ROBBshop © Inzet: © Pixabay/ Printscreen ROBBshop

Je moet maar durven, vlak voor Black Friday een nieuwe website lanceren. ROBBshop deed het: op 20 november schakelde zij over naar haar splinternieuwe website. De complete website is onder handen genomen en is vanaf nu ook voorzien van het vernieuwde ROBBshop logo.

Nieuwe ROBBshop: overzichtelijk en fris

Bij het bezoeken van de nieuwe website van ROBBshop vallen de herkenbare oranje kleuren gelijk op: het menu is niet meer wit – zoals dat voorheen was – maar nu in de oranje kleur uitgevoerd. Het nieuwe logo is erin verwerkt, met de vernieuwde slogan ‘We love smart‘. Voorheen droeg ROBBshop de one-liner ‘De Domotica shop‘ onder haar logo, wat ze trouwens vanzelfsprekend nog steeds zijn.

Live-chat functie voor directe support

Op de homepage is een grote banner te zien, met rechts daarvan drie verschillende blokken. Daaronder kun je met een tegelmenu eenvoudig navigeren naar een specifieke smart home categorie: van verwarming tot sensoren. Hulp nodig tijdens het shoppen? Dan kun je middels een live-chat functie direct in contact komen met een van de specialisten.

Op 20 november schakelde de webshop over naar haar nieuwe stijl, waarbij de webshop ook een speciale actie had: 10% korting op het gehele assortiment. “ROBBshop lanceert nieuwe website! Alleen vandaag 10% korting op alles“, klonk de webshop tijdens de lancering enthousiast op social media.

ROBBshop bemachtigd Very Smart Shop Award™

Enige tijd geleden bestempelden wij ROBBshop als Very Smart Shop, waarbij we ons smart home award met veel genoegen hebben uitgereikt. In de webshop is het award nu te zien: onderin de website blinkt het predicaat, waarmee ROBBshop laat zien dat je in onze ogen te maken hebt met een specialistische partij.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *