Home » Smart home nieuws » Dit zijn de beste robotmaaier deals op Black Friday

Dit zijn de beste robotmaaier deals op Black Friday

robotmaaier-black-friday-deals

Google Home smart speaker © Unsplash
Joep Verburg · 28 november 2019

Wanneer je geen tijd meer wilt steken in grasmaaien, dan is een robotmaaier je redding. En wat is een beter moment om een robotmaaier aan te schaffen dan op Black Friday?Alhoewel er niet enorm veel Black Friday deals zijn voor robotmaaiers, kwamen wij toch een paar mooie tegen. Deze deals mag je niet missen.

Dit zijn de beste robotmaaier deals op Black Friday 2019

Omdat een robotmaaier best een investering kan zijn, wil niemand te veel betalen. Maar wanneer je te weinig betaalt, dan heb je waarschijnlijk een robotmaaier van slechte kwaliteit die minder lang mee gaat. Daarom raden we je aan om alleen een robotmaaier te kopen van een bewezen merk. Gelukkig zijn die robotmaaier door Black Friday nu ook een stuk beter betaalbaar. Let op: bij vele robotmaaiers geldt nu bovenop de korting nog €100,- cashback! Dit zijn de beste deals:

gardena-sileno-r130li

Een Gardena Sileno+ kost nu €1099,-

De Sileno+ R130Li kost normaal gesproken €1199,-, maar is nu een stuk goedkoper. Ook hierbij geldt de cashback-actie!

De Gardena Sileno City 500 voor €799,-

Tijdens Black Friday 2019 krijg je op deze robotmaaier maar liefst €100 korting bij 50five. Koop deze robotmaaier en ontvang ook nog eens €100 extra cashback. €200,- korting totaal dus!

gardena-r70li

Gardena R70Li robotmaaier voor €899,-

Deze robotmaaier van Gardena was al het goedkoopste te vinden bij 50five, maar daar is hij nu nóg goedkoper. Naast deze lage prijs krijg je ook nog eens €100,- cashback.

Welke voordelen heeft zo’n robotmaaier?

In onze robotmaaier adviesgids lees je alles dat je moet weten voordat je zo’n automatische grasmaaier aanschaft. Het is goed om je wat verder in te lezen, want er is nogal verschil tussen de verschillende robotmaaiers die nu beschikbaar zijn. Wel zien we bij de meeste een aantal voordelen terugkomen:

  • Je hoeft zelf niet meer te maaien
  • Een robotmaaier slaat geen plekje over
  • Je kunt hem koppelen met andere apparaten, handig!

Deze voordelen maken zo’n robotmaaier natuurlijk erg aantrekkelijk, maar let goed op welke je aanschaft. Zo heeft bijvoorbeeld de ene maaier wél een regensensor, maar de ander niet. En nat gras kan natuurlijk schadelijk zijn voor een robotmaaier. Let op deze en andere aspecten in de adviesgids en wordt niet negatief verrast.

Breid je smart home uit met andere Black Friday deals

Bij grote webshops als Coolblue, Bol.com en 50five zijn er dit jaar door Black Friday vele smart home deals waar je van gebruik kunt maken. Deze zijn logischerwijs maar kort geldig, laat de beste Black Friday deals voor je smart home dus niet schieten!

Meer smart home nieuws

quarantaine google nest mini
sonos s2
smart speaker bang & olufsen
smart+ switch configureren
amazon aanbiedingen
Ring video deurbel 2 zwart