Dikke smart home deals tijdens Smart Week bij Tink!

Bram Tigchelaar Laatste update: 17-09-2021

Vanaf vandaag gaat de Smart Week bij Tink weer van start. Tijdens deze periode zijn smart home producten extra scherp geprijsd in de webshop van Tink, hierbij lopen de kortingen zelf op tot 52%!

banner smart week tink

Beschrijving afbeelding © COPYRIGHT EIGENAAR

De Smart Week van Tink loopt van 17 september tot en met 30 september. Tijdens deze periode zijn er veel leuke smart home deals te vinden, waaronder een goede deal met de nieuwe Google Nest Doorbell. Benieuwd naar deze deals, ga dan direct naar de website van Tink of bekijk de beste deals die we voor je geselecteerd hebben:

Meer weten over bepaalde producten of aanbiedingen? Lees hieronder meer over deze producten.

Google Nest Doorbell met  Google Nest Hub

google nest doorbell review

Google Nest heeft sinds kort een nieuwe slimme deurbel geïntroduceerd. Naast dat deze nieuwe variant erg mooi is heeft de deurbel een paar gave updates, waaronder de mogelijkheid om de deurbel draadloos te gebruiken met een accu. Met een slimme deurbel weet je altijd wanneer er iemand voor je deur staat, ook wanneer je niet thuis bent. Wanneer er iemand aanbelt krijg je op je smartphone een melding en kun je net zoals een telefoongesprek opnemen. Via de camera en microfoon die in de deurbel zitten kun je met de persoon voor de deur communiceren.

Met deze deal van Tink kun je de Google Nest Doorbell en Google Nest Hub aanschaffen voor slechts € 229,-, normaal zou je voor deze twee apparaten los € 299,- betalen. Het mooie van deze combideal is dat je er ook een Google Nest Hub bij krijgt. Met de Google Nest Hub kun je slimme apparaten in huis mee bedienen, daarnaast zorgt een hub voor overzicht in je smart home. Ook kun je de Google Nest Hub gebruiken als intercom van je slimme deurbel, belt er dan iemand aan dan krijg je een melding op de Hub en kun je de oproep beantwoorden.

google nest doorbel met google nest hub

Nieuwe Google Nest Doorbell en Google Nest Hub aanbieding!

Een mooie deal met de Google Nest Doorbell en Nest Hub, daarnaast is het een hele mooie stap om te beginnen met een slim huis met Google apparaten. Koppel bijvoorbeeld ook de verlichting met deze twee apparaten en maak zo je huis nog slimmer.

Sonos Roam + Belking Boost Charge Draadloze oplader

De Sonos Roam is de nieuwe smart speaker van Sonos, deze speaker is zowel te verbinden met wifi als met bluetooth. Ook is de speaker draadloos te gebruiken, zo kun je 10 uur lang gebruik maken van de speaker. Verder is de Roam perfect te integreren met het Sonos-systeem en kun je alle Sonos speakers in huis met elkaar laten werken. Bij deze combideal krijg je een Sonos Roam speaker en een handige Belking Boost Charge Draadloze oplader, hiermee kun je de speaker draadloos opladen.

Sonos roam combideal

Sonos Roam + Belking BoostCharge oplader

Deze Sonos Roam kun je integreren in het Sonos systeem, ideaal omdat je zo alle speakers met elkaar kunt koppelen. In de Sonos app kun je je favoriete muziek afspelen of doe dit gewoon via spraak. In deze combideal zit ook een handige Belking Boost Charge oplader, waarmee je de speaker eenvoudig en draadloos kunt opladen.

Yale Linus slim deurslot + Bridge + White Ambiance

yale linus review

Het beveiligen van je huis is ook een belangrijk onderdeel van een slim huis. Met een slim slot kun je de voordeur van je huis beveiligen, hierdoor weet je altijd wanneer de deur ontgrendeld wordt en wie er binnenkomt. Ook heb je geen sleutels meer nodig en vergeet je nooit meer op de deur te vergrendelen.

Tijdens de Tink Smart Week kun je het slimme slot van Yale voordelig aanschaffen. Kies bijvoorbeeld voor de combideal met de Yale Linus, Yale Bridge en een set van twee White Ambinance E27 lampen van Philips Hue. Met een slim slot en slimme lampen kun je leuke scenario’s maken, bijvoorbeeld bij het ontgrendelen van het slot gaan de lampen in de gang automatisch aan.

yale linus philips hue ambiance

Yale Linus + Bridge + Philips Hue White Ambiance

Bekijk hier een mooie deal met het slimme slot van Yale, de Yale Bridge en twee lampen van Philips Hue. Met deze producten wordt je huis weer een stukje veiliger, daarnaast kun je leuke scenario’s met deze producten maken wat weer zorgt voor meer gemak.

Bosch smart home controller met 3 slimme rookmelders

Met slimme rookmelders maken je het huis weer een stukje veiliger. Zo’n rookmelder waarschuwt bij rookontwikkeling, ook wanneer je niet thuis bent. In combinatie met slimme sirene’s en camera’s kun je hier direct op reageren.

Tijdens deze Smart Week van Tink is er ook een leuke aanbieding met de slimme rookmelders van Bosch. Zo is er een combideal met de Bosch smart home controller en drie slimme rookmelders. De rookmelders kunnen gekoppeld worden aan de smart home controller, daarnaast kun je nog veel meer slimme apparaten van Bosch aan het systeem koppelen.

bosch smart home controller

Bosch smart home controller + 3x slimme rookmelders

Nog geen slimme rookmelders in huis? Dan zijn de slimme rookmelders van Bosch een goede keuze. Kies voor deze combideal met de Bosch smart home controller en breidt zo het systeem verder uit met bijvoorbeeld een slim alarmsysteem.

Hombli Smart Doorbell 2 + Chime + Google Nest Hub

Ook Hombli heeft een slimme deurbel die te integreren is in het systeem van Google. Met de Hombli Smart Doorbell 2 kun je ook de beelden bekijken van je slimme deurbel. Toch iemand gemist dan kun je ook aan de Google Assistant vragen of je even de beelden terug kunt kijken. De Hombli Chime zorgt ervoor dat je de slimme deurbel ook buitenshuis kunt gebruiken. Koop deze drie producten tijdens de Smart Week van Tink en maak direct gebruik van meer dan 40% korting!

hombli deurbel met google nest hub

Hombli Smart Doorbell 2 + Bridge + Google Nest Hub

De slimme deurbel van Hombli is perfect te integreren in het systeem van Google. Kijk bijvoorbeeld de beelden op de smart display van Google of vraag je beelden terug kunt bekijken. Tijdens Tink’s Smart Week betaal je slechts € 149,- voor deze drie apparaten!

Senic Friends of Hue lichtschakelaar 3 pack + 1 gratis

Heb je slimme verlichting dan zijn slimme schakelaars onmisbaar. Met slimme schakelaars kun je de verlichting in huis nog slimmer maken, zo kun je met één druk op de knop alle verlichting in de juiste setting zetten. Met de Senic schakelaars kun je de verlichting ook dimmen en feller zetten, daarnaast zijn de schakelaars vrij makkelijk te installeren!

senic slimme schakelaars

Senic slimme schakelaars 3 + 1 Gratis!

Slimme schakelaars zijn een mooie toevoeging wanneer je slimmer verlichting hebt. Deze Senic slimme schakelaars zijn perfect te gebruiken met de verlichting van Philips Hue. Je kunt met één druk op de knop alle verlichting uitzetten, alle lampen in de juiste setting zetten en de lampen dimmen. Nu een interessante combi deal met vier Senic slimme schakelaars!

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.