Dikke EK smart home deals bij Think!

tink smart home deals

▲  © Canva

Beginnen met een slim huis of je smart home uitbreiden? Check dan even de EK deals van Tink. Tijdens het EK periode van 1 juni tot 30 juni zijn er veel scherpe smart home deals te vinden bij Tink. Scoor bijvoorbeeld gratis producten of kies voor een aanbieding waarbij je korting ontvangt. Hieronder hebben we de beste deals geselecteerd of ga direct naar de Tink aanbiedingspagina.

De beste deals op een rij:

Google Nest Hub (Gen. 2) + met gratis Hombli Smart Bulb E27 bulb

Heb je nog geen Google Nest Hub en wil je starten met een slim huis met Google apparaten? Bekijk dan deze deal met de nieuwe Google Nest Hub (Gen. 2) en een gratis 2-pack Hombli verlichting. Ideale eerste stap voor het bedienen van slimme verlichting met je stem of op een slimme manier.

Bekijk Deal

Bosch Indego XS 300 robotmaaier + Gratis messen (17% korting)

Je gazon automatisch laten maaien? Kies dan voor een robotmaaier! Deze Bosch Indego is geschikt voor gazons van zo’n 300 m² en werkt erg goed. Naast dat dit model nu extra goedkoop is krijg je ook nog eens gratis reservemessen erbij!

Bekijk Deal

Netatmo Premium Set Weerstation (25% korting)

Met een slim weerstation kun je weersvoorspellingen in en om het huis monitoren via de app. Ook kun je een weerstation combineren met andere slimme apparaten. Voorspelt een weerstation dat het gaat regenen dan kun je automatisch de zonnewering oplaten draaien.

Bekijk Deal

Senic Friends of Hue slimme lichtschakelaars 4-pack 11% korting

Heb je slimme verlichting? Dan mogen slimme schakelaars niet ontbreken! Met slimme schakelaars kun je slimme verlichting handmatig bedienen en met één knop je favoriete scene met meerdere lampen activeren. Deze Senic slimme schakelaars zijn te koppelen met Philips Hue en zijn ideaal wanneer je met het systeem van Philips Hue werkt.

Bekijk Deal

Andere interessante deals en producten bij Tink?

De webshops van tink is helemaal gevuld met slimme producten, denk aan verlichting, speakers, slimme bewatering en beveiliging. Tink heeft vaak veel interessante deals met meerdere apparaten in een combipack. De producten in deze combideals zijn aan elkaar te koppelen en werken samen, ideaal om ze in een combipack te kopen. Hieronder hebben we enkele interessante deals gevonden die ook interessant kunnen zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts