Derde generatie Ring Stick Up Cam gelanceerd

ring stick up cam derde generatie
Ring Stick Up Cam. © Amazon/Press

▲ De derde generatie Ring Stick Up Cam © Ring

Daar is hij dan: de nieuwe derde generatie van de Ring Stick Up Cam. De vandaag nieuw geïntroduceerde Ring Stick Up Cam komt in drie verschillende varianten: een Plug-In, Battery en Solar variant.

Dankzij de flexibele zelfinstallatie kunnen gebruikers de nieuwe generatie Stick Up Cam eenvoudig binnen of buiten monteren. De indoor/outdoor slimme beveiligingscamera wordt aangeboden voor een prijs vanaf € 99,-.

Derde generatie Ring Stick Up Cam komt in drie varianten

De nieuwe generaite Ring Stick Up Cam zal verkrijgbaar zijn in drie verschillende varianten. Het gaat om een Plug-In model, een Battery variant en een Solar variant. De slimme beveiligingscamera – die zowel voor binnen als buiten gebruikt kan worden – is voorzien van een 1080p hd-video camera met nachtzicht. Dankzij bewegingsdetectie kan er direct opgenomen worden als er beweging plaatsvindt in of rondom de woning. Ook is er sprake van tweerichtingsspraak: er kan meegeluisterd worden via de Stick Up Cam én toegesproken worden.

Specificaties Ring Stick Up Cam

De derde generatie Ring Stick Up Cam kan via de Ring-app eenvoudig gekoppeld worden met andere Ring apparaten of smart home producten die compatibel zijn met dit smart home merk. We zetten wat specificaties van de Ring Stick Up cam zelf op een rij:

  • Geschikt voor binnen en buiten
  • 1080p HD-video
  • Live meekijken
  • Camera met nachtzicht
  • Bewegingsdetectie
  • Weersbestendig

De Stick Up Cam is tevens compatibel met Alexa. Zo kan de in/outdoor camera van Ring via een koppeling met een smart speaker of smart display met spraak bediend worden. Zo kan er bijvoorbeeld via een spraakopdracht gevraagd worden om live mee te kijken in de achtertuin.

Prijzen en releasedatum

De prijzen van de Plug-In en de Battery variant zijn € 99,-. De Ring Stick Up Cam Solar heeft een prijskaartje van € 149,-. In november zal er voor de Stick Up Cam drie modi beschikbaar gesteld worden: thuis, weg van huis of uitgeschakeld. De nieuwe generatie van de binnen/buiten camera is vanaf 23 oktober 2019 te koop bij verschillende verkooppunten. Wel kunnen geïnteresseerden de nieuwe camera van Ring pre-orderen via Amazon.

Tegelijkertijd met de introductie van de derde generatie van de Ring Stick Up Cam lanceerde Ring ook de nieuwe Ring Indoor Cam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
somfy google home

Somfy Google Home koppeling nu te maken

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”] Somfy Google Home koppeling nu te maken [/av_textblock] [av_textblock size=’12’…
Lees meer