De nieuwe Philips Hue Go draadloze lamp

philips hue go review

▲ Productafbeelding Philips Hue Go © Signify

Tijdens de IFA komen veel bedrijven met nieuwtjes en nieuwe producten. Een opvallende nieuwtje is een upgrade van de Philips Hue Go draadloze lamp. Signify, het bedrijf achter Philips Hue introduceerde de draadloze slimme lamp al in 2015.

De lamp is draadloos te gebruiken en kan in meer dan 16 miljoen verschillende kleuren branden. In de presentaties van Signify introduceerde ze een upgrade van deze draadloze Go lamp. De upgrade van de nieuwe lampen moet er voor zorgen dat de lamp ook te gebruiken is met bluetooth, een beter accuduur heeft en krijgt de lamp nieuw ontwerp.

Eerste draadloze Hue lamp met bluetooth functie

Toen de Hue Go in 2015 geïntroduceerd werd, was het uniek dat de slimme lamp ook draadloos te bedienen was. Echter was het wel noodzakelijk om de lamp te koppelen met een bridge die verbonden was met wifi. Doordat de lamp gekoppeld moest worden met een bridge was het niet mogelijk om de lamp te gebruiken zonder de bridge, kwam je buiten het bereik van de bridge was de lamp dus niet meer te bedienen.

Met de nieuwe Philips Hue bluetooth update is dit probleem opgelost. De nieuwe Go lamp heeft namelijk een mogelijkheid om een bluetooth verbinding te maken. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld je smartphone te koppelen aan de Go lamp middels een bluetooth verbinding. Hierdoor ben je met meer afhankelijk van een bridge of wifi, waardoor je de lamp ook buitenshuis kunt gebruiken.

Hue Go nu langer te gebruiken

Ook moet de nieuwe upgrade ervoor zorgen dat de lamp langer draadloos te gebruiken is. De huidige Philips Go lamp is met een volle accu 3 uur te gebruiken, zo onderzochte we dit eerder al in onze Philips Hue Go review. De nieuwe Philips Hue Go versie moet ervoor zorgen dat je nog langer kunt genieten van de draadloze lamp en met een besparende stand moet de lamp zelfs tot 18 uur mee kunnen.

De lamp is net zoals vorige versie ook gewoon te gebruiken met een snoer. De snoer is via de achterkant van de lamp in te pluggen, hierdoor laat de lamp ook direct op en wanneer je hier gebruik van maakt.

Nieuw ontwerp van Hue Go

De laatste update van deze Philips Go lamp is het ontwerp. Op het eerste gezicht is er weinig verandering aan de lamp te zien. De lamp lijkt bijna precies hetzelfde als de het oude model, maar wanneer de lamp omgedraaid wordt is er wel enig verschil te zien. Signify heeft namelijk het ontwerp van de stekker positie veranderd dit moet er voor zorgen dat de lamp steviger staat wanneer deze opgeladen wordt. Voorheen waren er problemen dat de lamp niet helemaal stevig stond wanneer de stekker bevestigd in de lamp zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts