Cyber Monday deals voor smart speakers

Rob Tigchelaar Laatste update: 29-11-2020

Het is Cyber Monday, dé maandag van het jaar dat je flink kunt besparen op diverse elektronische apparaten. Wanneer je nog van plan bent om een smart speaker in huis te halen hebben we goed nieuws voor je. Er zijn namelijk een aantal Cyber Monday deals voor smart speakers met heel veel korting.

cyber monday deals smart speakers

Sonos smart speaker, ter illustratie © Unsplash

Smart speakers worden met de dag populairder binnen een smart home. Je kunt deze slimme luidsprekers niet alleen gebruiken voor het bedienen van smart home apparaten met spraak; je kunt er ook mee communiceren en informatie opvragen. Denk aan het opvragen van het weer of hoe druk het op de weg is.

Wanneer je van plan bent om op kort termijn een smart speaker in jouw smart home te halen, is dit hét moment. Tijdens Cyber Monday kun je namelijk mooie deals scoren voor smart speakers. We zetten ze op een rij in dit artikel.

Beste Cyber Monday deals voor smart speakers

Tijdens onze zoektocht naar de beste aanbiedingen voor smart speakers, hebben we ons met name gefocust op de populairste modellen (de beste smart speaker modellen in onze ogen). Denk hierbij aan Google Nest, Sonos en Amazon Alexa.

Google Nest Cyber Monday deals

google nest mini lampjes

Nest Mini © Smarthomeweb

Als er een merk ertussen uitspringt met smart speakers, is het wel Google Nest. Onder de motorkap van Google Nest speakers ontdek je Google Assistant als voice assistant. Je kunt hier Nederlands mee communiceren en apparaten aansturen. Steeds meer apparaten ‘praten met Google Assistant’, waardoor wij er zeker fan van zijn.

Sonos speakers Cyber Monday deals

sonos s2

Sonos speaker. © Pixabay

Sonos is een van de bekendere smart home merken. Opvallend van de smart speakers van Sonos is dat je kunt kiezen tussen de bekendere voice assistants. Ga jij voor Google Assistant (Google) of Alexa (Amazon)? Wij reviewden eerder een Sonos smart speaker: lees onze mening in de Sonos One review.

Amazon smart speakers Cyber Monday deals

amazon alexa voice services nederlandse ontwikkelaars (1)

Amazon Echo Dot. © Unsplash

Amazon richt haar pijlen sindskort ook op Nederland. En dat is gelijk goed nieuws, want we hebben twee interessante smart speaker Cyber monday deals ontdekt, die je hierboven ziet. Amazon Echo speakers zijn voorzien van Amazon Alexa als spraakassistent. Deze spreekt helaas nog geen Nederlands. Wel was onlangs op deze site te lezen dat Amazon Voice Services in Nederland uitegerold wordt. Hiermee lijkt Nederlandse ondersteuning steeds dichterbij te komen.

Meer Cyber Monday deals voor je smart home

Wil je naast smart speakers nog meer smart home producten scoren met veel korting? Bekijk dan ook deze Cyber Monday smart home deals, die wij actueel en up to date houden. Heb jij zelf een interessante deal gespot die wij over het hoofd hebben gezien? Stuur ons dan gerust een berichtje of laat hieronder een reactie achter.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.