Cyber Monday deals voor een slimme deurbel

Rob Tigchelaar Laatste update: 29-11-2020

Live meekijken wie er aanbelt, zonder dat je thuis bent. Het is mogelijk met een slimme deurbel! Tijdens Cyber Monday kun je diverse smart home deurbellen met extra korting kopen. In dit artikel zetten we de beste Cyber Monday deals voor een slimme deurbel op een rij.

slimme deurbel arlo review

Arlo slimme deurbel, ter illustratie © Smarthomeweb.nl

Nooit meer je pakketje missen? Tegen degenen die aanbelt zeggen dat je er zo aankomt? Het is mogelijk met een slimme deurbel, ook wel een smart home video deurbel genaamd. De deurbel is vaak voorzien van een camera en biedt mogelijkheden voor tweeweg-communicatie (horen en praten).

Wanneer jij zo’n slimme deurbel bij de voordeur wil hangen, kun je je slag slaan tijdens Cyber Monday. Er zijn namelijk een aantal mooie aanbiedingen te scoren voor diverse bekende merken. Van Ring tot Eufy. Laten we kijken naar de beste Cyber Monday deals voor een slimme deurbel.

Beste Cyber Monday deals voor een slimme deurbel

Als we kijken naar de populairste slimme deurbel merken, springen er een aantal tussenuit: Ring, Eufy en Google Nest. Alle drie deze merken zijn terug te vinden in ons onderzoek naar de beste slimme deurbel. We hebben in onze lijst met de beste Cyber Monday deals voor een slimme deurbel gekeken naar korting op deze merken.

Ring videodeurbel Cyber Monday deals

ring deurbellen teruggeroepen brandgevaar

Ring Video deurbel. © Ring/Press

Ring heeft verschillende slimme deurbellen in haar assortiment. De nieuwste is de Ring deurbel 3, een video deurbel met veel slimme functies en een strak design. Je kunt bij Ring kiezen voor een extra Chime; hiermee kun je ook op andere plekken in de woning de deurbel horen klinken, zodat je écht niemand mist.

Google Nest deurbel Cyber Monday deals

google nest hello black friday deal

Google Nest Hello videodeurbel. © Google Nest/press

Google Nest heeft haar eigen video deurbel: de Google Nest Hello. Deze slimme deurbel scoort het best op beeldkwaliteit en ondersteuning binnen een smart home. Gezien steeds meer andere smart home producten Google Assistant ondersteunen, kun je de slimme deurbel ook goed opnemen in smart home scenario’s. Laat bijvoorbeeld je slimme Philips Hue lampen aanspringen als er iemand aanbelt.

Eufy deurbel Cyber Monday deals

Een wat minder bekend smart home merk op het gebied van slimme deurbellen is Eufy. We schreven een uitgebreid artikel over de mogelijkheden van de Eufy deurbel, waar bij we stil stonden bij de opties binnen een smart home. De deurbel werkt enkel volledig met de Eufy Homebase, een basisstation.

Wil jij de Eufy videodeurbel zonder homebase kopen? Dan ontdek je deze aanbieding bij Bol.com, waar je hem scoort voor € 119,-.

Meer smart home Cyber Monday deals

Je kunt nog veel meer besparen dan enkel op slimme deurbellen tijdens Cyber Monday. Zo schreven wij eerder over de Cyber Monday deals voor smart speakers én houden we een uitgebreid overzicht bij van alle Cyber Monday smart home deals.

Heb jij zelf een goede aanbieding gespot? Dan kun je ons altijd een berichtje sturen (stellen we op prijs) of een reactie achterlaten onderaan deze pagina.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
smart-hub
1 antwoord
  1. Hans Schoots
    Hans Schoots zegt:

    Ik heb sinds kort een slimme deurbel van LSC van Action. Heel leuk maar die communiceert niet met Google home. Alleen via de LSC app …lekker handig pfff

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.