Coolblue komt met een ‘smart home abonnement’

Rob Tigchelaar Laatste update: 17-11-2020

Een abonnement op smart home producten? Bij Coolblue behoort dat nu tot de mogelijkheden. De winkel biedt voor een vast bedrag per maand een pakket aan met verschillende smart home apparaten die het altijd doen.

coolblue smart home abonnement

Coolblue bezorgt en installeert, ter illustratie © Coolblue/Pers

Altijd werkende smart home apparaten, die naadloos met elkaar samenwerken én die ook nog eens geïnstalleerd worden. Het klinkt als muziek in de oren, maar het is werkelijk bij Coolblue. De winkel biedt namelijk sinds vandaag zogeheten smart home abonnementen aan.

Het Coolblue smart home abonnement

Als we kijken naar de voordelen van de smart home abonnementen van Coolblue, blijken er vier grote pluspunten die zorgen voor ‘een grote glimlach’. Zo geniet je als consument altijd van werkende smart home apparaten, hoef je zelf niet te knoeien met de installatie van de smart home apparatuur én worden defecte producten direct vervangen of gerepareerd.

Verschillende smart home abonnementen

Coolblue biedt vier verschillende smart home abonnementen aan. Zo is er een basispakket met enkel de smart home must-haves, waaronder een slimme deurbel en een smart display. Maar is er meer: zo is er ook een uitgebreid Google Nest Smart Home pakket waar ook slimme verlichting van Philips Hue in te vinden is. Bekijk de verschillende soorten smart home pakketten die in abonnementsvorm afgenomen kunnen worden:

  • Google Nest Basis Smart Home pakket (€ 23,99 per maand)
  • Google Nest Philips Hue Smart Home pakket (€ 20,99 per maand)
  • Google Nest Uitgebreid Smart Home pakket (€ 29,99 per maand)
  • Ring Philips Hue Smart Home pakket (€ 15,99 per maand)

Bekijk in de webshop van Coolblue de precieze inhoud per abonnement.

Zo werkt het Coolblue smart home abonnement

Het Coolblue abonnement werkt kinderlijk eenvoudig. Je kiest een van de verschillende smart home pakketten die het beste bij jouw behoeftes en wensen past. Vervolgens bestel je het pakket en belooft Coolblue dat je binnen 2 werkdagen een mail krijgt voor het maken van een installatie-afspraak.Vervolgens betaal je elke maand het maandbedrag van desbetreffend smart home abonnement.

Gaat er iets kapot? Dan komt Coolblue het snel en gratis repareren. Zeg je het abonnement op – wat je trouwens na 1 jaar maandelijks op kunt zeggen – komt een installateur het product deïnstalleren. Verhuizen is trouwens geen enkel probleem: “Ga je verhuizen? We verhuizen je pakket gratis met je mee”, aldus Coolblue.

Niet het eerste abonnement bij Coolblue

Het is zeker niet de eerste keer dat Coolblue haar producten in abonnementsvorm aanbiedt. Zo biedt de winkel – die service hoog in het vaandel heeft staan – al geruime tijd een wasmachine abonnement aan.

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *