Chromecast audio aanbieding

Ontdek de beste Chromecast audio aanbieding

chromecast audio aanbieding
Home » Smart home blog » Chromecast Audio aanbieding

Met een Chromecast Audio kun je eenvoudig muziek streamen naar specifieke speakers die voorzien zijn van een ‘line-in’ ingang. Wellicht heb je het smart home nieuws meegekregen: Chromecast Audio gaat uit de productie. Toch zijn ze nog volop verkrijgbaar en soms met extra korting op dit moment! Hieronder kun je klikken op een actuele Chromecast Audio aanbieding, waarmee je nu extra kunt besparen.

bol.com smart home webshop

Gratis verzending van Chromecast Audio bij Bol.com

Wil je geen extra kosten betalen voor het verzenden van de Chromecast Audio? Bij Bol.com kun je nu genieten van een gratis verzending op deze audio streamer van Google. Bekijk hem snel in de shop en betaal geen verzendkosten.

mediamarkt smart home webshop

Mega snelle verzending van Chromecast Audio bij Mediamarkt

Sta je te popelen om aan de slag te gaan met de audio streamer van Google? Dan kun je hem nu het best kopen bij Mediamarkt. Als je voor 23.59 uur besteld heb je de Chromecast Audio morgen al in huis. Daarbij geniet je overigens ook van gratis verzending.

Chromecast Audio met korting kopen?

Hoewel de kosten van een Chromecast Audio niet erg hoog zijn (rond de € 40,-) kun je alsnog slim besparen. Een van de voornaamste manieren is door een gratis verzending te fiksen. Vanwege het feit dat de verzendkosten meestal tussen de € 4 – € 9 kunnen bedragen, bespaar je relatief gezien een groot gedeelte van het totale aankoopbedrag.

Daarbij is het ook slim om de volgende zaken te checken:

  • Bekijk of er combinatie deals mogelijk zijn
  • Wellicht krijg je de Chromecast Audio al bij je speaker

Extra tip: het kan zijn dat je speaker Chromecast al ingebouwd heeft. Bij bijvoorbeelde Onkyo smart speaker G3 is dit het geval. Hierbij is een Chromecast Audio kopen overbodig. Check dus altijd of jouw speaker dit wel nodig heeft.

Zelf een aanbieding tegen gekomen met korting?

Het kan zijn dat jij zelf ook een mooie aanbieding in een smart home webshop hebt opgemerkt voor de Chromecast Audio. Laat het ons weten, zodat we bovenstaand overzicht aan kunnen vullen met jouw tip.