CES keert terug als persoonlijk evenement in Las Vegas

Laatste update: 29-04-2021

CES keert in januari terug als een evenement waar je persoonlijk aanwezig kan zijn. De beurs vindt traditiegetrouw plaats in Las Vegas.

CES is er klaar voor © CTA

De Consumer Electronics Show (CES) keert in januari 2022 officieel terug als een beurs waar je persoonlijk aanwezig kunt zijn. Dat maakt de organisatie achter de grootste gadget- en techbeurs, Consumer Technology Association (CTA), weten.

CES in januari in Las Vegas

Dat CES 2022 terugkeert als een persoonlijk evenement, is niet helemaal nieuws. De CTA maakte namelijk al veel eerder bekend dat dit de bedoeling was. Maar nu wordt het nieuws nog even opnieuw bevestigd.

De eerste keer dat CTA liet weten dat dit de plannen zijn, was in juli 2020. Dat was het moment dat de wereld door had dat de pandemie nog een tijdje zou aanhouden. In juli werd bekendgemaakt dat CES 2021 als een digitaal evenement georganiseerd zou worden, en dat de 2022-iteratie wederom volledig persoonlijk zou zijn.

Andere grote techbeurzen hebben eveneens, op een eerder moment, al laten weten dat ze een persoonlijke beurs gaan organiseren. Zo vindt in de herfst bijvoorbeeld IFA 2021 plaats, in Berlijn. Menig techjournalist reist dan af naar Duitsland om de nieuwe ontwikkelingen en producten persoonlijk te bewonderen.

Het is overigens wel zo dat delen van CES 2022 digitaal bij te wonen zijn. Je hoeft er dus niet per se naartoe als je gewoon op de hoogte wil blijven. Sommige presentaties zijn namelijk zowel fysiek als digitaal bij te wonen.

De nieuwe iteratie van de CES-beurs vindt plaats van 5 tot en met 8 januari. Op 3 en 4 januari is er volop ruimte voor de pers, zoals dat altijd gaat. Een aantal bedrijven heeft al laten weten aanwezig te zullen zijn, zoals Amazon, Google, Hyundai, Lenovo, LG, Panasonic, Qualcomm, Samsung en Sony.

Meer smart home artikelen

Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
beste eufy buiten camera
nanoleaf sonic editie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.