Bol.com Prijsalarm: flinke korting op Google Nest Audio

Rob Tigchelaar Laatste update: 15-08-2021

Zo nu en dan komen er smart home aanbiedingen voorbij die we graag met je willen delen. Zo ook vandaag: bij Bol.com bespaar je nu tientallen euro’s op een Google Nest Audio smart speaker.

google nest audio resetten

Google Nest Audio smart speaker © Smart Brothers

Wanneer je graag je smart home uit wil breiden met een smart speaker is dit je kans. Alleen vandaag krijg je namelijk flinke korting op een Google Nest Audio, Google’s nieuwste slimme speaker. In plaats van € 99,- betaal je vandaag slechts € 66,-!

Bekijk deze aanbieding direct bij Bol.com!

Google Nest Audio in de aanbieding

Deze aanbieding van de Google Nest Audio bij Bol.com geldt voor beide kleuren: zowel de zwarte als de grijze variant kun je kopen met 33 euro korting. De Google Nest audio is een zogeheten smart speaker: onder de motorkap ontdek je Google Assistant als voice assistant. Je kunt hiermee smart home scenario’s starten, maar bijvoorbeeld ook vragen naar het weer. In onderstaande video licht smart home expert Robbert uit wat een smart speaker precies is.

Benieuwd naar de ervaringen van onze smart home experts met deze luidspreker? Dat ontdek je in de Google Nest Audio review.

Prijsalarm van Bol.com

Let op: deze Google Nest Audio aanbieding is alleen vandaag geldig. Het gaat namelijk een zogeheten ‘Prijsalarm’ van Bol.com. Elke 15e van de maand staat er een bepaald product in de schijnwerpers met flinke korting, en vandaag is dat voor ons smart home liefhebbers goed nieuws! “Elke 15de van de maand een alarmerend goede aanbieding, die je niet wil missen. Wees er dus op tijd bij, want op=op“, aldus Bol.com. Bekijk hier het prijsalarm en wees er snel bij!

Meer smart home artikelen

Philips hue calla sokkellamp
Amazon Music in Nederland (HD - Abonnement - Unlimited)
Ring abonnement - abonnement voor je Ring deurbel
welke ring deurbel moet ik nemen
kerst smart home deals
draadloze deurbel action dit moet je weten!
meerdere hue bridges, waarom en hoe kan dit
Sonoff ZBMINI
philips hue lamp niet bereikbaar, wat te doen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *