Slimme Blink camera van Amazon geïntroduceerd

blink mini camera

▲ Slimme beveiligingscamera Blink Mini © Amazon

Vandaag heeft Amazon een nieuwe slimme beveiligingscamera genaamd Blink Mini geïntroduceerd. Blink mini is één van de beveiligingscamera’s van Amazon in dit bericht lees wat je meer over deze nieuwe mini camera.

Blink Mini is een slimme beveiligingscamera voor binnen met aanpasbare bewegingdetectiezones, 2-weg communicatie en een camera 1080p video camera. Met deze camera heb je de mogelijkheid om opgenomen beelden op te slaan in de cloud of de beelden lokaal op te slaan via de Blink Sync module 2.

Blink Mini is een slimme camera die te gebruiken is voor binnen. De camera neemt beelden op in 1080 HD, heeft bewegingsdetectie en 2-weg audio communicatie mogelijkheid. Komt er iemand binnen in je huis wanneer je niet thuis bent dan krijg je een melding, via de app kun je kijken en horen wat er in je huis gebeurt en eventueel kun je de persoon die in je huis is toespreken. Naast inbraak wordt een binnen camera ook veel gebruikt voor het in de gaten houden van de kinderen of huisdieren.

Naast het bekijken van beelden in de app kun je ook gepersonaliseerde bewegingszones in stellen, hierdoor reageert de camera alleen op relevante locaties en krijg je alleen melding als dit echt nodig is. Ook kun je via de app op je smartphone luisteren wat er in je huis gebeurt en kun je eventueel terug praten als dat nodig is.

Momenteel kost de camera € 39,99 voor één en voor twee camera’s € 74,99. Bij de aanschaf van de camera’s krijg je ook een gratis proefperiode, waarbij je gratis gebruik kan maken van de Blink abonnement. Met deze abonnementsvorm sla je opgeslagen beelden op in de cloud die je later terug kunt kijken. Ook is het mogelijk om de beelden lokaal op te slaan en hier heb je de Blink Sync Module 2 voor nodig, deze kost € 39,99.

slimme blink mini camera

De slimme binnen camera van Amazon: Blink Mini. Compacte binnen camera die makkelijk te installeren is, daarnaast is het ook mogelijk om de opgenomen beelden van de camera lokaal op te slaan. Lees meer…

Meer informatie Bekijk deze camera

Abonnement of lokaal beelden opslaan?

Veel gebruikers van smart camera’s of slimme deurbellen zijn verschillend als het gaat om een extra abonnement. De één vind het juist gemakkelijk dat je al je opgenomen beelden makkelijk in de cloud kunt opslaan en vind het niet erg om hier extra voor te betalen. De ander vind het weer jammer dat er extra kosten gemoeid zijn bij het bekijken van de beelden en de ander vertrouwd het niet wanneer zijn opgenomen beelden in de cloud zweven en heeft liever zijn beelden intern.

Bij de Blink Mini moet dit probleem opgelost zijn, het is namelijk mogelijk om de beelden in de cloud op te slaan via een abonnement of je kunt er voor kiezen om de beelden intern op te slaan via de Blink Sync module 2. Kies je voor de Blink Sync module dan betaal je eenmalig € 39,99, hiermee kun je beelden opslaan van maximaal 10 verschillende Blink camera’s.

Momenteel krijg je bij aanschaf van een nieuwe Blink Mini camera een gratis proefabonnement op het Blink Plus-abonnement. Met dit abonnement kun je de beelden opslaan van onbeperkt aantal camera’s. Van de gratis proefperiode kun je gebruik maken tot 31 maart 2020. Na he verlopen van de proefperiode kun je er voor kiezen om de abonnement door te zetten en dan betaal je € 3,- per maand of € 30,- per jaar voor het basis abonnement en € 10,- per maand of € 100,- per jaar voor het Blink Plus-abonnement.

blink sync module 2

Met de Blink Sync Module kun je al je beelden lokaal opslaan, dit is niet alleen veiliger en betrouwbaarder, maar ook goedkoper omdat je niet aan een abonnement vastzit. Lees meer…

Meer informatie Bekijk deze Blink Sync module

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts