Home » Black Friday » Tado Black Friday

Tado Black Friday

De beste smart home aanbiedingen van 2021

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
tado black friday

Beste Tado Black Friday aanbiedingen

Tado heeft tijdens Black Friday altijd mooie aanbiedingen klaarstaan. Ook voor Black Friday 2021 kun je weer flink besparen op smart home apparatuur van Tado: van de slimme thermostaat tot de slimme radiatorknoppen. Door de markt nauwlettend in de gaten te houden, hebben wij de beste Tado Black Friday aanbiedingen van 2021 op een rij kunnen zetten:

Tado tijdens Black Friday 2021

Smart home merk Tado is al jarenlang een bekende speler op het gebied van slimme klimaatsproducten. Zo zijn er een slimme thermostaten (smart thermostat), slimme radiatorknoppen en slimme airco’s terug te vinden in het assortiment. Zoals we daarnet al aangaven staat Tado niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor design. En laat dat nou net belangrijk zijn: zowel thermostaten als radiatorknoppen zijn negen van de tien keer in het zicht aangesloten.

Dit verwachten wij tijdens Black Friday 2021

Op basis van voorgaande Black Friday edities denken wij dat de volgende soorten aanbiedingen in 2021 te verwachten zijn:

  • Combinatie deals: bijvoorbeeld de Tado V3 thermostaat, een slimme thermostaat, in combinatie met een aantal radiatorknoppen
  • Percentuele korting: natuurlijk ook hoge korting op specifieke producten, variërend van 20 tot 30 % korting.

Bovenaan de pagina ontdek je de beste aanbiedingen voor specifieke Tado producten. Ontbreekt er een interessante aanbieding in jouw ogen die jij bent tegengekomen? Stuur ons dan gerust een berichtje, zodat we samen deze pagina compleet maken!

FAQ: veelgestelde vragen over Tado met Black Friday

Van plan om smart home producten van Tado te kopen? Dan kan het slim zijn om hieronder bij onze FAQ een kijkje te nemen. Wij hebben op basis van vorig jaar de meestgestelde vragen gebundeld.

Wat van Tado zal in de aanbieding zijn met Black Friday?

Het is te verwachten dat verschillende smart home klimaatsproducten in de aanbieding zullen zijn met Black Friday. Hierbij kun je denken aan slimme radiatorknoppen en slimme thermostaten. Niet voor niets ontdek je ook van deze slimme producten de beste deals bovenaan de pagina.

Waar moet ik op letten voor ik Tado artikelen koop tijdens Black Friday?

Het ligt er natuurlijk net aan welk product je gaat kopen. Ga je voor de slimme thermostaat in de aanbieding tijdens Black Friday? Dan is het slim om goed te letten op het soort CV Ketel in jouw woning. Hetzelfde geldt voor de slimme radiatorknop: check of jouw radiator geschikt is hiervoor.

Wat voor deals zullen er zijn met Black Friday?

Wij verwachten naar aanleiding van vorig jaar met name combinatie deals en pakket aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan meerdere slimme radiatorknoppen in een pakket of juist een slimme thermostaat en slimme radiatorknoppen die je als groep als Black Friday aanbieding kunt kopen.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Stuur onze experts dan gerust een berichtje.

Recent Black Friday smart home nieuws

Wij klimmen in deze tijd graag in de pen om jou te voorzien van het laatste Black Friday smart home nieuws. Bekijk hieronder de meest recente nieuwsberichten. Meer aanbiedingen spotten? Bekijk dan ons actuele overzicht van Black Friday smart home 2021.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt