Home » Black Friday » Sonos black friday

Sonos Black Friday

De beste smart home Sonos aanbiedingen van 2021

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
sonos black friday

Beste Sonos Black Friday aanbiedingen

Het is eindelijk weer Black Friday (of bijna) en dat betekend dat veel webshops en bedrijven stunten met scherpe aanbiedingen. Altijd al een Sonos One, Arc, Beam of Move willen hebben om je smart home er mee uit te breiden? Bekijk dan of hieronder nog leuke Sonos Black Friday deals staan op het product dat je zoekt.

Vaak worden vooral nieuwe producten tijdens Black Friday afgeprijsd. Bekijk hieronder of je een Sonos Arc Black Firday deal ziet staan en schaf deze speaker aan tegen een mooie prijs. Vaak zijn er tijdens Black Friday ook veel combi deals en kun je bijvoorbeeld twee Sonos One speakers kopen voor een mooie prijs. Check hieronder de deals:

Sonos One Black Friday deals

Een speaker die vaak met meerdere gelijk gekocht wordt is de Sonos One. De Sonos One is ook geschikt om te koppelen met andere speakers. Ook zijn er speciaal de Sonos One SL ontwikkeld, dit zijn soortgelijke speakers alleen heeft deze SL speaker geen ingebouwde Google Assistant. Niet nodig ook wanneer je al een speaker hebt met een ingebouwde Assistant van Google.

Tijdens Black Friday gelden er veel interessante aanbiedingen voor de Sonos One. Hierboven vind je de beste deal die wij voor je geselecteerd hebt, maar vaak zijn er ook nog andere deals die je misschien ook wel interessant vind. Zo kun je de speakers combineren met bijvoorbeeld de SL speaker of met de Beam. Bekijk hier onder de Sonos One Black Friday deals:

De Draadloze speaker Sonos Move ook afgeprijsd

De adviesprijs voor de Sonos Move is € 399,-, wanneer je hier wat af kan snoepen tijdens Black Friday is dit mooi meegenomen. Bovenaan de pagina hebben we al een aantrekkelijke Sonos Move Black Friday deal voor je geselecteerd, maar de Move is ook in de aanbieding bij andere webshops. Check hieronder verschillende Sonos Move aanbieding en kies zelf welke jij het best vin