Home » Black Friday 2020 » Sonos black friday

Sonos Black Friday

De beste smart home Sonos aanbiedingen van 2020

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
sonos black friday

Beste Sonos Black Friday aanbiedingen

Het is eindelijk weer Black Friday (of bijna) en dat betekend dat veel webshops en bedrijven stunten met scherpe aanbiedingen. Altijd al een Sonos One, Arc, Beam of Move willen hebben om je smart home er mee uit te breiden? Bekijk dan of hieronder nog leuke Sonos Black Friday deals staan op het product dat je zoekt.

Vaak worden vooral nieuwe producten tijdens Black Friday afgeprijsd. Bekijk hieronder of je een Sonos Arc Black Firday deal ziet staan en schaf deze speaker aan tegen een mooie prijs. Vaak zijn er tijdens Black Friday ook veel combi deals en kun je bijvoorbeeld twee Sonos One speakers kopen voor een mooie prijs. Check hieronder de deals:

sonos one black friday

Sonos One – Makkelijk te koppelen met andere speakers

Sonos One is een leuke toevoeging voor je smart home. Zet in elke kamer waar je wilt genieten van goede sound een speaker en je hoeft alleen maar aan Google te vragen of hij je favoriete muziek aan zet. Lees meer…

Sonos Move Black friday

Sonos Move – Te verbinden met bluetooth en draadloos te gebruiken

De Sonos Move is de eerste draadloze speaker van Sonos die ook met Bluetooth te verbinden is. Gebruik deze speaker buiten of gewoon binnen en sta gewoon in contact met Google Home. Lees meer…

sonos arc black friday

Sonos Arc – Nieuwste Sonos speaker met bizar goed geluid!

De nieuwste smart speaker van Sonos, de Sonos Arc. De Arc is een speaker die bedoeld is voor onder de tv. Uit de speaker komen Dolby Atmos effecten, waardoor het geluid super mooi en ruimtelijk klinkt. In de speaker zelf zitten 8 woofers en 3 tweeters die zorgen voor de goeie sound. Lees meer…

bramDealspotter Bram: Het is zeker de moeite om even te wachten op Black Friday voordat je een Sonos product koopt. De producten van Sonos zijn aan de prijzige kant maar de sound en de kwaliteit van de speakers zijn wel top!

Sonos One Black Friday deals

Een speaker die vaak met meerdere gelijk gekocht wordt is de Sonos One. De Sonos One is ook geschikt om te koppelen met andere speakers. Ook zijn er speciaal de Sonos One SL ontwikkeld, dit zijn soortgelijke speakers alleen heeft deze SL speaker geen ingebouwde Google Assistant. Niet nodig ook wanneer je al een speaker hebt met een ingebouwde Assistant van Google.

Tijdens Black Friday gelden er veel interessante aanbiedingen voor de Sonos One. Hierboven vind je de beste deal die wij voor je geselecteerd hebt, maar vaak zijn er ook nog andere deals die je misschien ook wel interessant vind. Zo kun je de speakers combineren met bijvoorbeeld de SL speaker of met de Beam. Bekijk hier onder de Sonos One Black Friday deals:

De Draadloze speaker Sonos Move ook afgeprijsd

De adviesprijs voor de Sonos Move is € 399,-, wanneer je hier wat af kan snoepen tijdens Black Friday is dit mooi meegenomen. Bovenaan de pagina hebben we al een aantrekkelijke Sonos Move Black Friday deal voor je geselecteerd, maar de Move is ook in de aanbieding bij andere webshops. Check hieronder verschillende Sonos Move aanbieding en kies zelf welke jij het best vind.

Sonos Arc Black Friday aanbieding

Sonos Arc de nieuwste smart speaker van Sonos (geïntroduceerd in juni) is ook tijdens Black Friday aantrekkelijk afgeprijsd. Bovenaan de pagina hebben we al de meest interessante maar naast deze aanbieding zijn we op zoek gegaan naar nog meer Sonos Arc Black Friday aanbiedingen, Check ze hieronder:

De adviesprijs van de Sonos Arc is normaal € 899,-. Het kan dus zeker de moeite waard zijn om de Sonos Arc te kopen tijdens Black Friday. Ook net zoals andere Sonos speakers is deze speaker ook te koppelen met andere speakers en werkt het apparaat ook met Google Home. Mocht je de prijs van de Sonos Arc toch nog te hoog vinden, check dan zijn goedkopere broertje de Sonos Beam deze is hoogstwaarschijnlijk ook afgeprijsd.

sonos arc black friday

Beste Sonos Arc Black Friday deal!

Check hier de beste Sonos Arc Black Friday deal en bespaar enorm op je aankoop!

Meer over Sonos en Black Friday

De smart speakers van Sonos zijn in onze ogen een leuke en ook functionele toevoeging in je huis. Je kunt namelijk alle speakers met elkaar koppelen. Het koppelen van speakers zorgt niet alleen voor een goede stereo sound, maar je geniet ook in elke kamer van een goede sound.

Ook zijn de speaker van Sonos te koppelen met het systeem van Google Home, hierdoor is het mogelijk om andere slimme apparaten te koppelen met de speaker. Denk bijvoorbeeld aan een slim deurslot of slimme lampen van Philips Hue. In elke smart speaker van Sonos zit een ingebouwde Google Assistant, hiermee kun je praten, vragen stellen en commands geven.

Hoe wij de beste Sonos Black Friday deals selecteren

Voor het selecteren van de beste Sonos Black Friday deals kijken we naar echte goede deals. Vaak zien we toch dat bepaalde webshops tijdens actieperiodes opeens sjoemelen met de adviesprijzen. Deze adviesprijzen houden we ook echt in de gaten, zodat een aanbieding ook echt een aanbieding is.

Ook kijken we niet alleen naar één webshop of één aanbieding, we houden checken bijna alle betrouwbare shops waar Sonos verkocht wordt en laten ook meerdere interessante aanbiedingen zien. Vaak zijn er ook aanbiedingen waarbij er combideals gelden, dit kan ook weer interessant zijn wanneer je meerdere Sonos speakers wilt kopen.

Populairste Sonos producten

Ook om de relevantie te garanderen kijken we naar de populairste Sonos producten. Momenteel zijn dit de meest populaire smart speakers van Sonos:

Meer smart home black friday deals

Mocht je nog andere aankopen willen doen dan alleen smart speakers van Sonos, check dan ook even onze smart home Black Friday overzicht voor nog meer interessante deals en aanbiedingen in 2020. Tijdens deze Black Friday periode kun je ook veel geld besparen op veel smart home producten!

FAQ: meest gestelde vragen over Sonos tijdens Black Friday

Het is belangrijk dat je tijdens Black Friday je Sonos producten scoort tegen scherpe prijzen. Om je beter op weg te helpen hebben we hieronder een FAQ opgesteld met de verschillende vragen omtrent Sonos Black Friday.

Waar zijn de Sonos Black Friday deals geldig?

Het verschilt per webshop of aanbieder welke actie ze hanteren. Druk je op één van de bovenstaande links dan wordt je automatische naar de juiste aanbieding gestuurd. Vaak zien we wel dat populaire producten als een Sonos One dat aanbiedingen hetzelfde zijn om zo de concurrentie gelijk te houden.

Welke Sonos aanbiedingen kunnen we verwachten?

De laatste tijd heeft Sonos wat nieuwe speakers geïntroduceerd, waaronder de Sonos Arc en Move. Tijdens dagen als Black Friday zien we dat merken als Sonos toch stunten met aanbiedingen op nieuwe speakers, daarom verwachten wij een mooie Sonos Arc Black Friday deal!

Waar is Sonos strakjes in de aanbieding?

Op de meest bekende webshops als Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en eigen website van Sonos zullen aanbiedingen te vinden zijn. Wij checken bijna webshops waar ze Sonos speakers verkopen en zetten deze aanbiedingen boven aan de pagina.

Mocht je nog met vragen zitten of advies willen ontvangen, kijk dan of je vraag in de onderstaande FAQ staat of stuur ons een berichtje via de contactformulier.

Black Friday smart home nieuws

Bekijk hieronder alle nieuwsberichten rondom Black Friday Smart Home van onze redactie.

stekker-black-friday
robotmaaier-black-friday-deals
slimme-lampen-black-friday
50five black friday deals
mediamarkt black friday deal
beste bol.com black friday deals smart home
robotstofzuiger-black-friday
irobot-roomba-black-friday
slimme-thermostaat-black-friday