Home » Black Friday » Somfy Black Friday

Somfy Black Friday

De beste smart home aanbiedingen van 2021

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
somfy black friday

Beste Somfy Black Friday aanbiedingen

Somfy is een interessant smart home merk, waar je met name tijdens Black Friday flink veel korting kunt krijgen op diverse producten. Met Somfy maak je je huis in simpele stappen slimmer, efficiënter en handiger. Op zoek naar de goede deals voor Somfy tijdens Black Friday 2021? Bekijk dan de beste Somfy Black Friday aanbiedingen volgens onze experts hieronder!

somfy connexoon io

Somfy Connexoon IO deal:

Check hier de Somfy Connexoon IO Black Friday deal. Met de Connexoon IO kun je slimme rolluiken, zonwering en gordijnmotoren koppel, zodat je deze met je smartphone kunt bedienen.

somfy home alarm black friday

Somfy Home Alarm Black Firday deal

Beveilig je huis op een slimme manier met het Somfy Home Alarmsysteem. Check hier de beste Somfy Black Friday deal!

Somfy Tahoma Black Friday deal

Het basisstation van Somfy: Somfy Tahoma. Schaf het basisstation aan tijdens Black Friday en geniet van extra korting op de Somfy Tahoma.

somfy slimme radiatorkraan

Somfy Slimme Radiatorkraan 3-pack

Regel de temperatuur van je verwarming met een radiatorkraan. Somfy heeft nu met Black Friday een 3-pack deal waardoor je direct een slag kan slaan!

bramDealspotter Bram: Somfy is een ware smart home specialist en is al jarenlang actief met elektronische apparaten. Het eerste waar ik zelf aan denk bij Somfy is slimme raamverduistering, die nu veel slimmer gemaakt kan worden. Maar ook op het gebied van beveiliging is Somfy niet meer weg te denken uit menig smart home..

Somfy tijdens Black Friday 2021

De smart home producten van Somfy zien er niet alleen strak vormgegeven uit, ze zijn ook van hoge kwaliteit. En dat moet dan ook in onze ogen, gezien we hier te maken hebben met producten die zich met name begeven in de categorie smart home beveiliging. Zo vinden we van dit merk onder andere slimme raamverduistering terug en een slimme beveiligingscamera.

De prijs van een gemiddeld Somfy product ligt al snel boven de € 100. Neem bijvoorbeeld de – zeer populaire – Tahoma Box, de smart home controller, die rond de € 300,- kost. Gelukkig kun je tijdens Black Friday 2021 weer flink veel besparen op je aankoopbedrag. Dit zagen wij vorig jaar ook! Wij verwachten net als vorig jaar soortgelijke deals:

  • Flinke korting op de Tahoma Somfy box
  • Combinatie deals met meerdere apparaten (waaronder de camera’s)
  • Aanbieding op de slimme raamverduistering producten

Zo vinden wij de beste Somfy Black Friday deals

Zoals je wellicht hebt gezien, gaan wij niet altijd voor de hoogste korting bij de stempel ‘beste aanbieding’. Nee: wij gaan juist op zoek naar de exclusieve deals. Aanbiedingen die je normaal gesproken niet tegenkomt. Stel dat we het hebben over de Tahoma Box

Populairste Somfy producten

  • Somfy Outdoor (slimme beveiligingscamera)
  • Somfy Tahoma Box (smart home hub)
  • Somfy raamverduistering

Meer smart home black friday deals scoren?

Dat kan! Wij hebben ons wekenlang bezig gehouden met het opsporen van interessante deals tijdens Black Friday 2021. We hebben lang nagedacht hoe wij dit het beste met je kunnen delen. Uiteindelijk hebben we gekozen om de deals op drie manieren te kunnen filteren:

  • Deals per smart home merk
  • Deals per smart home product
  • Deals per webshop

Je ontdekt alle Black Friday Smart Home deals in ons actuele overzicht. Direct de allerbeste deals zien? Bekijk dan de beste Black Friday deals van 2021.

FAQ: veelgestelde vragen over Somfy rondom Black Friday

Vorig jaar kregen we meerdere vragen binnen over Somfy rondom Black Friday. Vragen als “Waar kun je de beste Somfy deals vinden tijdens Black Friday?”. Wij hebben de meest gestelde vragen gegroepeerd: bekijk ze hieronder.

Wat kunnen we verwachten van Somfy tijdens Black Friday?

Vorig jaar zagen we tijdens Black Friday veel aanbiedingen voorbij komen van Somfy. Deze aanbiedingen waren vooral gericht op slimme raamverduistering artikelen. Ook smart home hubs als de Tahoma Box zal hoogstwaarschijnlijk tegen lagere prijzen aangeboden worden.

Waar kun je de beste Somfy deals scoren?

Net als bij veel andere merken raden we altijd aan om te kijken naar de eigen verkooppunten van deze partijen. Zo ook Somfy, die haar eigen webshop heeft. Vaak vind je daar de beste aanbiedingen. Echter kun je ook prima scoren bij shops als Bol.com en Coolblue, bleek vorig jaar. Waar je altijd goed naar moet kijken zijn de voordelen van de shop zelf. Denk aan levertijden en bezorgkosten.

Waar moet je op letten bij Somfy?

Om Somfy producten te koppelen en te verbinden binnen je smart home, heb je vaak een smart home hub nodig. Van Somfy zelf is de Tahoma Box een goed voorbeeld. We raden je aan om niet lukraak Somfy Black Friday deals te scoren, zonder je te hebben verdiept in de mogelijke smart home protocollen. Klinkt dit als iets nieuws? Check dan onze beginnersgids voor smart home protocollen.

Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Recent Black Friday smart home nieuws

Van specifieke deals of aanbiedingen tijdens Black Friday houden onze redacteuren je graag op de hoogte. Bekijk hieronder al het actuele nieuws rondom Black Friday 2021!

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt