Home » Black Friday 2020 » Philips Hue Black Friday

Philips Hue Black Friday

De beste smart home aanbiedingen van 2020

  • Geselecteerd door: Robbert Tigchelaar
philips hue black friday

Beste Philips Hue Black Friday aanbiedingen

Wanneer je nog helemaal geen slimme verlichting hebt, kan het slim zijn om te kiezen voor Philips Hue. Van dit merk ontdek je namelijk handige starterspakket. En daarbij is Philips Hue vaak te koppelen met veel andere smart home merken en platformen! Wij zijn op zoek gegaan naar de beste Philips Hue Black Friday aanbiedingen, die we hieronder voor je op een rij hebben gezet.

philips Hue smart plug black friday

Philips Hue Smart Plug Black Friday deal!

De slimme stekker van Philips Hue, perfect om te combineren met het Hue systeem. Heb je naast slimme Hue lampen ook nog oude armaturen? Stop dan gewoon de stekker in de Philips Hue Smart Plug en bedien ook de armatuur op een slimme manier.

philips hue starterspakket black friday

Philips Hue Starterspakketten – Perfecte start voor slimme verlichting

Nog geen lid van de Hue familie? Kies dan voor een starterskit en begin met slimme verlichting. Hieronder een overzicht van de starterspakketten Black Friday deals:

philips hue white filament lampen

Philips Hue losse lampen black friday deals!

Scoor losse lampen met Black Friday! Wil je je assortiment uitbreiden door lampen toe te voegen of ga je starten met één product? Dan zijn de volgende lampen mooie Black Friday deals om mee te pakken:

robbertDealspotter Robbert: Philips Hue is het bekendste smart home merk op het gebied van slimme lampen. De lampen zijn verkrijgbaar met of zonder verschillende kleuren en zijn te bedienen via je smartphone. Nog helemaal geen slimme verlichting? Check dan een starterspakket!

Philips Hue tijdens Black Friday

Juist tijdens Black Friday 2020 kan het slim zijn om je ogen op te houden voor Philips Hue lampen. Je kunt namelijk in deze periode vaak genieten van aantrekkelijke Black Friday aanbiedingen met hoge korting. Een perfecte manier om te beginnen met het aanleggen van smart home verlichting óf het uitbreiden hiervan.

Aanbiedingen voor populaire Philips Hue verlichting

Met name de slimme lampen van Philips Hue springen ertussen uit met aanbiedingen tijdens Black Friday. Maar toch verwachten wij dit jaar ook een run op de slimme stekker, de Hue Smart Plug, die eind vorig jaar geïntroduceerd werd. De populairste producten waarvan wij denken dat je straks het meest kunt profiteren met Black Friday:

  • Philips Hue Starterspakketten (slimme lampen én Hue bridge)
  • Philips Hue Smart Plug (slimme stekker)
  • Philips Hue bridge (smart home hub)

Let op: als je begint met het aanleggen van je slimme verlichting met Philips Hue, dien je rekening te houden dat je voor de niet-bluetooth varianten een Hue bridge nodig hebt. In dat geval kan het slim zijn om te kijken naar voordelige starterspakketten. Deze zijn vaak voorzien van een setje lampen en een bridge.

Alles voor Philips Hue tijdens Black Friday 2020

Tijdens Black Friday kun je natuurlijk naast Philips Hue nog veel meer apparaten kopen. In onze ogen wordt slimme verlichting pas echt slim als je koppelingen realiseert met andere apparaten; bijvoorbeeld een smart speaker.

FAQ: veelgestelde vragen over Philips Hue rondom Black Friday

Vorig jaar ontvingen wij meerdere vragen over Philips Hue apparatuur tijdens Black Friday. Deze vragen hebben wij gegroepeerd en gebundeld in onderstaande FAQ. Bekijk de meestgestelde vragen en krijg antwoord op je vraag.

Wat van Philips Hue kan ik het beste kopen tijdens Black Friday?

In onze ogen kun je het beste gaan voor starterspakketten. Hiermee haal je vaak meerdere slimme lampen huis en de benodigde Hue bridge. Deze laatste is een must, tenzij je voor de goedkopere bluetooth varianten gaat. Niet voor niets ontdek je tussen de beste Philips Hue Black Friday aanbiedingen mooie deals voor starterpakketten.

Waar ontdek ik de beste Philips Hue deals?

Vorig jaar zagen we met name bij de volgende webshops de beste deals: Mediamarkt, Bol.com en Coolblue. Opvallend genoeg startten de laatste twee webshops als een week eerder met de aanbiedingen voor Philips Hue. Wij houden deze ontwikkelingen ook dit jaar goed in de gaten, gezien er vorig jaar al voortijdig sprake was van lege voorraden.

Is er nog iets waar ik op moet letten?

De ondersteuning van de slimme verlichting! Philips Hue heeft nu twee soorten: Zigbee of Bluetooth varianten. Als jij kiest voor Zigbee lampen, moet je rekening houden met het feit dat je ook een bridge nodig hebt. Daarom hebben we ook deze uitgelicht bij de beste Black Friday deals. Deze bridge is tevens handig als je je slimme verlichting plan wil uitbreiden.

Loop je alsnog vast? Dan helpen wij je graag verder: stuur ons een berichtje.

Black Friday smart home nieuwsarchief

Onze redactie volgt de ontwikkelingen van Black Friday op de voet. Naast een compleet smart home Black Friday 2020 overzicht, hebben we ook een compleet nieuwsarchief. Bekijk hieronder de recente artikelen van onze redactie die gaan over smart home Black Friday aanbiedingen.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt