Home » Black Friday » Nuki Black Friday

Nuki Black Friday

De beste smart home aanbiedingen van 2021

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
nuki black friday

Beste Nuki Black Friday aanbiedingen

Tijdens Black Friday 2021 kun je flink veel besparen op Nuki smart home apparaten. Natuurlijk is dit dan het moment om bijvoorbeeld de Nuki 2.0 – het slimme deurslot – in de aanbieding te kopen. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste Nuki Black Friday aanbiedingen en zetten ze hieronder voor je op een rij.

nuki smart lock 2.0 black friday

Nuki Smart Lock 2.0 Black Friday deal!

Check hier de beste black friday deal voor de Nuki Smart Lock 2.0 en bespaar op je aankoop! Met de Nuki Smart Lock kun je op een slimme manier toegang krijgen tot je huis, daarnaast is het ook een stukje beveiliging.

nuki combo pack black friday

Nuki Combo Pack – Handig met Nuki Bridge

Het is handig om een Nuki Bridge aan te schaffen, hiermee kun je op afstand het slot bedienen en kun je koppelingen maken met Google Assistant en Alexa. Scoor nu een mooie Nuki Combo Pack Black Friday deal!

bramDealspotter Bram: Op het gebied van slimme deursloten is er in mijn ogen eigenlijk maar één zeer goede speler: Nuki. Mijn eerste slimme deurslot review deed ik voor de Nuki 2.0 en sindsdien heb ik zelden een betere variant in mijn handen gehad.

Nuki tijdens Black Friday

Nuki is een product waarvan de prijzen toch wel wat hoger liggen dan andere smart home merken. Echter is dit in onze ogen niet erg: we verwachten immers ook topkwaliteit, waar we best wel wat voor neer willen leggen, gezien het gaat om de smart home beveiliging van onze woning.

Tijdens Black Friday, wat dit jaar plaatsvindt op 26 november 2021, verwachten wij net als vorig jaar weer veel korting op diverse Nuki apparaten.

Onze verwachtingen voor Black Friday 2021

Op basis van vorig jaar verwachten wij onder andere dat de Nuki smart lock 2.0 (Nuki 2.0 slimme deurslot) weer flink voordelig gekocht kan worden. In 2019 ging het zowel om het slimme deurslot zelf, als combinaties met bijvoorbeeld de benodigde Nuki Bridge.

Populairste Nuki producten

Zoals je wellicht heb gezien, hebben we niet voor elk Nuki product de beste Black Friday aanbiedingen van 2021 op een rij gezet. We hebben ons juist gefocust op de populairste producten van Nuki:

Meer smart home black friday deals

Naast bovenstaande smart home Black Friday deals voor Nuki, hebben we nog veel meer op een rij gezet. Wat dacht je bijvoorbeeld van hoge korting met FIBARO Black Friday? Daarnaast hebben we ook een compleet Smart Home Black Friday 2021 overzicht gerealiseerd: hier ontdek je de beste deals per shop, merk en product. Besparen maar!

FAQ: meest gestelde vragen over Nuki tijdens Black Friday

Voor Nuki producten ontvangen wij dagelijks vragen. Ook tijdens Black Friday kregen we bijvoorbeeld vaker de vraag als “Waar kan ik het best mijn slimme deurslot kopen tijdens Black Friday?” Wij hebben deze vragen gegroepeerd in onderstaande FAQ.

Waar kan ik het best Nuki producten kopen tijdens Black Friday?

We hebben bovenaan deze pagina de beste Nuki Black Friday deals op een rij gezet. Deze deals komen met name van de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Mocht je ergens anders een Nuki aanbieding willen pakken, let dan goed op de levertijden en de mogelijke bezorgkosten.

Waar moet ik tijdens Black Friday goed op letten bij Nuki deursloten?

Wil je een Google Home koppeling maken of de Nuki 2.0 buiten de deur bedienen? Dan heb je een Nuki bridge nodig. Let er goed op dat je niet enkel het slimme deurslot in de aanbieding koopt, maar ga juist tijdens Black Friday op zoek naar de combinatie deal.

Wat voor soort Black Friday deals kan ik nog meer verwachten?

Hoogstwaarschijnlijk zullen er tijdens Black Friday – net als vorig jaar – weer pakket aanbiedingen aangeboden worden. Bijvoorbeeld de Nuki 2.0 in combinatie met de bridge of met een Keypad. Ook verwachten wij een combinatie met de nieuwe Nuki Opener, die met name geschikt is voor appartementen.

Bekijk deze veelgestelde vragen, staat je antwoord er niet tussen, stuur ons gerust een berichtje.

Black Friday smart home nieuwtjes

Wij klimmen tijdens Black Friday constant in de pen: alles wat we opmerken waarvan wij vinden dat het interessant is om met jou te delen, plaatsen we in ons nieuwsarchief. Lees hieronder de berichten van Joep, Bram en Robbert die gaan over Black Friday smart home aanbiedingen.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt