Home » Black Friday » KlikAanKlikUit Black Friday

KlikAanKlikUit Black Friday

De beste smart home aanbiedingen van 2021

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
klikaanklikuit black friday

Beste KlikAanKlikUit Black Friday aanbiedingen

KlikAanKlikUit is een van de bekendste smart home merken op dit moment. Het merk wordt ook wel vaak afgekort tot KaKu. Tijdens Black Friday kun je ontzettend veel besparen op KlikAanKlikUit producten: zo zijn er diverse deals en kortingen te bemachtigen. Wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet.

ics2000 black friday

KlikAanKlikUit ICS 2000

Het smart home basisstation van KlikAanKlikUit, hierop koppel je alle producten van KlikAanKlikUit.

KlikAanKlikUit Deurbel

Een slimme deurbel zonder camera. Met deze deurbel hang je in huis een gong, hierop krijg je dan een melding als er iemand aanbelt.

kaku startset black friday

KlikAanKlikUit Startset

Beginner? Kies dan voor een handige starterset, hiermee ben je vaak goedkoper uit en krijg je verschillende producten die je met elkaar kunt koppelen.

klikaanklikuit slimme stekker

KlikAanKlikUit Slimme Stekker

Maak je smart home nog slimmer met een slimme stekker van KlikAanKlikUit. Met deze slimme stekker bedien je je lamp of apparaat met je smartphone.

bramDealspotter Bram: Als we een merk moeten uitlichten die kwaliteit en prijs perfect combineert, is het KlikAanKlikUit, ook wel bekend als KaKu. Ik ben opzoek gegaan naar de beste deals tijdens Black Friday, die je hierboven ontdekt.

Meer over KlikAanKlikUit en Black Friday

Waarom je juist tijdens Black Friday je ogen open moet houden als je producten van KlikAanKlikUit wilt scoren? Omdat je vaak snel tientallen euro’s kunt besparen op je totale aankoopbedrag! Hoewel KaKu sowieso al niet ontzettend duur is, kan het alsnog erg zinvol zijn om gebruik te maken van de aanbiedingen. Op basis van vorig jaar denken wij dat de volgende producten in 2021 populair zullen zijn tijdens Black Friday:

  • KlikAanKlikUit ICS 2000 (Smart home hub)
  • KlikAanKlikUit deurbel
  • KlikAanKlikUit schakelaar

Daarom van deze producten hebben wij dan ook de beste deals opgezocht tijdens Black Friday 2021.

Hoe selecteren wij de beste Black Friday aanbiedingen?

In tegenstelling tot veel andere websites, kijken wij niet naar de allerhoogste korting. Wij kijken eerder naar hoe speciaal een specifieke Black Friday deal is. Neem bijvoorbeeld de Octopus ICS 2000 smart home hub van KaKu: deze is bijna nooit in de aanbieding. Zien wij wel een deal tijdens Black Friday? Dan zetten wij hem er sowieso bij.

Natuurlijk kijken wij ook naar de volgende factoren bij een aanbieding/deal:

  • Beschikbaarheid
  • Hoogte van de totale korting
  • Mogelijke combinatie deals
  • Exclusiviteit

Mocht jij ook een interessante KaKu Black Friday deal hebben gespot die hier (nog) niet tussenstaat: stuur gerust een berichtje. Dan vullen wij hem zeker aan!

FAQ: veelgestelde vragen over KaKu met Black Friday

Van KaKu zijn er diverse sensoren en actoren, met allemaal weer verschillende protocollen. Niet heel gek dat er daarom heel veel vragen ontstaan, ook rondom Black Friday. Wij hebben de veelgestelde vragen gebundeld in onderstaande FAQ. Krijg antwoord op je vragen!

Is er iets waar ik op moet letten bij KaKu tijdens Black Friday?

Wanneer je een goede KaKu deal voorbij ziet komen tijdens Black Friday, is het slim om goed te letten op het smart home protocol. KlikAanKlikUit heeft namelijk meerdere productlijnen: 434MHz, 868Mhz en Zigbee. Check dit voor je overgaat tot aankoop.

Waar vind ik de beste KaKu Black Friday deals?

De beste KaKu deals vind je bovenaan de pagina. Wij hebben samen met een aantal experts gezocht naar de beste Black Friday deals bij diverse webshops. Wat ons opviel? Met name shops als Bol.com en Tink lijken de beste korting te bieden.

Wat kunnen we verwachten van KlikAanKlikUit tijdens Black Friday?

Kijkend naar vorig jaar, verwachten wij van KlikAanKlikUit veel pakket aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan de slimme schakelaars die per set waarschijnlijk goedkoper zullen zijn tijdens Black Friday.

Extra Black Friday smart home nieuws

Meer aanbiedingen voor Black Friday 2021 bekijken? Ontdek meer deals op ons complete Smart Home Black Friday 2021 overzicht. Ook schrijft onze redactie dagelijks over de nieuwste en de beste Black Friday deals. Bekijk het complete archief met recente berichten hieronder.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt