Home » Black Friday 2020 » iRobot Black Friday

iRobot Black Friday

De iRobot Black Friday deals van 2020

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
irobot black friday

Beste iRobot Black Friday aanbiedingen

Bekijk hieronder de drie beste iRobot Black Friday aanbiedingen van dit moment. Dit zijn de drie aanbiedingen van iRobot die het scherpst geprijsd en het meest interessant zijn. Zo hebben we een interessante iRobot Roomba deals van drie populaire modellen gevonden: Roomba 980, Roomba i7+ en de nieuwe Roomba s9+.

black friday irobot roomba 980

iRobot Roomba 980

Handige robotstofzuiger van iRobot. Deze stofzuiger maakt op een systematische wijze je huis schoon en gaat geheel zelfstandig te werk.

irobot i7 black friday deal

iRobot Roomba i7+

Eén van de beste robotstofzuigers van iRobot. De stofzuiger maakt schoon op basis van een systematische schoonmaakroute, kan 90 minuten draadloos zuigen en kan over drempels tot wel 2 cm. Ook dit model van iRobot kan zichzelf legen en lekker door zuigen!

irobot roomba s9

iRobot Roomba s9+

Goed presterende robotstofzuiger van iRobot. Deze Roomba s9+ maakt zelfstandig het hele huis schoon en weet zelf waar hij al geweest is en nog moet zuigen. Dit model is helemaal handig, omdat hij wordt geleverd met een automatische vuilafvoer.

irobot roomba 960

iRobot Roomba 960

Een handige robotstofzuiger van iRobot. Een robotstofzuiger die lid is van de Roomba 900-serie, een serie die bekend staat als meest uitgebreide robotstofzuiger.

bramDealspotter Bram: Het aankoop bedrag van de robotstofzuigers van iRobot kunnen aan de prijzige kant zijn. Daarom is het belangrijk om toch nog even naar de scherpe iRobot Black Friday deals te kijken.

Meer over iRobot Roomba en Black Friday

Op zoek naar een robotstofzuiger van iRobot Roomba? Bekijk hierboven de beste Black Friday deals voor het merk iRobot. Uit ervaring kunnen we zeggen dat je tijdens de Black Friday periode erg gestunt wordt met de prijzen. Naast verlaging in de prijs geven merken soms ook gratis producten erbij, denk hierbij aan opvangreservoirs, gratis robotstofzuigers borstels of een gratis accupack.

Hoe wij de beste iRobot Black Friday deals selecteren

Bij het selecteren van de meest interessante deals hebben we niet alleen gekeken naar de meeste prijs verlaging, maar ook naar hoe interessant een product is. Zo hebben we vooral naar de meest populaire producten gekeken om zo relevant te blijven. Ook hebben we vooraf gekeken naar de prijs die een webshops vooraf hanteren. Vaak zien we bijvoorbeeld dat webshops tijdens actie periodes de adviesprijs omhoog gooien, zo lijkt het net of het een hele aantrekkelijke aanbieding is.

Populairste iRobot producten

De meest populaire producten zijn vaak niet in de aanbieding, alleen tijdens de echte actie periodes (zoals Black Friday) stunten webshops met de prijs van deze producten. Daarom is het goed om tijdens de Black Friday periode te kijken naar de volgende iRobot Black Friday deals:

Deze drie iRobot Roomba modellen zijn het meest populair van dit moment. Bekijk bovenaan de pagina wat voor interessante iRobot Black Friday aanbiedingen er zijn voor deze producten.

Meer smart home black friday deals

Naast robotstofzuigers zijn er nog veel leuke smart home black friday deals, check op deze pagina de meest actuele aanbiedingen.

FAQ: meest gestelde vragen over iRobot tijdens Black Friday

Vorig jaar kregen we diverse vragen tijdens Black Friday rondom iRobot. Bijvoorbeeld welke modellen van iRobot je het beste kon kopen en waar je moest zijn voor de korting. Wij zetten de meestgestelde vragen op een rij:

Welke modellen zullen in de aanbieding zijn van iRobot

Wij verwachten dat met name de robotstofzuigers van iRobot – de Roomba modellen – tijdens Black Friday afgesprijsd zullen worden. Net als veel andere smart home merken introduceert het merk constant nieuwe modellen. De kans is dus groot dat met name de verouderde modellen tegen een gereduceerde prijs aangeboden worden.

Welke shop heeft iRobot in de aanbieding met Black Friday?

Bijna elke grote elektronica webshop zal met Black Friday met korting gaan komen. Als je echter kijkt naar de goede aanbieders van iRobot stofzuigers, ook met het oog op voorraad, dan zijn er twee partijen leidend: Bol.com en Coolblue. De aanbiedingen die je hierboven ziet zullen ook hoogstwaarschijnlijk daar vandaan komen

Moet ik nog ergens rekening mee houden met aanbiedingen?

Je moet altijd goed kijken welk model je precies aanschaft. iRobot heeft heel veel modellen die ontzettend weinig van elkaar verschillen, maar wat voor jouw woning juist nét het verschil kan maken. Denk aan een maximale drempelhoogte van een centimeter meer. Als je nog niet zoveel kennis hebt van robotstofzuigers, raad ik je aan om onze robotstofzuiger adviesgids door te nemen.

Heb je nog aanvullende vragen? Stuur ons dan een berichtje, zodat wij je verder kunnen helpen.

Black Friday smart home nieuws

Bekijk hieronder alle nieuwsberichten rondom Black Friday Smart Home van onze redactie.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt