Home » Black Friday 2020 » Innr Black Friday

Innr Black Friday

De beste Innr smart home aanbiedingen van 2020

  • Geselecteerd door: Robbert Tigchelaar
innr black friday

Beste Innr Black Friday aanbiedingen

Tijdens Black Friday is het slim om je eens te verdiepen in Innr: dit is wellicht hét moment om te starten met slimme lampen in je smart home. Innr heeft namelijk tijdens Black Friday ontzettend veel interessante aanbiedingen. En doordat dit smart home merk sowieso al veel goedkoper is dan merken als Philips Hue, is het erg aantrekkelijk om nu je slag te slaan.

Om je te helpen hebben wij de beste Innr Black Friday aanbiedingen van 2020 op een rij gezet. Bekijk ze hieronder en sla je slag!

innr smart plug black firday

Innr Smart Plug Black Friday deal (2-pack)

Met deze slimme plug van Innr kan je niet slimme apparaten slim bedienen. Zet bijvoorbeeld een oude lamp met je smartphone aan of uit.

Check Innr spots Black Friday Deal!

Check deze Innr spots Black Friday deal met vier spots. Scherp geprijsd en een mooie uitbreiding voor je slimme verlichting.

Innr Lightstrip black friday deal!

De 4 meter slimme lichtstrip van Innr is tijdens Black Friday erg scherp geprijsd!

robbertDealspotter Robbert: Toen Innr de markt betrad, dacht ik gelijk: “Een mooi alternatief voor Philips Hue!”. Het mooie van Innr is dat het met heel veel smart home merken gekoppeld kan worden; zelfs met Hue. De prijs van Innr is heel aantrekkelijk, zonder dat dit afbreuk is op de kwaliteit van de slimme lampen.

Waarom Innr tijdens Black Friday scoren?

Innr is een bekend smart home merk wat zich met name richt op slimme verlichting. We kennen veel mensen in onze eigen omgeving die tot op de dag van vandaag wachten op het juiste moment om te starten met slimme lampen. Want eerlijk is eerlijk: als je eenmaal begint met het aanleggen hiervan, is het nog lastig om te stoppen (jep, het werkt verslavend :)).

Tijdens Black Friday kun je vaak flink besparen op diverse smart home merken. Zo ook op slimme lampen van Innr. Maar dat niet alleen op: ook op bijvoorbeeld nieuwere producten als de Innr Lightstrip of de vintage lampen van het Nederlandse lampenmerk.

Zo selecteren wij de beste aanbiedingen

Voor het selecteren van de beste Black Friday deals voor Innr gaan we niet alleen maar op zoek naar de ‘hoogste korting’, maar kijken we juist ook naar exclusiviteit hiervan. Zijn de vintage slimme lampen van Innr bijvoorbeeld nooit in de aanbieding, maar nu wel? Dan is dat in onze ogen een topper! Naast de exclusiviteit kijken we uiteraard ook naar:

  • Beschikbaarheid
  • Combinatie mogelijkheden
  • Uiteraard uiteindelijk ook de hoogte van de korting
  • Exclusiviteit van de Black Friday deal

De populairste Innr lampen tijdens Black Friday 2020

Vorig jaar waren we ook al zeer actief tijdens Black Friday, waardoor we nu een beter beeld hebben op het gebied van verwachting. Wij verwachten dat je met name goede deals kunt scoren op de volgende verlichtingsproducten van Innr:

  • Innr spots (Spotjes, slimme lampen)
  • Innr Lightstrip (slimme lichtstrip)
  • Innr Smart Plug

Uitgelicht: Innr Smart Plug Black Friday

Het laatste product, de Innr Smart Plug, lichten wij graag nog wat extra toe. Wij denken dat dit echt de topper gaat worden voor Black Friday smart home in algemeen. Vorig jaar waren de slimme stekkers niet aan te slepen: gezien wij erg te spreken waren over dit model, verwachten wij zeker een run op deze smart plug. De Smart Plug van Innr is interessant tijdens Black Friday, omdat hij sowieso al niet enorm prijzig is en veel punten scoort op punten als compactheid en eenvoudigheid. Een van de beste slimme stekkers in onze ogen.

FAQ: veelgestelde vragen over Innr tijdens Black Friday

Om je zo goed mogelijk te adviseren tijdens deze actie periode hebben we hieronder de meest gesteelde vragen beantwoord die we vorige jaar kregen omtrent Black Friday periode.

Wanneer scoor ik de meeste korting op Innr verlichting?

Uit ervaring kunnen wij zeggen dat tijdens Black Friday merken en webshops stunten met de hoogste korting. We verwachten dan ok dat er bij Innr veel korting zal zijn..

Wat voor soort Innr aanbiedingen zullen er op Black Friday zijn?

Helaas zullen we dit nog even af moeten wachten. We verwachten dat er vooral een afprijzing zal zitten op de verlichting en de accessoires, waaronder slimme stekkers.

Waar zijn de Innr lampen strakjes in de aanbieding?

De slimme verlichting van Innr is bij de meeste grote webshops te verkrijgen, denk aan Bol.com, Coolblue en Amazon. Je hoeft zelf niet meer te zoeken per webshop, want wij hebben dit zoekwerk als voor je gedaan en de beste deals hierboven geplaatst.

Mocht je nog aanvullende informatie willen ontvangen of met vragen zetten stel deze dan via ons contactformulier.

Meer smart home nieuws rondom Black Friday

Naast de beste deals voor Innr hebben we natuurlijk nog veel meer te delen over smart home tijdens de Black Friday gekte! Onze redactie klimt deze periode veel in de pen om jou op de hoogte te houden van de allerbeste deals. Bekijk hieronder recente smart home nieuwtjes van Black Friday 2020. De deals zien? Ga dan gelijk naar ons Black Friday smart home 2020 overzicht.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt