Home » Black Friday » IKEA TRÅDFRI Black Friday

IKEA TRÅDFRI Black Friday

De beste Black Friday smart home aanbiedingen van 2021

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
ikea tradfri black friday

Beste IKEA TRÅDFRI Black Friday aanbiedingen

Natuurlijk heeft IKEA ook scherpe aanbiedingen tijdens Black Friday. Op deze pagina vind je alle IKEA TRÅDFRI Black Friday aanbiedingen die op dit moment gelden. We hebben bij deze scherpe aanbiedingen vooral gekeken naar de smart home lijn van IKEA: TRÅDFRI. Producten die populair zijn en veel gekocht worden zijn: IKEA TRÅDFRI verbindingshub, een interessante TRÅDFRI starterskit en de slimme lampen van IKEA.

ikea verbindindshub black friday

IKEA TRÅDFRI verbindingshub

Koppel alle IKEA TRÅDFRI met de verbindingshub, hierdoor kun je alle apparaten met elkaar laten communiceren en besturen via de IKEA smart home app op je smartphone.

IKEA TRÅDFRI Starterskit

Handige starterskit om te beginnen met slimme verlichting in je huis. Het slimme verlichtingssysteem van IKEA werkt erg goede en is goed geprijsd!

bramDealspotter Bram: IKEA TRÅDFRI is gezien de prijs een heel aantrekkelijke keuze voor slimme verlichting, maar het is nog mooier als je tijdens Black Friday nog even wat extra’s kunt besparen. Houdt daarom de IKEA TRÅDFRI Black Friday deals goed in de gaten op deze pagina!

Meer over IKEA TRÅDFRI en Black Friday

Op 27 november is het weer zo ver en gaat Black Friday van start. Een periode vol met interessante acties en aanbiedingen. Op deze pagina houden wij jou op de hoogte van alle nieuwe IKEA TRÅDFRI Black Friday deals en gaan we op zoek voor je naar de scherpste aanbiedingen.

IKEA TRÅDFRI is de smart home lijn van IKEA. In deze lijn vind je onder andere slimme lampen, smart speakers, gordijnen en handige accessoires op je huis slim te maken. Het mooie van IKEA is niet alleen dat de prijs erg aantrekkelijk is, maar het systeem is ook nog te koppelen aan andere systemen. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen gewoon toevoegen aan het Hue systeem en kun je de rolgordijnen bijvoorbeeld bedienen met je stem via de Google Assistant.

Hoe wij de beste IKEA TRÅDFRI Black Friday deals selecteren

Voor het selecteren van IKEA TRÅDFRI kijken we echt alleen naar relevante aanbiedingen. Aanbiedingen die niet relevant zijn laten we dan ook buitenwegen, hiermee bedoelen we aanbiedingen waarbij er weinig korting gegeven wordt of een korting die altijd geldt zullen we niet selecteren.

Populairste IKEA TRÅDFRI producten

Ook kijken we naar producten die interessant en populair zijn. Bijvoorbeeld de starterskits met slimme verlichting van IKEA zijn erg populair. Met zo’n starterskit kun je direct beginnen met slimme verlichting als je deze koopt. De meest populaire producten van IKEA TRÅDFRI zijn:

Persoonlijk vinden wij bovenstaande producten erg interessant en voor deze producten zijn we opzoek gegaan naar de scherpste deals, deze vind je bovenaan de pagina.

Meer smart home black friday deals

Mocht je toch ook nog willen kijken naar andere slimme verlichting merken of producten als smart display’s kijk dan vooral even op de smart home Black Friday pagina. Op deze pagina vind je alle relevante Black Fridays deals per merk, maar ook per soort product.

FAQ: veelgestelde vragen over IKEA TRÅDFRI met Black Friday

Vorig jaar ontvingen tijdens de Black Friday periode veel vragen omtrent de aanbiedingen, op basis van deze vragen hebben we een handige FAQ gemaakt.

Waar moet je opletten tijdens de Black Friday periode op IKEA TRÅDFRIproducten?

Tijdens deze Black Friday periode strooien bedrijven met aanbiedingen, wel is het belangrijk dat je goed kijkt naar de werkelijke adviesprijs. Ook is het belangrijk dat je kijkt of er interessante combideals beschikbaar zijn!

Waar zijn de IKEA TRÅDFRI deals te vinden?

Alle producten van IKEA zijn alleen online te koop op de officiële website van IKEA, maar natuurlijk zijn de IKEA smart home producten ook te koop in de winkels van IKEA. We verwachten dat zowel online als in de winkel de zelfde aanbiedingen zullen gelden.

Nog andere zaken om rekening mee te houden?

Wil je zeker zijn dat de producten voorradig zijn? Het kan dan handig zijn om producten via de webshop alvast te bestellen. Vaak zijn producten op de webshop voorradig, maar wanneer je in de winkel komt zijn ze uitverkocht.

In bovenstaande FAQ proberen we zoveel mogelijk vragen te beantwoorden, mocht je alsnog vragen hebben stuur dan dan gerust naar ons via ons contactformulier.

Black Friday smart home nieuws

Bekijk hieronder alle nieuwsberichten rondom Black Friday Smart Home van onze redactie.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt