Home » Black Friday » Homey Black Friday

Homey Black Friday

De beste smart home aanbiedingen van 2021

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
homey black friday

Beste Homey Black Friday aanbiedingen

Homey wordt door velen hét hart van een smart home genoemd. Niet voor niets: met zeven radio’s aan boord is de Homey van Athom een ware alleskunner. Met een prijskaartje vanaf € 300,- is het wel een prijzig artikel. Gelukkig hebben wij voor Homey apparaten interessante Black Friday aanbiedingen gespot. Bekijk de beste deals hieronder.

athom homey black friday

Athom Homey Early 2019

Homey de smart home hub die de meeste communicatieprotocollen spreekt. Aan dit systeem kun je bijna alle slimme apparaten koppelen en met elkaar verbinden.

athom homey pro black friday

Athom Homey Pro

De pro versie van Homey. Verschil met de Early 2019 is dat dit model iets meer geheugen en power heeft.

Homey tijdens Black Friday scoren

Een Homey is er in twee soorten: de normale Homey (Early 2019 versie) en de Homey Pro. Deze laatste is een net wat krachtigere variant dan de Early 2019 versie: zo is de verbinding vele malen sterker en is hij dus meer geschikt voor zakelijke doeleinden.

Het verschil tussen de Homey en de Homey Pro is ook de prijs: zo is de reguliere variant € 299,- en is de Pro versie € 100,- duurder (€ 399,-). Met dit soort prijzen is het scoren van Black Friday aanbiedingen natuurlijk zeer aantrekkelijk. Het afgelopen jaar hebben we de ontwikkelingen en deals in de gaten gehouden. Hieruit blijkt dat Homey zelden in de aanbieding is, maar dat Athom op haar eigen website wel diverse deals heeft rondom Black Friday 2021.

Athom heeft vaak zelf Homey Black Friday aanbiedingen

Een Homey is voorzien van zeven verschillende radio’s onder de motorkap: hierdoor kun je van alles aan deze smart home hub knopen. Van apparaten die communiceren middels Z-Wave tot smart home producten die gekoppeld kunnen worden met Zigbee.

Op de smart home hub is zelden een korting te regelen: ook tijdens Black Friday 2019 hebben we dit niet gezien. Wel zagen we combinatie deals: hierbij kun je denken aan diverse sensoren en actoren van merken als FIBARO (bekijk hier ook FIBARO Black Friday deals)  die als set prijs bij Athom zelf met een korting aangeboden worden.

Hoe selecteren wij de Black Friday deals?

Natuurlijk zitten we met man en macht bovenop het opsporen van de beste Black Friday deals. Maar wat maakt nu een deal een ‘goede’ aanbieding? We kijken daarvoor altijd naar de volgende factoren:

  • Hoeveelheid korting in € (Hoeveel euro kun je in totaal besparen met de deal?)
  • De exclusiviteit van de deal (Homey is bijvoorbeeld zelden in de aanbieding)
  • Beschikbaarheid (een deal die alleen voor leden of iets dergelijks is, nemen wij niet mee)

Heb je zelf een interessante deal gespot? Laat het dan weten aan onze redactie: stuur een berichtje, zodat we deze gids compleet kunnen maken!

FAQ: veelgestelde vragen over Homey tijdens Black Friday

Wanneer je van plan bent om een Homey te kopen tijdens Black Friday, kan het slim zijn om onze FAQ hieronder te raadplegen. Op basis van de veelgestelde vragen van vorig jaar, geven onze experts antwoord op deze vragen in onderstaande FAQ.

Is Homey strakjes afgeprijsd met Black Friday?

Homey is tijdens Black Friday soms met korting te koop. Dit is onder andere afhankelijk van de aanbiedingen van webshops zelf. Wat we ook vaak tegenkomen zijn Homey pakket aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan FIBARO sensoren en actoren die je bijvoorbeeld kunt combineren met je Homey.

Waar ontdek ik Homey Black Friday deals?

Wat velen niet weten, is dat Homey ook een eigen webshop heeft (onder de naam Athom, het bedrijf achter de smart home hub). Net als bij veel andere producten raden we je aan om altijd bij het verkooppunt van het product zelf eerst te kijken, alvorens je naar andere shops uitwijkt. Vaak zijn de verschillen nihil, maar kun je toch profiteren van net wat meer korting. Trouwens; wij hebben hierboven al de allerbeste deals voor je op een rij gezet.

Moet ik nog ergens op letten bij Homey aanbiedingen?

Het is slim om goed te kijken welke Homey je tijdens Black Friday aanschaft. Gaat het om de reguliere Homey (de Early 2019 versie) of de Homey Pro? De Homey Pro is in onze ogen enkel interessant voor zakelijke doeleinden (kantoren bijvoorbeeld) of voor de wat grotere woningen. Anders volstaat de normale Homey ook prima! Bespaar je toch weer even snel € 100,- :).

Kom je er alsnog niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Meer Black Friday smart home nieuws

Naast een Homey nog meer interessante Black Friday deals checken? Bekijk dan hier een compleet overzicht met alles rondom smart home en Black Friday 2021. Ook schrijft onze redactie over specifieke deals nieuwsberichten. Deze ontdek je hieronder:

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt