Home » Black Friday 2020 » Google Nest Black Friday

Google Nest Black Friday

De beste smart home aanbiedingen van 2020

  • Geselecteerd door: Bram Tigchelaar
google nest black friday

Beste Google Nest Black Friday aanbiedingen

Op zoek naar goede Black Friday deals voor Google Nest apparaten? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Ik heb samen met Bram de beste Google Nest Black Friday aanbiedingen opgespeurd en deel ze hieronder met je. Bekijk de beste deals en pak de hoogste korting!

google nest mini

Google Nest Mini

De kleinste smart speaker van Google, handig om over al in huis een spraakassistent te hebben. Deze speaker is laag geprijsd, maar het is altijd interessant om nog even te kijken of er een interessante Black Friday deals zijn.

google nest protect black friday

Google Nest Protect

Beveilig je huis met deze Google Nest Protect. Deze Nest Protect detecteert naast smeulend vuur en rook ook koolmonoxide.

google nest hub black friday

Google Nest Hub

Check hier een interessante Black Friday aanbieding voor de smart display van Google Home. Met de smart display heb je een goed overzicht de apparaten die gekoppeld zijn in je smart home.

google nest audio deal

Google Nest Audio 2-pack

Check hier een mooie Black Friday aanbieding voor de nieuwste smart speaker van Google Nest.

nest hello deurbel met camera

Google Nest Hello videodeurbel

De Nest Hello laat je weten wie er voor de deur staat, zodat je nooit een bezoeker of een pakketje misloopt. Bekijk hier een mooie Black Friday aanbieding voor de Google Nest Hello videodeurbel.

google nest wifi kopen

Google Nest WiFi Router + WiFi Punt

Een interessante Black Friday combi deal van Google Nest. De WiFi Router + WiFi Punt zijn in een combi deal gegooid en flink afgeprijsd!

google nest camera

Google Nest Camera’s

Google Nest heeft nu al meerdere camera’s in de aanbiedingen meegenomen. Hieronder een overzicht van de deals:

robbertDealspotter Robbert: Google Nest is bekend van haar smart speakers en -displays. Ook Google Nest Protect is steeds populairder. Hierboven ontdek je de beste aanbiedingen van de populairste Google Nest (Google Home) apparatuur.

Meer over Google Nest en Black Friday

Google Nest is een van de populairste smart home merken. Voorheen ging Google Nest door het leven als Google Home, maar ondanks de naamswijziging is er vrij weinig veranderd op het gebied van kwaliteit. Hoewel de prijzen van de smart home producten van Google Nest in veel gevallen prijziger zijn dan andere merken, kun je met Black Friday vaak wel genieten van hoge korting. Zo was er vorig jaar een run op de Google Nest Mini (Google Home Mini), de compacte smart speaker van Google.

Ook de Google Nest Hub, een smart display, ging voor een record minimum bedrag over de toonbank (tijdens Black Friday 2019 voor slechts € 59,-).

Black Friday deals voor populairste Google Nest producten

Zoals je wellicht op deze pagina al hebt gezien, hebben we niet voor alle Google Nest apparaten een aanbieding uitgelicht. We zijn juist op zoek gegaan naar ‘de toppers’ onder de smart home aanbiedingen. Zo hebben niet alleen gekeken naar de hoogte van de korting, maar ook naar exclusiviteit van de aanbieding.

In grote lijnen spelen de volgende factoren een grote rol bij de stempel voor de beste Black Friday deals voor Google Nest:

  • Exclusiviteit van de aanbieding
  • Hoogte van de korting
  • Beschikbaarheid van de deal tijdens Black Friday
  • Bijkomende korting (bijvoorbeeld grotere hoeveelheden)

We hebben deze factoren losgelaten op de volgende populaire Google Nest apparaten:

  • Google Nest Mini (Smart speaker)
  • Google Nest Hub (Smart Display)
  • Google Nest Protect (Slimme beveiligingscamera)

Meer Black Friday aanbiedingen

Naast deze black friday deals hebben we nog een heel archief met andere smart home aanbiedingen. Deze ontdek je in ons smart home Black Friday 2020 overzicht. Mist er een specifieke aanbieding van Google Nest in ons overzicht? Stuur mij dan gerust een berichtje.

FAQ: veelgestelde vragen over Google Nest Black Friday deals

Google Nest Black Friday aanbiedingen, scoor ik daar dan ook Google Home producten mee?” Dit is een van de vragen die wij vorig jaar veelal ontvingen tijdens Black Friday. We hebben de meestgestelde vragen gebundeld in onderstaande FAQ.

Ontdek ik hier ook Google Home Black Friday aanbiedingen?

Sinds enige tijd is Google Home veranderd naar Google Nest. Er is echter niets veranderd qua product: alleen de merknaam is gewijzigd. Het is dus inderdaad zo, dat de aanbiedingen van bijvoorbeeld een Google Nest smart speaker, hetzelfde zijn als een Google Home speaker. Het is immers hetzelfde product.

Kan ik veel besparen op Google Nest apparatuur tijdens Black Friday?

Zeker weten! Om een voorbeeld te geven: de Google Nest Hub werd vorig jaar ruim onder de € 90,- aangeboden. Dit was destijds een record bodemprijs voor dit smart display, waar wij over berichtten. Vaak stunt Google Nest enorm met prijzen, waardoor het altijd aan te raden is om dan je slag te slaan.

Zijn de aanbiedingen van Google Nest exclusief?

Nee, dat niet. Op basis van vorig jaar kunnen we concluderen – en dus verwachten – dat elke shop nagenoeg met dezelfde aanbiedingen zal komen. Waar je wel goed naar kunt kijken zijn de aanvullende voordelen van shops. Zo geniet je bij Bol.com en Coolblue vaak van een razendsnelle – en gratis – verzending, wat lang niet altijd het geval is bij andere webshops.

Black Friday smart home nieuws

Bekijk hieronder alle nieuwsberichten rondom Black Friday Smart Home van onze redactie.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt