Home » Black Friday » FIBARO Black Friday

FIBARO Black Friday

De beste smart home aanbiedingen van 2021

  • Geselecteerd door: Robbert Tigchelaar
fibaro black friday

Beste FIBARO Black Friday aanbiedingen

FIBARO is niet meer weg te denken in de smart home wereld. Met een breed aanbod in actoren en sensoren bouw je met dit merk – vaak op voordelige wijze – een compleet smart home naar wensen. Wij zijn op zoek gegaan naar de beste FIBARO Black Friday aanbiedingen van 2021. Je ontdekt ze hieronder.

fibaro smoke sensor 2 black friday

FIBARO Smoke Sensor 2 – Slimme rookmelder

Met deze FIBARO Smoke Sensor 2 haal je een slimme rookmelder in huis. Zo kun je op afstand monitoren wat er in je huis gebeurt, mocht er rookontwikkeling ontstaan dan krijg je op je smartphone een berichtje.

fibaro wall plug type f black friday

FIBARO Wall Plug Type F – Slimme stekker met energie verbruiksmeter

Een hele goede slimme stekker van FIBARO. Met deze slimme stekker kun je apparaten op afstand bedienen, daarnaast kun je met die model ook de energieverbruik van een apparaat zien.

fibaro home center 3 black friday

FIBARO Home Center 3 – Smart home hub

De FIBARO Home Center 3 is de nieuwste smart home hub van FIBARO. Met deze hub kun je alle FIBARO producten met elkaar koppelen.

robbertDealspotter Robbert: FIBARO is een super interessant smart home merk. De prijs-kwaliteitsverhouding is geweldig. Met Black Friday wordt het nog leuker om te shoppen naar deze producten.

Waarom FIBARO tijdens Black Friday scoren?

FIBARO is een interessant smart home merk: velen kiezen voor de sensoren en actoren vanwege de grote vrijheid van het merk. FIBARO heeft verschillende productlijnen: zo zijn er producten die kunnen communiceren met TOON, met Apple Homekit of met Z-Wave. Dit maakt het zeer aantrekkelijk voor smart homes met verschillende communicatie protocollen.

Populairste FIBARO producten tijdens Black Friday 2021

Op basis van voorgaande jaren kunnen wij alvast een voorspelling doen van de komende aanbiedingen. Om alvast voor te lopen hebben we de populairste producten van FIBARO op een rij gezet tijdens Black Friday:

Hoe selecteren wij de Black Friday deals voor FIBARO?

Zoals je wellicht heb gezien gaan we niet altijd op zoek naar de hoogste aanbieding. Soms wel, maar niet altijd: wij gaan juist op zoek naar de beste aanbiedingen door ook te kijken naar de exclusiviteit hiervan. Neem bijvoorbeeld de FIBARO Home Center 3; deze is praktisch nooit in de aanbieding, maar tijdens Black Friday 2021 wellicht wel. Wij zoeken het voor je uit!

In grote lijnen dé indicatoren voor scherpe deals:

  • Aantal € korting
  • Exclusiviteit van de deal
  • Stapelkortingen bij FIBARO sensoren/actoren
  • Beschikbaarheid van de deals

FAQ: meest gestelde vragen over Sonos tijdens Black Friday

Vorig jaar kregen we tijdens Black Friday veel vragen binnen over FIBARO in het algemeen. Deze vragen hebben we gegroepeerd en met onze experts beantwoord in onderstaande FAQ. Mist er een veelgestelde vraag of loop je ergens vast? Laat het ons weten!

Welke FIBARO deals kan ik echt niet laten liggen?

In onze ogen is het erg zinvol om te letten op ‘combinatiepakketten’. Met andere woorden: meerdere sensoren en actoren waarmee je de basis kunt leggen voor je smart home. Als je reeds FIBARO smart home producten in huis hebt, dan is het natuurlijk ook leuk om losse items te kopen.

Waar vind ik FIBARO Black Friday aanbiedingen?

Bijna elke elektronica webshop die FIBARO aanbiedt zal met interessante Black Friday aanbiedingen komen. In tegenstelling tot merken als Google Nest, verwachten we van dit merk wat exclusievere deals. Bijvoorbeeld in samenwerking met Homey. We raden je aan om hierboven een kijkje te nemen, daar hebben we de beste deals op een rij gezet.

Moet ik bij het scoren van FIBARO deals nog ergens op letten?

Ja! Als er ergens veel aankoop foutjes gemaakt worden, is het wel bij FIBARO. FIBARO heeft namelijk meerdere productlijnen. Zo zijn er apparaten geschikt voor Apple HomeKit, maar ook voor Z-Wave. Op de verpakking wordt dit goed aangegeven, maar bij webshops moet je hier even goed op letten bij de beschrijving. Check dus goed de ondersteuning voor het domotica-platform wat jij op dit moment in jouw smart home hanteert.

Black Friday smart home nieuws

Bij Smarthomeweb.nl houdt onze redactie het laatste Black Friday smart home nieuws scherp in de gaten. Naast de deals voor FIBARO ontdek je hier een compleet archief met interessante aanbiedingen tijdens deze Amerikaanse kortingsdag.

black friday weekend smart home deals cyberweekend
black friday smart home liveblog
beste black friday deals smart speakers
black friday deals slimme deurbel
black friday deals slimme lampen
amazon black friday smart home
google nest mini black friday aanbieding
50five black friday deals
beste black friday deals mediamarkt