Black Friday van start bij tink!

Bram Tigchelaar Laatste update: 19-11-2021

Officieel is het 26 november echt Black Friday, maar dit jaar wordt er al eerder gestart met deze actieperiode. Tijdens Black Friday stunten veel webshops met scherpe aanbiedingen. Ook tink is er dit jaar vroeg bij en heeft nu al veel producten van populaire merken in de aanbieding. Populaire smart home merken als Google, Ring, Bold, Bosch, Tado en Netatmo zijn nu al scherp geprijsd! (kortingen tot 56 %)

black friday- tink 2021

De Black Friday Week tink  © tink

Standaard vind je op de website van tink al veel scherpe deals, maar tijdens Black Friday scoor je altijd de beste deals. Op deze pagina hebben we de beste deals van verschillende merken voor je opgesomd. Ga direct naar de Black Friday pagina van tink of kijk hieronder welke deals wij het meest interessant vinden:

De meest interessante tink deals tijdens Black Friday 2021!

Uitgelicht: Google Nest deals

google nest audio koppelen met tv

Google Nest deals zijn interessant! Kies voor een Google Nest Audio met een Google Nest hub om een start te maken met een smart home. Of kies voor de Google Nest voordeur beveiliging set om je smart home uit te breiden met wat beveiligingsapparatuur. Hieronder hebben we een paar mooie deals gevonden in de webshops van tink die interessant zijn:

Bold Smart Lock bij tink

bold smart lock

Het slimme slot van Bold is dit jaar erg populair gebleken. Dit slimme slot wordt geleverd met een cilinderslot, waardoor je direct je huidige slot vervangt (wat veiliger). Nog geen slim slot? Dan kan de Bold Smart Lock een goede keuze zijn, check hieronder twee goede deals:

Kies je voor de set met de Bridge dan kun je het slot ook op afstand bedienen. Zonder bridge kun je het slot alleen bedienen met je smartphone wanneer je verbonden bent met wifi.

Netatmo tink Black Friday

Zeker in een tijd wanneer de energieprijzen door het dak schieten kan het verstandig zijn om te kiezen voor een slimme thermostaat. Met de thermostaat van Netatmo in combinatie met thermostaatknoppen kun je het klimaat in je huis op een slimme manier bedienen. Zo kun je bepaalde kamers eenvoudig uitsluiten en de verwarming automatiseren, zodat de verwarming niet onnodig staat te verwarmen. Hieronder vind je een paar goede deals van het merk Netatmo bij tink:

Vanaf 1 juli 2022 is het in Nederland verplicht om op elke verdieping een rookmelder te hangen. Kies voor een slimme rookmelder en je krijgt direct een melding op je smartphone wanneer er iets gedetecteerd wordt.

Ring deals

Ring Video Doorbell Pro 2Met de producten van Ring kun je het huis beveiligingen, denk aan een slimme deurbel bij je voordeur of een beveiligingscamera in je tuin. Wanneer je al apparaten van Ring hebt kun je deze ook goed met elkaar combineren. Hieronder vind je enkele dikke deals van het merk Ring:

Hoewel Black Friday 26 november pas echt van start gaat kan er in de tussentijd veel gebeuren met aanbiedingen. Vorige jaar waren veel deals bijvoorbeeld al uitverkocht op de dag zelf! Wees er daarom snel bij want op=op! Blijf op de hoogte via onze Black Friday Smart Home pagina!

Meer smart home artikelen

philips hue lamp niet bereikbaar, wat te doen
nuki smart lock 3.0 review
Beste beveiligingscamera zonder abonnement
black friday- tink 2021
robotstofzuiger kiezen
binnenkort verkrijgbaar netatmo slimme koolmonoxidemelder
xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *