Black Friday Smart Home deals

black friday smart home

Hieronder vind je de smart home deals tijdens Black Friday periode. Wij hebben een selectie gemaakt van alle deals en de meest interessante eruit gefilterd.

De afgelopen week hebben we bij Smarthomeweb.nl alle deals voor smart home producten scherp in de gaten gehouden. Door deze te goed te monitoren in combinatie met onze expertise op het gebied van smart home apparatuur, hebben we de allerbeste deals voor je smart home ertussen uit gevist. Op deze pagina zetten we de beste Black Friday deals voor je smart home op een rij.

Alle interessante smart home Black Friday deals:

Dit zijn ze: de beste deals die je niet mag missen om je woning nog slimmer te maken. Doe er je voordeel mee!

Officieel is start 26 november echt Black Friday. Wel zien we dat veel webshops op maandag al beginnen met Black Friday en sommige al eerder:

Beste deals bij Bol.com tijdens Black Friday:

Coolblue Black Friday deals:

Black Friday deals tink:

MediaMarkt smart home deals:

Deze webshops hebben de beste smart home deals met Black Friday

Naast onze selectie met de beste deals, hebben we ook bekeken bij welke webshops je het beste kunt slagen voor je smart home aankopen tijdens Black Friday. Check welke shops een bezoekje waard zijn.

bol.com smart home webshop

Bol.com Black Friday deals 2022

Bij Bol.com vind je de meeste smart home deals tijdens Black Friday. Met onwijs veel smart home producten voor bizar lage prijzen is het een kijkje bij Bol.com tijdens Black Friday de moeite waard. Diverse smart home deals voor scherpe prijzen! Op de Bol.com Black Friday deals pagina staat de boodschap dat het zelfs niet één dag Black Friday is, maar acht dagen. Extra feest dus!

Bekijk deals

coolblue smart home webshop

Coolblue Black Friday deals 2022

Hoewel Coolblue het ‘Blue Friday’ noemt (ken je het filmpje van Pieter Zwart nog?), zijn er ook bij Coolblue tijdens Black Friday enorm veel elektronica deals te vinden. Perfect om je smart home nóg beter in te richten met interessante smart home gadgets of slimme wasmachines! Hoewel we nog eventjes moeten wachten op deze heerlijke dag, ontdek je op de Coolblue Black Friday pagina alvast wat speciale deals om je op te warmen.

Bekijk deals

mediamarkt smart home webshop

Mediamarkt Black Friday deals 2022

Bij Mediamarkt is tijdens Black Friday nét een feestdag! Je krijgt heel veel korting op verschillende elektronicaproducten, waaronder veel smart home artikelen! Denk hierbij aan Black Friday smart televisies bij Mediamarkt of slimme koelkasten. Bekijk snel of er al actuele deals vermeld staan op de speciale Mediamarkt Black Friday pagina óf schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Bekijk deals

athom homey smart home merk

Athom Homey Black Friday deals 2022

Vorig jaar konden we genieten van een speciale Black Friday Homey actie, waarbij je met een kortingscode extra korting kon krijgen op een Homey van Athom. Niet alleen op een Homey was korting te krijgen: ook in de Talks With Homey store bood Athom interessante korting aan. Het is nog eventjes wachten of Athom ook dit jaar met een Homey Black Friday deal komt, maar de kans is groot. Neem vast een kijkje bij de beste Homey Black Friday deals!

Bekijk deals

Zo hebben we deze Black Friday smart home deals geselecteerd

Zoals je hoogstwaarschijnlijk de afgelopen week gemerkt hebt is Black Friday dit jaar nóg groter dan vorig jaar. Dit betekent niet alleen meer korting, maar ook veel meer aanbiedingen. En ook een Black Friday ‘dag’ is bij veel webshops veranderd in een complete week met deals. Hierdoor kan het lastig zijn om de échte goede deals te ontdekken, iets waar we met dit artikel graag mee willen helpen. Met name door middel van het grote overzicht met alles rondom Black Friday Smart home 2022.

Enkel smart home producten die daadwerkelijk waarde toevoegen

We zijn begonnen met een lijst met onmisbare smart home producten voor je smart home. Eerder dit jaar deden we uitgebreid onderzoek naar de toegevoegde waarde van smart home apparatuur binnen een woning en introduceerden wij een Smart Home Index™. Hierdoor vielen producten als een slimme weegschaal of slimme tandenborstel al direct weg om kans te maken een plekje in de beste deals.

smart home index

Elk jaar maken wij de Smart Home Index™, een onderzoek naar de mate van toegevoegde waarde van slimme producten binnen een smart home

Adviesprijzen ‘Van’ Prijzen in vergelijking met de Black Friday prijzen

Bij Smarthomeweb.nl zijn we constant bezig met smart home producten. Niet alleen voor het schrijven van handleidingen en koppelingen, maar ook op het gebied van prijzen. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de verkoopprijzen bij diverse shops en prikken we dus door het trucje heen dat webshops tijdens Black Friday ‘adviesprijzen’ communiceert. Iets waar De Consumentenbond meermaals onderzoek naar heeft gedaan.

Geen algoritme: wij houden ook rekening met exclusiviteit van de deals

Natuurlijk is er met wat slimme algoritmes een prima tool te bouwen die met een algoritme kan ontdekken waar de beste deals te vinden zijn. Door de prijs van een tijdje terug te vergelijken met de prijs van nu, kan er op basis van de hoogte van de korting een rangschikking plaatsvinden. Zo doen wij het dus niet: wij checken ook of specifieke producten die zeldzaam in de aanbieding zijn, nu wellicht wel met hoge korting gekocht kunnen worden. Hoewel de prijs een belangrijke rol speelt, nemen we dit gegeven ook mee bij de selectie.

Black Friday Nederland

Black Friday is overkomen waaien vanuit Amerika. Dit is een dag waarop consumenten kunnen genieten van hoge korting, waarbij de belasting toegevoegde waarde vaak als korting wordt gegeven op aankopen. Dit resulteert al snel in hoge kortingen: met name op elektronische apparatuur als smart home producten kun je tijdens deze dag volop besparen. Gelukkig is Black Friday Nederland een steeds groter wordend fenomeen: grote webshops als Bol.com en Mediamarkt in Nederland bereiden kopers in de periode voor Black Friday alvast voor op interessante deals en aanbiedingen.

Waarom Black Friday voor juist voor smart home interessant is

De kortingen voor Black Friday zijn lang niet altijd geldig voor alleen smart home producten. Zo bleken vorig jaar ook diverse supermarkten te komen met Black Friday deals. In onze ogen is het echter juist interessant voor apparatuur als smart home producten. We zetten wat redenen op een rij:

  • Goedkoop kennis maken met smart home mogelijkheden: als je nog geen kennis hebt gemaakt met het smart home principe, kun je tijdens Black Friday op een goedkopere wijze kennis maken met nieuwe producten.
  • Prijs smart home producten is vaak hoog: met een hoge verkoopprijs, behaal je juist op smart home producten relatief de meeste korting tijdens Black Friday. Het is een goed moment om eindelijk dat ene product te kopen waar je over twijfelde.

Op deze pagina proberen we alle interessante Black Friday deals bij te houden. Vanwege het feit dat we natuurlijk een 100% smart home website zijn, richten we onze pijlen enkel op smart home webshops die deze apparatuur aanbieden én checken we of er daadwerkelijk slimme producten in de sale te koop zijn. Mocht jij van mening zijn dat er wat ontbreekt óf als jij zelf een interessante smart home deal hebt gespot, kun je ons altijd een berichtje sturen.