Black Friday Smart Home deals!

black friday smart home deals 2023

Black Friday dan eindelijk weer van start gegaan! Dit is de perfecte tijd om je huis slimmer en efficiënter te maken! Ben je klaar om je wooncomfort naar een hoger niveau te tillen zonder je bankrekening te plunderen? Dan ben je op de juiste plek. Wij hebben alle aanbiedingen nauwkeurig onderzocht en hebben de smart home deals van 2023 voor je uitgezocht!

Dé echte hardlopers en populairste deals:


google nest cam indoor

Nu met € 30,- korting!

Bekijk deal:

Coolblue.nl


ring deurbel

Nu voor slechts € 89,-

Bekijk deal:

Bol.com

google nest cam indoor

Nu met € 30,- korting!

Bekijk deal:

Coolblue.nl

Sonos move

Nu met maar liefst 27%!

Bekijk deal:

Bol.com

google nest doorbell

Nu met € 50,- korting!

Bekijk deal:

Mediamarkt.nl

irobot i7 black friday deal

Nu met maar liefst 47% korting!

Bekijk deal:

Mediamarkt.nl


netatmo rookmelder

Bekijk deal:

tink.nl

De afgelopen week hebben we bij Smarthomeweb.nl alle deals voor smart home producten scherp in de gaten gehouden. Door deze te goed te monitoren in combinatie met onze expertise op het gebied van smart home apparatuur, hebben we de allerbeste deals voor je smart home ertussen uit gevist. Op deze pagina zetten we de beste Black Friday deals voor je smart home op een rij.

Alle interessante smart home Black Friday deals:

Dit zijn ze: de beste deals die je niet mag missen om je woning nog slimmer te maken. Doe er je voordeel mee!

Officieel is start 24 november echt Black Friday. Wel zien we dat veel webshops op maandag al beginnen met Black Friday en sommige al eerder:

Beste deals bij Bol.com tijdens Black Friday:

In de webshop van Bol.com kun je veel goede smart home deals vinden, maar ook veel andere gave deals, bekijk hier de black friday page. Hieronder hebben we de beste black friday smarthome deals voor je gefilterd:

Coolblue Black Friday deals:

Bij Coolblue is Black Friday al vroeg van start gegaan, met een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Hieronder vind je een selectie van de beste deals bij Coolblue. Neem een kijkje op de Black Friday-pagina van Coolblue voor meer informatie.

Black Friday Deals bij tink:

Tink staat bekend om hun aantrekkelijke aanbiedingen, en tijdens Black Friday worden deze deals nog interessanter. Hier is een overzicht van de top 5 smart home aanbiedingen die we bij tink hebben gevonden. Kijk voor alle deals de tink Black Friday pagina.

Zo hebben we deze Black Friday smart home deals geselecteerd

Zoals je hoogstwaarschijnlijk de afgelopen week gemerkt hebt, is Black Friday dit jaar nóg groter dan vorig jaar. Dit betekent niet alleen meer korting, maar ook veel meer aanbiedingen. En ook een Black Friday ‘dag’ is bij veel webshops veranderd in een complete week met deals. Hierdoor kan het lastig zijn om de échte goede deals te ontdekken, iets waar we met dit artikel graag mee willen helpen. Met name door middel van het grote overzicht met alles rondom Black Friday Smart home 2023.

Toch meer dagdeals dit jaar!

Hoewel we elk jaar op Black Friday de beste deals verwachten, blijkt in de praktijk dat er op de dag zelf vaak weinig extra’s gebeuren, met veel producten die uitverkocht raken. Dit jaar echter, zien we een toename in dagdeals tijdens Black Friday. Bol.com biedt bijvoorbeeld dagelijks sterke aanbiedingen, en Coolblue presenteert verschillende tijdelijke deals met aanzienlijke kortingen. Een opvallende actie was bijvoorbeeld de 1+1 gratis aanbieding op Harman Kardon speakers bij Bol.com. Hieronder houden we deze dagdeals voor je bijgewerkt:

Enkel smart home producten die daadwerkelijk waarde toevoegen

We zijn begonnen met een lijst met onmisbare smart home producten voor je smart home. Eerder dit jaar deden we uitgebreid onderzoek naar de toegevoegde waarde van smart home apparatuur binnen een woning en introduceerden wij een Smart Home Index™. Hierdoor vielen producten als een slimme weegschaal of slimme tandenborstel al direct weg om kans te maken een plekje in de beste deals.

smart home index

Elk jaar maken wij de Smart Home Index™, een onderzoek naar de mate van toegevoegde waarde van slimme producten binnen een smart home.

Adviesprijzen ‘Van’ Prijzen in vergelijking met de Black Friday prijzen

Bij Smarthomeweb.nl zijn we constant bezig met smart home producten. Niet alleen voor het schrijven van handleidingen en koppelingen, maar ook op het gebied van prijzen. Hierdoor hebben wij een goed beeld van de verkoopprijzen bij diverse shops en prikken we dus door het trucje heen dat webshops tijdens Black Friday ‘adviesprijzen’ communiceert. Iets waar De Consumentenbond meermaals onderzoek naar heeft gedaan.

Geen algoritme: wij houden ook rekening met exclusiviteit van de deals

Natuurlijk is er met wat slimme algoritmes een prima tool te bouwen die met een algoritme kan ontdekken waar de beste deals te vinden zijn. Door de prijs van een tijdje terug te vergelijken met de prijs van nu, kan er op basis van de hoogte van de korting een rangschikking plaatsvinden. Zo doen wij het dus niet: wij checken ook of specifieke producten die zeldzaam in de aanbieding zijn, nu wellicht wel met hoge korting gekocht kunnen worden. Hoewel de prijs een belangrijke rol speelt, nemen we dit gegeven ook mee bij de selectie.

Black Friday Nederland

Black Friday is overkomen waaien vanuit Amerika. Dit is een dag waarop consumenten kunnen genieten van hoge korting, waarbij de belasting toegevoegde waarde vaak als korting wordt gegeven op aankopen. Dit resulteert al snel in hoge kortingen: met name op elektronische apparatuur als smart home producten kun je tijdens deze dag volop besparen. Gelukkig is Black Friday Nederland een steeds groter wordend fenomeen: grote webshops als Bol.com en Mediamarkt in Nederland bereiden kopers in de periode voor Black Friday alvast voor op interessante deals en aanbiedingen.

Waarom Black Friday voor juist voor smart home interessant is

De kortingen voor Black Friday zijn lang niet altijd geldig voor alleen smart home producten. Zo bleken vorig jaar ook diverse supermarkten te komen met Black Friday deals. In onze ogen is het echter juist interessant voor apparatuur als smart home producten. We zetten wat redenen op een rij:

  • Goedkoop kennis maken met smart home mogelijkheden: als je nog geen kennis hebt gemaakt met het smart home principe, kun je tijdens Black Friday op een goedkopere wijze kennis maken met nieuwe producten.
  • Prijs smart home producten is vaak hoog: met een hoge verkoopprijs, behaal je juist op smart home producten relatief de meeste korting tijdens Black Friday. Het is een goed moment om eindelijk dat ene product te kopen waar je over twijfelde.

Op deze pagina proberen we alle interessante Black Friday deals bij te houden. Vanwege het feit dat we natuurlijk een 100% smart home website zijn, richten we onze pijlen enkel op smart home webshops die deze apparatuur aanbieden én checken we of er daadwerkelijk slimme producten in de sale te koop zijn. Mocht jij van mening zijn dat er wat ontbreekt óf als jij zelf een interessante smart home deal hebt gespot, kun je ons altijd een berichtje sturen.