Black Friday Deals voor slimme deurbel

Rob Tigchelaar Laatste update: 26-11-2020

Black Friday is nu dus echt van start gegaan! Tijd om eens de echte deals te bekijken. We zagen dat er al wat slimme deurbellen afgeprijsd waren tijdens de Black Friday Pre-parties, maar toch op Black Friday zelfs zijn de deals nog even wat scherper. Wij zochten daarom de echte de beste Black Friday Deals voor een slimme deurbel voor je op!

black friday deals slimme deurbel

Drie populaire slimme deurbellen Nest Hello, Ring & Eufy Doorbell © Smarthomeweb

Ideaal natuurlijk wanneer je tijdens Black Friday ongestoord kan blijven shoppen en de postbode de ordes geeft om de pakketjes even in de schuur op te stapelen. Een slimme deurbel kan bijna niet meer ontbreken in je smart home, ideaal om er één te kopen tijdens Black Friday. De slimme deurbellen waren nooit zo goedkoop, hieronder vind je dan ook de beste deals van de beste merken als Google, Ring en Eufy.

Beste Slimme deurbel Black Friday Deals 2020

Hieronder vind je de beste slimme deurbel Black Friday Deals van 2020. We hebben deze lijst opgesteld door naar verschillende aanbieders te kijken van slimme deurbellen, denk onder andere aan Bol.com, Mediamarkt en Coolblue. Hoewel de meeste deals wel overeenkomen, zien we toch dat verschillende webshops toch weer net een betere deal hebben. Om je niet over te spoelen met verschillende deals hebben we de Black Friday Deals voor slimme deurbellen met elkaar vergeleken en daarvan de beste eruit gefilterd. Bekijk ze hieronder:

Google Nest Hello slimme deurbel Black Friday deals

google nest hello black friday deal

De Google Nest deurbel geplaatst bij de voordeur © Google Nest/Press

De Google Nest Hello is een ideale slimme deurbel wanneer je bijvoorbeeld al een Google Mini (tijdens Black Friday slechts 29 euro!) of Google Nest Hub hebt. Wanneer er iemand aanbelt krijg je een melding op een de Mini en het beeld is te bekijken op de Google Nest Hub. Doordat je een smart speaker kunt koppelen aan de Google Nest Hello heb je dus ook geen gedoe met gongs en weet je altijd wanneer er iemand voor de deur staat.

Verder is het ook een deurbel die bedraad aan te sluiten is, hierdoor heb je geen gedoe met lege batterijen of een accu die je elke keer moet opladen. Zelf hebben we ooit een deurbel met een accu gehad en deze moest steeds vaker opgeladen worden, hierdoor lag de deurbel er ook vaak uit. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en dit voorkom je met de Google Nest Hello.

We hebben de deurbel bij verschillende webshops vergeleken en hoewel elke webshop wel een goede deal had heeft Mediamarkt de beste deal en betaal je voor de Nest Hello bij Mediamarkt nu 222 euro. Kijken we naar de andere webshops dan betaal je bij de andere shops 7 euro meer! Scoor de beste Google Nest Black Firday deals dus bij Mediamarkt:

Black Friday Ring Deurbel deals:

ring deurbel black friday

Met een slimme deurbel van Ring zie je altijd wie er voor de deur staat © Ring/Press

Ook de Ring deurbellen mogen zeker niet ontbreken op deze pagina, want elk model is wel in de aanbieding tijdens Black Friday. De Ring deurbellen zijn erg populair en werken vooral goed met het smart home platform van Amazon Alexa. Hieronder hebben we weer de beste deals voor je opgezocht en de goedkoopste er uitgefilterd! Wees er snel bij want de Ring Deurbel Pro (die je bedraad aansluit) is bijna nergens meer te verkrijgen!

Hoewel we niet echt fan zijn van deurbellen die werken met een accu is het wel een hele gemakkelijke keuze, want een deurbel met accu is heel makkelijk te installeren. Daarnaast is er ook nog een Ring Deurbel Pro met Plug-in adapter, deze deurbel werkt met een adapter die je simpelweg gewoon in het stopcontact doet en dus vrij makkelijk te installeren is. Bekijk hieronder de beste Ring Friday Ring deurbel deals:

Zoals je hierboven kunt zien is er een 3 en 3 plus versie, het verschil tussen deze twee deurbellen is dat de 3+ extra functies heeft. Zo neemt de Ring 3+ beelden op voordat er beweging is en heeft de deurbel een accu die sneller laad. Ook raden we altijd aan om deurbel te kopen met een chime, met een chime weet je ook zonder dat je verbonden bent met de deurbel dat er iemand voor de deur staat. Simpel gezegd is ene chime gewoon een apparaatje die geluid maakt wanneer er iemand aanbelt.

Eufy Black Friday slimme deurbel

De slimme deurbel van Eufy werd dit jaar voor het eerst gepresenteerd in Nederland en was direct populair. Vooral omdat de deurbel gekoppeld staat met een bassistation is deze deurbel in trek. Op het basisstation sla je namelijk de beelden intern op en hoef je niet nog een extra abonnement af te sluiten om je beelden te bekijken of op te slaan ( dit is bij veel andere deurbellen wel het geval).

Met het systeem van Eufy kun je niet alleen je voordeur beveiligen maar je volledige huis. Als een bassistation hebt kun je daar deurbellen en camera’s aan toevoegen, daarom hebben we hieronder ook wat deals gezet in met de wat camera’s van Eufy:

Mocht je nog meer aanbiedingen willen bekijken, neem dan een kijkje op onze smart home Black Friday pagina. Op deze pagina vind je de smart home deals tijdens Black Friday. We zien dat veel webshops constant aanbiedingen aanpassen en toevoegen, houdt deze pagina dus goed in de gaten!

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *