Black Friday knallers: Scoor nu ongekende kortingen bij tink!

black friday tink 2023

Tink staat al bekend om de goede deals op smart home producten, maar met Black Friday gaan ze nog een stap verder. Verwacht tijdens deze periode nóg hogere kortingen dan normaal, een uitgelezen kans om je huis slimmer te maken. Benieuwd naar de deals? Neem snel een kijkje op de Black Friday pagina van tink. En als je tijd wilt besparen, hebben wij alvast een selectie gemaakt van de meest interessante aanbiedingen. Mis de kans niet om producten van populaire en bekende merken te bemachtigen met hoge kortingen!

Beste deals met hoge kortingen:

Hieronder zie je vijf goede aanbiedingen die we bij tink hebben gevonden. In deze selectie kom je bekende merken tegen zoals Google Home, Sonos en Eufy.

Hieronder hebben we ook vijf interessante aanbiedingen gevonden die we op onze verlanglijst hebben gezet. Het gaat hier om vijf populaire producten die doorgaans niet vaak in de aanbieding zijn, maar gelukkig tijdens Black Friday wel!

Ring Stick Up Cam Battery Gen. 3 2-pack

Nu met 43% korting + Quick Release Battery

Bekijk deal:

tink.nl


netatmo rookmelder

Nu met 33% korting!

Bekijk deal:

tink.nl

Nuki Opener + Bridge

Nu met 29% korting!

Bekijk deal:

tink.nl

Blijf op de hoogte van nieuwe deals!

We verwachten ook dat er nog meer boeiende deals in aantocht zijn. De week van Black Friday staat vaak bol van de interessante aanbiedingen. Hoewel de ‘echte’ Black Friday zelf niet altijd buitengewone knaldeals met zich meebrengt, raden we aan om je producten tijdig aan te schaffen. Op die manier voorkom je dat je achter het net vist of dat je bestellingen te laat worden bezorgd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
ikea slimme stekker

IKEA slimme stekker (smart plug)

Met de slimme stekker van IKEA kun je apparaten met een stekker aan- en uitzetten met je app. Ook kun je handige timers zetten, waardoor apparaten aan- of uitgaan op een bepaalde tijd.
Lees meer
xiaomi mi store Nederland

Uitgelicht: Xiaomi Aqara

▲ Afbeelding ter illustratie © Xiaomi Xiaomi Aqara is een samenwerking van Xiaomi en Aqara die samen meerdere smart home producten…
Lees meer