Black Friday: deze slimme stekker deals springen er uit!

Rob Tigchelaar Laatste update: 09-11-2020

Met een slimme stekker maak je gemakkelijk je apparaten een stukje slimmer, een mooie stap in je smart home dus. Door de Black Friday deals van dit jaar zijn slimme stekkers tijdelijk een stuk toegankelijker. Mooi meegenomen! Of je nu een smart home wilt beginnen, of juist wilt uitbreiden.

stekker-black-friday

Plaat hier je slimme stekker © Unsplash

Een aansluiten van een slimme stekker is een enorm eenvoudige manier om je huis een stukje slimmer te maken. Dit is ook iets dat veel webshops herkennen, wat maakt dat ze op vele plaatsen te koop zijn. Een deel van die slimme stekkers kun je dit jaar door Black Friday een stuk goedkoper aanschaffen, wat natuurlijk erg prettig is. Maar waar vind je nu de beste deals? Wij zochten het uit en kwamen deze mooie aanbiedingen tegen:

nedis-slimme-stekker-black-friday

Slimme stekker van Nedis nu voor €12,99 per stuk!

Bij 50five koop je de Nedis WiFi Smart Plug nu voor €12,99. Dat is een goede deal, gezien hij voorheen €19,99 was. Naast deze slimme stekker heeft 50five nog vele andere Black Friday deals.

Woox-black-friday-deal5 slimme stekkers van Woox voor €45,- bij BCC

Dit 5-pack van Woox (R5024) koop je nu tegen een fikse korting. Je hebt hem namelijk met 25% korting nu voor €45,-!

Waarom zo’n slimme stekker erg handig is

Bij smarthomeweb zoeken we uit wat de voor- en nadelen zijn van verschillende slimme producten, zo ook van de slimme stekker. Op basis daarvan geven we je uitgebreid advies over slimme stekkers, of het nu gaat om het aanschaffen of gebruiken van zo’n stekker. Een paar van de meest opvallende voordelen van een slimme stekker zijn de volgende:

  • Een slimme stekker kan je energiekosten verlagen
  • Je maakt je oude apparaten slimmer
  • Door middel van slimme stekkers kun je apparaten centraal bedienen

Naast de voordelen is het belangrijk om te weten dat niet alle slimme stekkers hetzelfde zijn. Zo kan het erg verschillen met welke apparaten je ze kunt koppelen, belangrijk om bij aanschaf op te lettten!

Hier vind je de beste Black Friday deals voor andere smart home producten

Dit jaar zochten we niet alleen wat de beste deals zijn voor slimme lampen, maar ook voor vele andere slimme producten. Zo vergeleken we bij vele webshops de scherpste Black Friday deals, met deze aanbiedingen als absolute winnaars:

We kwamen enorm veel producten tegen die eerder nog nooit zo goedkoop waren. We kunnen daarom met zekerheid zeggen dat Black Friday dit jaar het aangewezen moment is om je smart home uit te breiden.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *