Black Friday deals voor smart speakers

Rob Tigchelaar Laatste update: 26-11-2020

Hé Google, zet de lampen aan! Om deze spraakopdracht om te zetten in een actie heb je een smart speaker nodig. Wanneer je nog geen smart speaker in huis heb, hebben we goed nieuws voor je: tijdens Black Friday kun je ze namelijk onwijs goedkoop scoren. Check hier de beste Black Friday deals voor smart speakers op een rij.

beste black friday deals smart speakers

Google Home speaker, een slimme luidspreker © Unsplash

Lampen bedienen met spraakopdrachten of even vragen hoe het gesteld is met het weer voor je buiten stapt. Het is mogelijk met een smart speaker, ook wel een slimme luidspreker of smart home speaker genaamd. Onder de motorkap van zo’n smart speaker ontdek je een voice assistant; een virtuele spraakassistent waar je mee kunt communiceren.

Er zijn twee grote assistenten: Google Assistant en Amazon Alexa. Als we kijken naar merken springen er een aantal tussenuit, waarvan – hoe kan het ook anders – Google Nest en Amazon Echo de twee grootste spelers zijn. Wanneer je op zoek bent naar Black Friday aanbiedingen voor slimme luidsprekers, ben je hier aan het juiste adres. We houden hier namelijk de beste Black Friday deals voor smart speakers op een rij.

Beste Black Friday deals voor smart speakers

We hebben even goed na moeten denken hoe wij jou een goed overzicht kunnen bieden van de beste Black Friday deals voor smart speakers. Uiteindelijk hebben we er voor gekozen om de populairste merken onder te verdelen, met daarbij per model de beste deal. Bekijk hieronder de beste smart speaker deals tijdens Black Friday voor het merk waar je naar op zoek bent.

Google Nest speakers Black Friday deals

google nest audio home cinema speaker

De nieuwe Google Nest Audio © Smarthomeweb

Interessant om te delen: de Google Nest Audio is de nieuwste smart speaker van Google. Deze speaker is de opvolger van de immens populaire Google Home. Hij is een flink stuk beter, bleek in onze Google Nest Audio: met zo’n 75% meer volume haal je voor weinig, veel in huis.

Smart speaker met display? Dan heb je te maken met een zogeheten smart display. Ook Google Nest heeft een eigen model: de Google Nest Hub. Deze ontdek je ook tijdens Black Friday in de aanbieding: voor slechts € 66,- bij Bol.com (wat echt goedkoop is voor dit apparaat).

Amazon Echo speakers Black Friday deals

amazon echo dot nederland

Amazon Echo Dot. © Amazon/Press

Liever je apparaten met Amazon Alexa bedienen? Dan kun je het beste kiezen voor Amazon Echo smart speakers. In ons eerdere overzicht met de beste Amazon Black Friday smart home deals lichtten we al twee Echo luidspreker deals uit. Het gaat om de nieuwe internationale Amazon Echo versies, die sinds kort ook in Nederland verkocht worden.

Let er wel op dat voice assistant Alexa helaas nog geen Nederlands spreekt.

Sonos smart speaker Black Friday deals

radio op sonos

Sonos One smart speaker. © Unsplash

Als je denkt dat je alleen Google Assistant tegenkomt op Google Nest smart speakers heb je het mis: Sonos biedt namelijk de mogelijkheid om te kiezen tussen Amazon Alexa of Google Assistant. Van Sonos zijn er diverse smart speakers, waarvan de Sonos One misschien wel het populairste model is.

Ben je benieuwd wat wij vonden van de Sonos smart speaker? Bekijk dan hier onze mening in deze Sonos One review.

Nog meer smart speaker deals tijdens Black Friday?

Bovenstaande bestempelen wij als de beste Black Friday deals voor smart speakers, maar er is natuurlijk nog veel meer. Zo kun je nadenken over de mogelijkheid om met een smart speaker slimme lampen met spraak te bedienen. We hebben een uitgebreid overzicht gemaakt van de beste Black Friday smart home deals op dit moment. Deze houden we actueel.


Meer van dit soort smart home nieuws?

Meld je gratis aan en krijg de 60 pagina dikke Smart Home voor Beginners gids tijdelijk gratis.


Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *