Black Friday deals voor slimme lampen

Rob Tigchelaar Laatste update: 26-11-2020

Het is zover: de tijd van het jaar dat je flink kunt besparen op verschillende smart home producten. De Black Friday periode is officieel aangebroken en menig webshop komt met spectaculaire deals. We zijn op zoek gegaan naar de beste Black Friday deals voor slimme lampen, om jou een handje te helpen bij het goedkoop inslaan van smart home verlichting.

black friday deals slimme lampen

Verschillende slimme lampen © Andrew Ruiz/Unsplash

Als er iets niet kan in ontbreken in een smart home zijn het wel slimme lampen. Niet voor niets begint met dan ook met het aanleggen van slimme verlichting, om vervolgens het slimme huis stapje voor stapje uit te breiden. En je zult zien: na het installeren van een slimme lamp wil je meer: je wil complete smart home scenario’s maken en de lampen groeperen per kamer of scene.

Om te zorgen dat jij je slimme lampen plan goedkoop kunt uitbreiden, zijn we op zoek gegaan naar de beste Black Friday deals voor slimme lampen.

Beste Black Friday deals voor slimme lampen

Ben jij een fan van slimme verlichting van Philips Hue? Of ben je juist opzoek naar enterainment oplossingen met merken als Nanoleaf? We hebben ons best gedaan om de beste Black Friday deals voor slimme lampen op dit moment te scouten. Bekijk ons zoekresultaat hieronder en doe je er je voordeel mee!

Philips Hue lampen Black Friday deals

philips hue smart plug

Philips Hue slimme verlichting naast een iPad © Smarthomeweb

Laten we maar gelijk beginnen met het bekendste merk op het gebied van slimme lampen: Philips Hue. We hebben goed nieuws. Tijdens Black Friday kun je namelijk flink je slag slaan en onder andere starterspakketten voor tientallen euro’s minder in je smart home halen. We zetten de best gespotte deal per Philips Hue product op een rij.

Graag benadrukken we dat bij slimme lampen van Philips Hue (Zigbee) een bridge vereist is. Deze Hue bridge ontdek je in starterspakketten, maar bij losse lampen zit deze niet. Hou hier dus wel even rekening mee.

Nanoleaf lampen Black Friday deals

nanoleaf creatie met driehoeken

Nanoleaf Light Panels. © Nanoleaf/Press

Je hebt ze vast wel eens gezien: die lichtpanelen die je in allerlei vormen tegen de muur kunt bevestigen. Alweer eventjes domineert Nanoleaf de markt van slimme lampen in bijzondere vormen en met leuke mogelijkheden. Zo kun je ze laten reageren op muziek of kun je ze met de hand aantikken om ze in verschillende kleuren te laten schijnen. Ook voor Nanoleaf zijn we een aantal interessante Black Friday deals voor slimme lampen tegengekomen. Check de beste per product:

Benieuwd naar onze mening over Nanoleaf? Wij testten onder andere de Canvas varianten. Bekijk onze mening in deze Nanoleaf Canvas review. Leuk weetje: onlangs lanceerd het merk nog de nieuwe Nanoleaf Essentials; dit zijn lampen en lichtstrips die vergelijkbaar zijn met die van Philips Hue.

Lidl Smart lampen Black Friday deals

lidl slimme lampen smart home

Lidl biedt vanaf Black Friday slimme lampen aan.

Het was groot smart home nieuws en het meestgelezen bericht van de afgelopen maand: Lidl smart home producten. We lichtten verschillende producten uit, waaronder de Lidl slimme lampen die toch best wel interessant zijn. Net als Philips Hue werken de lampen via Zigbee, waardoor je ze prima met elkaar kunt verbinden. De lampen zijn beschikbaar vanaf Black Friday én gelijk met korting vanaf deze dag. We zetten de beste Black Friday deals voor slimme lampen van Lidl op een rij.

Noot: we benadrukken nogmaals dat een bridge noodzaak is. Deze Lidl Gateway is hier te bekijken.

Meer Black Friday deals?

Zoals je waarschijnlijk wel weet kun je je slimme lampen eenvoudig nog slimmer maken met bijvoorbeeld een slimme stekker. En wist je dat een slimme lamp vaak te bedienen is met spraak met behulp van een smart speaker? Je hoort het al: slimme lampen zijn pas het begin van je smart home!

Wanneer je meer smart home apparaten tijdens Black Friday wil scoren, is het slim om een kijkje te nemen bij ons overzicht met de beste Black Friday smart home deals. Je kunt daar navigeren naar specifieke producten en deals.

Wil je op de hoogte blijven van actueel smart home nieuws rondom Black Friday? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang de smart home voor beginners gids tijdelijk gratis.


Meer van dit soort smart home nieuws?

Meld je gratis aan en krijg de 60 pagina dikke Smart Home voor Beginners gids tijdelijk gratis.


Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *