Ring slimme deurbel met gezichtsherkenning

Redactie Laatste update: 21-10-2020

Mogelijk worden slimme deurbellen van Ring binnenkort voorzien van gezichtsherkenning.

slimme deurbel gezichtsherkenning

Ogen ter illustratie © Unsplash

Hoewel er reeds diverse slimme deurbellen zijn met gezichtsherkenning, ontbreekt deze functionaliteit nog bij de varianten van Ring. Met gezichtsherkenning in slimme deurbellen zou een deur automatisch geopend kunnen worden voor bekenden of kunnen er specifieke smart home scenario’s geactiveerd worden.
Ring bekijkt mogelijkheid voor gezichtsherkenning

Het zal niet de eerste slimme deurbel zijn die voorzien wordt van gezichtsherkenning: diverse slimme deurbellen merken -concurrenten van Ring – hebben al de mogelijkheid om bekenden te herkennen, waarna er specifieke scenario’s gestart kunnen worden. Toch ontbreekt deze optie nog bij de deurbellen van Ring. Tweakers weet te melden dat Ring op dit moment nadenkt over de een mogelijke integratie.

Zo zou Ring zeggen dat wanneer gebruikers van de slimme deurbel de mogelijkheid wensen, dat zij gezichtsherkenning zullen krijgen. Mogelijk zouden er ook al voorbereidingen getroffen zijn om gezichtsherkenning in te bouwen. Hoewel er reeds gestart lijkt te zijn met de voorbereidingen, is er nog geen duidelijkheid over de mogelijke release-datum van deze nieuwe functie.

‘Zonder gezichtsherkenning kan juist ook een plus zijn’

Misschien is het ontbreken van de gezichtsherkenning functie in Ring deurbellen juist een plus voor mensen die hier niet op zitten te wachten. Daarbij is het ook nog maar de vraag wat deze nieuwe functie met zich mee gaat brengen op het gebied van privacy en wetgeving binnen Nederland.

 Aanbieding!  
eufy deurbel zonder base

Euy deurbel nu extra goedkoop!

De nieuwe slimme deurbel van Eufy is nu extra goedkoop! Het gaat hier om een deal met een losse deurbel, mocht je al wat apparaten hebben van Eufy dan is dit een interessante deal!

Meer smart home artikelen

Imou Knight 4k review
Innr lampen

Innr lampen

/
Homey + Google Home Mini

Athom Homey

/
eufy deurbel
Rookmelder Google Home
beste wifi versterker in de tuin
nuki deurslot geinstalleerd
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.