Beste Philips Hue starterspakket

Maarten Reijneveld Laatste update: 26-10-2021

Philips Hue is misschien wel het bekendste smart home merk wat slimme verlichting aanbiedt. Als je net begint met het slim maken van jouw woning is de eerste stap vaak slimme verlichting. Voor deze starters biedt Philips Hue een Philips Hue starterspakket aan. Philips Hue biedt meerdere starterspakketten aan, om je te helpen zetten wij daarom de beste Philips Hue starterspakketten op een rij.

nieuwe lampen philips hue

Afbeelding ter illustratie © Philips Hue

Een Philips Hue starterspakket zorgt ervoor dat je direct alle benodigdheden in huis hebt om aan de slag te gaan. Bij een starter kit zit altijd een bridge, deze is nodig om de slimme verlichting op afstand te bedienen, en er zitten slimme lampen bij. De starterspakketten verschillen vooral in welke lampen erbij geleverd zitten.

Wat kan je met een Philips Hue starterspakket

Als je de bridge en slimme lampen van Philips Hue in huis hebt, hoef je alleen nog de Philips Hue app te downloaden en kan je gebruik maken van de slimme verlichting van Philips Hue. Wanneer je dit geïnstalleerd hebt kan je de volgende functies gebruiken:

  • Je slimme verlichting bedienen met je stem dankzij spraakbediening.
  • Je lampen aan- en uitzetten met je telefoon of tablet.
  • Routines instellen, bijvoorbeeld dat de slimme lampen in je slaapkamer altijd bij zonsopgang aangaan.
  • De kleur van het licht aanpassen, je kunt switchen tussen 16 miljoen verschillende lichtkleuren.
  • Slimme verlichting aanpassen aan je activiteit. Je kunt Hue scenes maken, bijvoorbeeld fel wit licht om een boek te lezen en zacht geel licht om te ontspannen. Of de Philips Hue verlichting laten reageren op muziek.

Welke slimme lampen bij Philips Hue starterspakketten

Er zijn een aantal verschillende starterspakketten, de pakketten verschillen vooral in hoeveel en welke slimme lampen er bij het pakket zitten. Daarnaast zitten er in sommige startpakketten ook draadloze dimmers waardoor je de lampen handmatig kan bedienen. Philips Hue biedt 3 verschillende soorten lampen aan:

  • Philips Hue White: deze lamp geeft alle tinten wit licht.
  • Philips Hue White Ambiance: deze lamp geeft net als de Hue White wit licht maar brengt extra sfeer met zich mee. Wanneer je deze lamp dimt wordt de lichtkleur namelijk warmer.
  • Philips Hue White & Color: deze lamp geeft zowel wit licht als alle kleuren licht. De Philips Hue White & Color lampen zijn in 16 miljoen verschillende kleuren in te stellen.

Top 3 beste Philips Hue starterspakket

Hieronder een overzicht van de beste keuzes voor een Philips Hue starterspakket kijkend naar het wel of niet meeleveren van een bridge of draadloze dimmer en welke slimme lampen in het starterspakket zitten:

philips hue starterspakket white

1. Philips Hue starterspakket – White 3-pack

Het beste Philips Hue starterspakket om mee te beginnen is naar ons idee het White 3-pack. Dit pakket bevat 3 Philips Hue White E27 lampen en daarnaast een bridge en draadloze dimmer. Ook qua prijs is dit pakket aantrekkelijk vergeleken met andere starterspakketten.

philips hue starterspakket white & color

2. Philips Hue starterspakket – White & Color 3-pack

Dit starterspakket heeft 3 White & Color lampen waardoor je deze slimme verlichting in 16 miljoen verschillende kleuren kunt laten schijnen. Bij dit pakket wordt een bridge en 2 keer een draadloze Hue dimmer switch meegeleverd.

philips hue starterspakket white ambiance

3. Philips Hue starterspakket – White Ambiance 3-pack

Dit starterspakket van Philips Hue bevat 3 White Ambiance lampen met een E27 fitting. Naast deze 3 slimme lampen wordt er bij dit startpakket ook een bridge en een draadloze dimmer meegeleverd.

Meer smart home artikelen

philips hue lamp niet bereikbaar, wat te doen
nuki smart lock 3.0 review
Beste beveiligingscamera zonder abonnement
black friday- tink 2021
robotstofzuiger kiezen
binnenkort verkrijgbaar netatmo slimme koolmonoxidemelder
xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *