Home » Smart home nieuws » Beste Mediamarkt Black Friday deals voor smart home

Beste Mediamarkt Black Friday Smart Home Deals

mediamarkt black friday deal

Online Black Friday deals shoppen © Pexels
Bram Tigchelaar · 27 november 2019

Op 29 november staat dit jaar Black Friday gepland. Een dag waarnaar we met ze alle vol smacht op hebben gewacht, want welke interessante aanbiedingen kunnen we dit jaar verwachten. Wij zochten alvast de meest interessante MediaMarkt Black Friday deals voor smart home voor je op. 

mediamarkt smart home webshop

MediaMarkt Black Friday deals 2019

Check hier alle smart home Black Friday deals van MediaMarkt. Op deze pagina vind je alle interessante Black Friday aanbiedingen van MediaMarkt die te maken hebben met smart home.

De PRE-Party Media Markt Black Friday deals zijn geldig tot 28 november

Tot onze verassing heeft MediaMarkt nu al interessante smart home deals. MediaMarkt noemt dit zelf ook de “PRE-PARTY” voor Black Friday. Deze PRE-PARTY is geldig tot 28 november en hierbij kun je genieten van 30% korting op meer dan 40 verschillenden merken.

Omdat de officiële Black Friday pas op 29 november begint heeft MediaMarkt om de drukte voor te zijn alvast wat scherpe smart home producten in de aanbieding gedaan. Dit zijn al zeer aantrekkelijke aanbiedingen, zo is de Google Nest hub bijvoorbeeld te koop voor €89,99.

Of er veel verschil in aanbiedingen zit met de officiële Black Friday is niet bekend, wel verwachten we dat er meer producten toegevoegd worden. Mocht dit bekend zijn zullen we die hieronder aanvullen.

Black Friday bij MediaMarkt: de smart home deals

De Black Friday deals van MediaMarkt die al actief zijn hebben we hieronder voor je opgesteld. Per categorie hebben we ze onder gedeeld, zodat het vergelijken van de verschillende deals ook wat makkelijker wordt.

Smart speakers

Hieronder staan de smart speakers die in de aanbieding zijn tijdens de MediaMarkt Black Friday. Momenteel zijn twee merken waarop scherpe aanbiedingen gelden, Sonos en Google.

sonos one smart speaker

Sonos One

De Sonos One een smart speaker van Sonos is momenteel in de aanbieding voor € 179,-, normaal kost deze bij MediaMarkt € 210,-.

sonos beam speaker

Sonos Beam

Ook de Sonos Beam is een handige smart speaker die nu in de aanbieding is bij MediaMarkt. Normaal kost deze € 409,- en nu is de speaker te koop voor € 369,-.

google-nest-mini-black-friday

Google Nest mini

De meest populaire smart speaker van Google, de Google Nest Mini, is nu te koop voor maar € 35,-. Normaal kost deze mini smart speaker € 58,99 bij MediaMarkt.

google home smart speaker

Google Home

Liever iets beter geluid? Kies dan voor de Google Home speaker, deze kost met Black Friday bij Mediamarkt maar € 65,-, normaal kost deze € 89,-.

google nest hub kopen

Google Nest hub

Ook de meest populaire smart display van dit moment is in de aanbieding. Normaal kost deze bij MediaMarkt € 129,-, maar met Black Friday wordt deze aangeboden voor € 89,-

harman kardon citation one

HARMAN Kardon Citation Duopack

Kies voor de kwaliteit van HARMAN Kardon. Momenteel kun je bij MediaMarkt twee Citation One smart speakers kopen voor € 299,-.

Slimme lampen

We hebben het al vaker gezegd: het begin van een smart home begint meestal met een setje slimme lampen. Met name Philips Hue springt hier als merk tussenuit: je kunt deze slimme verlichting koppelen met bijvoorbeeld Google Nest. Zo kun je de smart home lampen met spraak aansturen. Check de deals bij Mediamarkt die wij hebben gespot.

philips hue black friday

Compleet Philips Hue starterkit voor € 129,95

Met dit complete Philips Hue starterkit leg je in één keer de basis voor je smart home verlichting systeem! Nu met maar liefst € 50,- korting tijdens Black Friday!

Slimme deurbellen

Een slimme deurbel is ook een leuk hebben dingetje voor in je smart home. Heb je er nog geen één en werd je tegengehouden door de prijs? Bekijk dan snel welke interessante Black Friday aanbiedingen Mediamarkt heeft voor slimme deurbellen.

Ring Video deurbel Pro

Bespaar € 95,- bij MediaMarkt op deze Ring Video deurbel Pro Black Friday aanbieding. Normaal € 274,- nu voor € 179,-.

nest hello videodeurbel

Google Nest Hello video deurbel

Ook de slimme deurbel van Google is in de aanbieding. De Google Nest Hello kost tijdens de Black Friday Pre-party geen € 279,-, maar € 199,-.

ring video deurbel 2

Ring Video Deurbel 2

Altijd al een Ring Video Deurbel willen hebben. De Ring 2 die normaal € 189,- kost is nu afgeprijsd voor € 139,-.

ring door cam view

Ring Door View Cam

MediaMarkt houdt zich niet in en prijst ook de nieuwe Ring Door View Cam af tijden Black Friday. Normaal € 199,- en tijdens de Black Friday Pre-party € 139,-.

Slimme thermostaten

Ben je van plan om in het nieuwe jaar beter te letten op je energiekosten, kies dan voor een slimme thermostaat. Bekijk hieronder de huidige Black Friday deals van Mediamarkt 2019 voor slimme thermostaten.

nest learning thermostat voor google home

Google Nest learning thermostat

De meest populaire slimme thermostaat van Google Nest. De zelflerende thermostaat van Nest is tijdens de Black Friday periode afgeprijsd naar € 199,-.

nest slimme thermostaat

Google Nest Thermostat E

Ook de Nest Thermostat E is tijdens Black Friday bij Mediamarkt scherp geprijsd. Normaal kost deze slimme thermostaat € 218,-, maar tijdens Black Friday is de thermostaat afgeprijsd naar € 149,-.

tado slimme thermostaat

Tado smart thermostat starterskit

Kies voor de Tado starterskit. In deze starterskit zit alles om je verwarming slim te regelen. Normaal € 218,- nu voor maar € 149,-.

Slimme rookmelders

Veiligheid gaat ten alle tijde voor, slimme rookmelders maken je huis op een slimme manier veilig. Bekijk hier de laatste Black Friday aanbiedingen van MediaMarkt voor slimme rookmelders.

Google-nest-protect-v2

Google Nest Protect rookmelders

Deze rookmelders van Nest Protect maken je huis echt op een slimme manier veiliger. Naast brand- en rookontwikkeling detecteren de rookmelders ook koolmonoxide. 

Slimme beveiligingscamera’s

Houdt 24/7 je eigendommen in de gaten met een slimme beveiligingscamera. Ben je op vakantie of op het werk en wil je toch een oogje in het zeil houden. Met een slimme beveiligingscamera kan dit, met je smartphone zie je live beelden van bijvoorbeeld je huis of woonkamer. Check hieronder de meest actuele Black Friday aanbiedingen voor slimme beveiligingscamera’s bij MediaMarkt, vooralsnog zijn het de slimme camera’s van Google die in de aanbieding zijn.

google nest cam outdoor

Google Nest Cam Outdoor

Bekijk hier een scherpe aanbieding voor de Google Nest Cam Outdoor. Normaal kost deze slimme buitencamera € 209,-, maar nu is de camera afgeprijsd voor € 159,-. 

nest cam indoor

Google Nest Cam Indoor

Een slimme beveiligingscamera van Google Nest voor binnen? Bekijk de Black Firday deal normaal € 189,- nu voor € 145,99.

Meer Black Friday deals?

Wij houden alle smart home Black Friday Deals goed in de gaten en plaatsen deze op één pagina. Naast de Black Friday deals van MediaMarkt hebben we ook gekeken naar de Black Friday deals van Bol.com en Coolblue.nl. Opvallend is dat de meeste deals qua prijs wel hetzelfde geprijsd zijn, maar dat het verschil meer in het aanbod zit. Zo zijn er weer andere producten in de aanbieding bij Coolblue.nl.

Ook is het nog even afwachten of MediaMarkt met scherpere en nieuwe aanbiedingen komt op de Black Friday dag zelf (29 november). Wij zullen dit in ieder geval scherp in de gaten houden en wanneer er nieuwe aanbiedingen komen en deze natuurlijk hierboven met je delen.

Meer smart home nieuws

smarthomeweb geeft prijzen weg
google nest hub netflix
Xiaomi Ecosystem Product Launch
google nest hub review
wat kun je met een google nest hub