Beste Mediamarkt Black Friday Smart Home Deals

Rob Tigchelaar Laatste update: 26-11-2020

Op 27 november staat dit jaar Black Friday gepland. Een dag waarnaar we met ze alle vol smacht op hebben gewacht, want welke interessante aanbiedingen kunnen we dit jaar verwachten. Wij zochten alvast de meest interessante MediaMarkt Black Friday deals voor smart home voor je op.

beste black friday deals mediamarkt

Beeld: Mediamarkt is gestart met Black Friday deals. © Cardmapr/Unplash

Webshops kiezen er steeds vaker voor om Black Friday uit te rekken tot een hele week. In plaats van op een dag kun je meerdere dagen genieten van flinke korting op diverse producten. Ook voor je smart home kun je dan flink besparen. Op deze pagina zetten we specifiek de beste Black Friday Mediamarkt deals op een rij voor smart home apparatuur: van smart speakers tot slimme lampen.

Black Friday bij MediaMarkt: de smart home deals

De Black Friday deals van MediaMarkt die al actief zijn hebben we hieronder voor je opgesteld. Per categorie hebben we ze onder gedeeld, zodat het vergelijken van de verschillende deals ook wat makkelijker wordt.

Smart speaker beste Black Friday deals

google nest audio installeren

De nieuwe Nest Audio. © Smarthomeweb.nl

Hieronder staan de smart speakers die in de aanbieding zijn tijdens de MediaMarkt Black Friday. Momenteel zijn twee merken waarop scherpe aanbiedingen gelden, Sonos en Google. Laten dit nou ook nog is twee kwaliteitsmerken zijn die je goedkoper kan scoren bij MediaMarkt.

Slimme lampen beste Black Friday deals

nanoleaf canvas ontwerp

Nanoleaf panels © B. Tigchelaar/Smarthomeweb.nl

We hebben het al vaker gezegd: het begin van een smart home begint meestal met een setje slimme lampen. Met name Philips Hue springt hier als merk tussenuit: je kunt deze slimme verlichting koppelen met bijvoorbeeld Google Nest. Zo kun je de smart home lampen met spraak aansturen. Check de deals bij Mediamarkt die wij hebben gespot.

Slimme deurbel beste Black Friday deals

ring deurbellen teruggeroepen brandgevaar

Ring Video deurbel. © Ring/Press

Een slimme deurbel is ook een leuk hebben dingetje voor in je smart home. Heb je er nog geen één en werd je tegengehouden door de prijs? Bekijk dan snel welke interessante Black Friday aanbiedingen Mediamarkt heeft voor slimme deurbellen.

*Wil je de Ring Video Deurbel 3 met een chime erbij kopen dan is deze hier in de aanbieding. Ben je nog op zoek naar de upgrade versie van de Ring Video Deurbel 3 dan is de Ring Video Deurbel 3 plus hier in de aanbieding.

Slimme thermostaat beste Black Friday deals

Ben je van plan om in het nieuwe jaar beter te letten op je energiekosten, kies dan voor een slimme thermostaat. Bekijk hieronder de huidige Black Friday deals van Mediamarkt 2020 voor slimme thermostaten.

Slimme beveiligingscamera beste Black Friday deals

Houdt 24/7 je eigendommen in de gaten met een slimme beveiligingscamera. Ben je op vakantie of op het werk en wil je toch een oogje in het zeil houden. Met een slimme beveiligingscamera kan dit, met je smartphone zie je live beelden van bijvoorbeeld je huis of woonkamer. Check hieronder de meest actuele Black Friday aanbiedingen voor slimme beveiligingscamera’s bij MediaMarkt:

PRE-Party Media Markt Black Friday deals

Zoals we daarnet al aangaven is Mediamarkt al eerder gestart met haar Black Friday deals. De webshop noemt deze periode de Black FRiday PRE-Party. Deze PRE-PARTY is geldig tot de dag van Black Friday zelf (27 november) en hierbij kun je genieten tot 50% korting op meer dan 40 verschillenden merken.

Omdat de officiële Black Friday pas op 27 november begint heeft MediaMarkt om de drukte voor te zijn alvast wat scherpe smart home producten in de aanbieding gedaan. Dit zijn al zeer aantrekkelijke aanbiedingen.

Of er veel verschil in aanbiedingen zit met de officiële Black Friday is niet bekend, wel verwachten we dat er meer producten toegevoegd worden. Mocht dit bekend zijn zullen we die hieronder aanvullen.

Meer Black Friday deals?

Wij houden alle smart home Black Friday Deals goed in de gaten en plaatsen deze op één pagina. Naast de Black Friday deals van MediaMarkt hebben we ook gekeken naar de Black Friday deals van Bol.com en Coolblue.nl. Opvallend is dat de meeste deals qua prijs wel hetzelfde geprijsd zijn, maar dat het verschil meer in het aanbod zit. Zo zijn er weer andere producten in de aanbieding bij Coolblue.nl.

Ook is het nog even afwachten of MediaMarkt met scherpere en nieuwe aanbiedingen komt op de Black Friday dag zelf (27 november). Wij zullen dit in ieder geval scherp in de gaten houden en wanneer er nieuwe aanbiedingen komen en deze natuurlijk hierboven met je delen.


Meer van dit soort smart home nieuws?

Meld je gratis aan en krijg de 60 pagina dikke Smart Home voor Beginners gids tijdelijk gratis.


Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *