Best gelezen smart home tips van 2020

best gelezen smart home tips

▲ Beeld ter illustratie © Unsplash

Bij Smarthomeweb.nl richten we ons op drie grote categorieën met onze artikelen: reviews, nieuws én tips. Deze laatste categorie vinden we stiekem het leukste; we bedenken leuke scenario’s en delen makkelijke stappenplannen om je op weg te helpen. We zoomen in dit artikel in, in de best gelezen smart home tips van 2020!

Met onze smart home tips en adviezen proberen wij smart home liefhebbers op weg te helpen. Of het nu gaat om smart home experts of smart home beginners; wij helpen je graag. Het gaat niet altijd om kant en klare stappenplannen: ook proberen wij smart home enthousiastelingen te inspireren met interessante scenario’s.

Als je trouwens helemaal nieuw bent in de smart home wereld (van harte welkom!) raden we je aan om ons eigen e-book Smarthome voor Beginners eens te bekijken. Je kunt hem tijdelijk gratis downloaden.

Best gelezen smart home tips

In 2020 is onze smart home tips sectie veel geraadpleegd. We hebben de drie beste gelezen smart home tips van 2020 op een rij gezet.

Sonos koppelen aan TV

Sonos is een bekende speler op het gebied van geluidsapparatuur. Ook in een smart home is het merk zeer interessant, gezien ze een breed scala aan smart speakers aanbiedt. Het grote voordeel van een Sonos smart speaker, is dat je keuze hebt uit twee voice assistants: Google Assistant én Amazon Alexa.

sonos koppelen aan tv

Het kan echter een probleem worden als je je Sonos speaker aan een smart TV wil koppelen. Zo zijn lang niet alle modellen compatibel met de speaeker en blijken aan de andere kant niet alle Sonos speakers geschikt te zijn om aan een TV te koppelen. Niet voor niets werd ons artikel voor Sonos koppelen aan TV in 2020 veel geraadpleegd.

Oke Google stel apparaat in

Toen Bram op de redactie van Smarthomeweb.nl riep dat hij het artikel ‘Oké Google stel apparaat in’ wilden schrijven, begonnen alle smart speakers en smart displays op kantoor met Google Assistant te reageren. Ja, ook door middel van spraakopdrachten kun je dus blijkbaar apparaten instellen op je Google Nest smart home apparaat.

oke google stel apparaat in

Het artikel Oké Google stel apparaat in werd in 2020 het best gelezen. In het uitgebreide artikel deelt Bram een aantal handige smart home tips hoe jij apparaten snel en eenvoudig kunt instellen op je Google smart home product. Na het succesvol instellen van het product kun je hem opnemen in Google Home routines of deze bedienen met Google Home commands.

TV koppelen aan Google Home

Wanneer jij je televisie aan en uit willen kunnen zetten met spraak hebben we goed nieuws voor je. Je kunt namelijk je TV koppelen aan Google Home. Je hebt hiervoor wel een smart TV nodig mét een Google Chromecast (dit kan gaan om een ingebouwde variant) en natuurlijk een smart speaker of -display met Google Assistant onder de motorkap.

tv koppelen aan google home

In het artikel TV koppelen aan Google Home laten wij je stap voor stap zien hoe je de koppeling kunt realiseren. Het is goed om te melden dat we op basis van dit artikel heel wat kritiek kregen: veel lezers verwachtten een uitleg hoe je het geluid van de TV via Google speakers af kon spelen. Daar schreven we naar aanleiding van deze feedback een compleet eigen artikel over: Geluid TV via Google Home.

Meer best gelezen artikelen in 2020

We hopen dat je bovenstaande smart home tips interessant vond! Benieuwd wat nog meer goed gelezen werd in 2020 op Smarthomeweb.nl? Bekijk dan ook onze round-up voor het best gelezen smart home nieuws en de best gelezen smart home reviews! Hopelijk tot in 2021!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts