Beste Coolblue Black Friday Smart Home Deals

Bram Tigchelaar Laatste update: 24-11-2020

Dit jaar gaat Cooblue eerder van start! Hoewel het volgende week echt Black Friday is start de Black Friday bij Cooblue een week eerder. Voor ons natuurlijk niet erg want zo kunnen we alvast wat deals inslaan! Voor Black Friday heeft Coolblue dit jaar honderden aanbiedingen, waaronder ook vele aantal smart home producten.

Black-friday-coolblue-smart-home

Black Friday bij Coolblue! © Coolblue

Hieronder hebben we de beste Cooblue Black Friday deals gesorteerd op smart home artikelen. Hoewel we er rap bij zijn is het om snel een deal te bemachtigen, want ze verwachten dit jaar enorme drukte!

Coolblue heeft Black Friday deals van 20 t/m 27 november

Black Friday wordt in Nederland steeds maar groter en groter. Dat betekent dat er enorm veel bestellingen op één dag geplaatst worden, wat logistiek natuurlijk best een uitdaging is. In de voorgaande jaren zagen we ook al dat Coolblue rondom Black Friday een eigen plan trok. Zo was er de “Blue Friday”, waar klanten 10 dagen de tijd hadden om van de deals gebruik te maken, al ver voor de  ‘echte’ Black Friday. En net zoals voorgaande jaren, begint Coolblue dit jaar ook veel eerder! De Black Friday deals zijn bij Coolblue dit jaar vanaf vrijdag 20 t/m maandag 30 november beschikbaar, maar om welke deals gaat het eigenlijk?

Black Friday bij Coolblue: de smart home deals

Ook op gebied van smart home zijn er dit jaar een aantal zeer scherpe aanbiedingen te vinden. Mocht je er aan zitten te denken om je huis met een van deze slimme producten uit te breiden, dan is dit het perfecte moment om je slag te slaan. De Black Friday deals van Coolblue zijn als volgt:

Smart speakers

Bij Coolblue ontdek je ook smart speakers in de sale tijdens Black Friday. We zetten de mooiste voor je op een rij.

google nest audio

Google Nest Audio 2 voor slechts 149 euro!

De nieuwe speaker van Google, Google Nest audio, is nu ook scherp afgeprijsd tijdens Black Friday bij Cooblue!

google nest hub

Google Nest Hub nu voor 64.- euro!

Deze smart display van Google kost tijdens Black Firday slechts 64 euro. Nog geen smart display? Dan is het nu misschien tijd om er eentje aan te schaffen.

google-nest-mini-black-friday

Google Nest Mini voor slechts € 29,-

Deze Google Nest Mini speaker is de opvolger van de Google Home Mini. Tegenover een adviesprijs van € 59,99 is deze Black Friday prijs natuurlijk erg laag.

Marshall Stanmore II Voice

Deze Marshall Stanmore smart speaker kost nu € 269,- in plaats van €399,-. Het is een speaker van hoge kwaliteit, hij heeft een ingebouwde Google Assistant.

Slimme deurbellen

Nooit meer je pakketje missen? Hou altijd een oogje in het zeil met een slimme deurbellen. Deze kun je fiksen met korting:

eufy slimme deurbelNieuwe Eufy Deurbel ook afgeprijsd!

Deze Eufy video deurbel kost normaal €199,-, maar tijdens deze Black Friday periode kun je hem kopen voor €149,-. Met dit handige apparaat kijk en luister je mee via je smartphone.

nest hello videodeurbel

Google Nest Hello videodeurbel voor €229,-

Deze Google Nest Hello van Google is Coolblue’s keuze op gebied van slimme videodeurbellen. In plaats van € 279,- is hij nu € 229,-.

Ezviz DB1 deurbel + Chime flink afpeprijsd!

Deze Ezviz slimme deurbel kost normaal € 168,99, maar is nu afgeprijsd voor € 110,-. Bij deze deurbel krijg je ook een handige gratis Ezviz Chime.

Slimme beveiligingscamera’s

Beveilig je huis op een slimme manier met slimme beveiligingscamera’s. Met een smart beveiligingssysteem kun je altijd je huis en tuin 24/7 in de gaten houden, ook wanneer je niet thuis bent! Bekijk hieronder paar interessante Black Friday deals bij Coolblue van slimme camera’s die zeker de moeite waard zijn!

imou bullet cameraImou Bullet – Nu slechts 69 euro!

Een slimme beveiligingscamera met een zeer goede camera (Full HD). De camera is zowel binnen als buiten te gebruiken en heeft handige functies. Ook heeft deze Imou Bullet deze camera de mogelijkheid om beelden op te slaan op een NAS, SD kaart of in de cloud, hiermee bespaar je weer extra abonnementskosten.

imou ranger iqImou Ranger IQ – Nu slechts 69 euro!

Een gave slimme binnen camera van Imou, de Imou Ranger IQ. De camera zit er gaaf uit, maar is ook van goede kwaliteit en kan de camera 350° filmen in HD. Ook deze camera kan beelden opslaan op een NAS, SD-kaart of in de cloud.

Slimme lampen

Door slimme lampen in je huis te installeren, kun je ze gemakkelijk centraal bedienen. Daarnaast kunnen ze je huis op verschillende manieren een stuk veiliger maken.

philips hue spotjesPhilips Hue spotjes

De Philips Hue spotjes zijn tijdens Black Friday afgeprijsd. Dit is het ideale moment om je volledige huis te voorzien van slimme verlichting!

Slimme thermostaat

Altijd thuiskomen met de juiste temperatuur? Vul je smart home dan aan met een slimme thermostaat, waarmee je via je smartphone de bediening kunt doen.

tado black fridayTado slimme thermostaat V3 starterpakket (bespaar 130 euro!)

Maak je thermostaat slim en ook meteen elke radiator in je huis met deze tado starterskit. Normaal kost deze starterskit 329 euro, maar tijdens Black Friday slechts 199 euro!

nest thermostaatGoogle Nest Learning Thermostat v3

Deze slimme Thermostaat van Nest is nu scherp geprijsd. Wees er snel bij! Dan zit je er deze winter nog warmpjes bij! Normaal € 249,- nu voor € 189,-.

bosch easy control thermostaatBosch EasyControl CT2000

Ook de slimme thermostaat van Bosch Easy Control CT2000 is tijdens Black Friday afgeprijsd! Normaal 249 euro, nu voor 199 euro!

Slimme rookmelder

Een slimme rookmelder meet de lucht in je huis op gevaarlijke stoffen. Wanneer er gevaar is, krijg je daar direct een melding van op je smartphone. Handig!

Google-nest-protect-v2Drie slimme Google Nest rookmelders met €50,- korting

De Google Nest Protect V2 meet zowel rook als koolstofmonoxide en houdt je op de hoogte via de Nest app. Een 3-pack kost normaal €349,-, maar heb je nu al voor €299,-.

Multiroom Wi-Fi systeem

Met een WiFi mesh-netwerk heb je overal een sterke verbinding in je woning. Een must voor een smart home met diverse apparaten die aangesloten zijn op het web.

TP-Link Deco M9 PlusTP-Link Deco M5 Multiroom (100 euro korting!)

Het Wifi Mesh systeem van TP-Link is tijdens Black Friday scherp geprijsd! Normaal kost deze 3-pack 229,99 euro, maar tijdens Black Friday bij Cooblue slechts 129 euro!

Smart TV

Tijdens Black Friday zijn er natuurlijk ook Smart tv’s scherp geprijsd, we halen de beste deal eruit:

lg smart tv black friday

Dikke LG smart tv met 55 inch scherm (800 euro korting!)

Deze LG OLED55CX6LA is tijdens Black Friday echt scherp geprijsd. Moet je toevallig nog een smart tv hebben, dan is dit wel echt een hele goede keuze.

Zoals je ziet is er dit jaar dus genoeg keuze wat smart home aanbiedingen betreft. Bedenk wel dat er waarschijnlijk veel vraag naar deze producten zal zijn, waardoor ze snel uitverkocht kunnen raken. Bekijk daarom tijdig website van CoolBlue voor alle andere Black Friday smart home deals.

Welke andere deals zijn er dit jaar met Black Friday?

Coolblue is natuurlijk bij lange na niet de enige met mooie aanbiedingen op het gebied van slimme apparatuur. Zo zijn er vele andere webshops die op de officiële Black Friday op 29 november van alles aanbieden, die zowel online als op de weg voor heel wat drukte zullen zorgen. Bekijk onze Black Friday 2020 pagina voor een overzicht van de beste smart home deals van dit jaar.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *