Home » Smart home nieuws » Coolblue Black Friday Smart Home Deals

Beste Coolblue Black Friday Smart Home Deals

Black-friday-coolblue-smart-home

Black Friday bij Coolblue © Smarthomeweb.nl
Joep Verburg · 25 november 2019

Dit jaar pakt Coolblue het met Black Friday iets anders aan. De Black Friday deals van Coolblue zijn tot en met volgende week maandag ( Cyber Monday ) namelijk beschikbaar, dus minder focus op ‘alleen’ Black Friday. Voor Black Friday heeft Coolblue dit jaar honderden aanbiedingen, waaronder ook vele aantal smart home producten.

Zie hier een overzicht van alle Coolblue Black Friday Acties en lees verder voor onze analyse van de Smart Home toppers.

coolblue smart home webshop

Coolblue Black Friday deals 2019

De Black Friday week van Coolblue staat dit jaar in het teken van vele deals die de hele week door te gebruiken zijn. Er zijn op dit moment veel deals voor  slimme videodeurbellen, slimme speakers en Smart TV’s. Op = Op!

Coolblue heeft Black Friday deals van 25 t/m 28 november

Black Friday wordt in Nederland steeds maar groter en groter. Dat betekent dat er enorm veel bestellingen op één dag geplaatst worden, wat logistiek natuurlijk best een uitdaging is. Zo liet PostNL eerder al weten dat er een recordaantal online bestellingen wordt verwacht, mede doordat Black Friday dit jaar vlak voor sinterklaas valt. Om de bezorging zo vloeiend mogelijk te laten verlopen, riep PostNL Nederlanders op om dit jaar rond de feestdagen op tijd te bestellen. Ook Pieter Zwart heeft daar zelf wat over te zeggen: “We verachten dat de Nederlandse en Belgische pakketbedrijven aanstaande vrijdag niet in staat zullen zijn om alle pakketjes de volgende dag al uit te leveren”. Daarom pakt Coolblue het dit jaar anders aan.

“We verachten dat de Nederlandse en Belgische pakketbedrijven aanstaande vrijdag niet in staat zullen zijn om alle pakketjes de volgende dag al uit te leveren” – Pieter Zwart, Coolblue

In de voorgaande jaren zagen we ook al dat Coolblue rondom Black Friday een eigen plan trok. Zo was er de “Blue Friday”, waar klanten 10 dagen de tijd hadden om van de deals gebruik te maken, al ver voor de  ‘echte’ Black Friday. En net zoals voorgaande jaren, heeft Coolblue dit jaar ook een eigen aanpak om alle bestellingen gewoon de volgende dag te kunnen bezorgen. De Black Friday deals zijn bij Coolblue dit jaar vanaf maandag 25 t/m donderdag 28 november beschikbaar, maar om welke deals gaat het eigenlijk?

Black Friday bij Coolblue: de smart home deals

Ook op gebied van smart home zijn er dit jaar een aantal zeer scherpe aanbiedingen te vinden. Mocht je er aan zitten te denken om je huis met een van deze slimme producten uit te breiden, dan is dit het perfecte moment om je slag te slaan. De Black Friday deals van Coolblue zijn als volgt:

Smart speakers

Bij Coolblue ontdek je ook smart speakers in de sale tijdens Black Friday. We zetten de mooiste voor je op een rij.

sonos one smart speaker

Sonos One voor €179,-

Deze smart speaker kost nu €179,- in plaats van €229,-. Het is een speaker van hoge kwaliteit, hij heeft zowel Google Assistant als Amazon Alexa.

google home smart speakerGoogle Home voor €68,99

Waar de adviesprijs van deze slimme speaker €99,99 was, kost hij tijdens de Black Friday periode nog maar €68,99. De Google Home speaker wordt als een van de beste beoordeeld.

google-nest-mini-black-friday

Google Nest Mini voor €35,-

Deze slimme speaker is de opvolger van de Google Home Mini. Tegenover een adviesprijs van €59,99 is deze Black Friday prijs natuurlijk erg laag.

Slimme deurbellen

Nooit meer je pakketje missen? Hou altijd een oogje in het zeil met een slimme deurbellen. Deze kun je fiksen met korting:

beste ring video deurbelRing 2 videodeurbel voor €139,-

Deze Ring video deurbel kost normaal €199,-, maar kun je tot en met donderdag krijgen voor €139,-. Met dit handige apparaat kijk en luister je mee via je smartphone.

nest hello videodeurbel

Google Nest Hello videodeurbel voor €199,-

Dit product van Google is Coolblue’s Keuze op gebied van slimme videodeurbellen. In plaats van €279,- is hij nu €199,-.

Slimme lampen

Door slimme lampen in je huis te installeren, kun je ze gemakkelijk centraal bedienen. Daarnaast kunnen ze je huis op verschillende manieren een stuk veiliger maken.

Philips-hue-black-friday6 Slimme Philips Hue lampen voor €109,-

Deze White Ambiance GU10 Bluetooth lampen van Philips zijn tijdelijk een stuk goedkoper. Ze zijn in verschillende hoeveelheden te koop, de adviesprijs van 6 stuks is €134,85.

Slimme thermostaat

Altijd thuiskomen met de juiste temperatuur? Vul je smart home dan aan met een slimme thermostaat, waarmee je via je smartphone de bediening kunt doen.

tado thermostaatTado V3 slimme thermostaat voor €139,99

Deze slimme Thermostaat van Tado kun je op alle cv ketels aansluiten voor slimme bediening. De adviesprijs was €199,-, een flinke korting dus!

Slimme rookmelder

Een slimme rookmelder meet de lucht in je huis op gevaarlijke stoffen. Wanneer er gevaar is, krijg je daar direct een melding van op je smartphone. Handig!

Google-nest-protect-v2Drie slimme Google Nest rookmelders met €50,- korting

De Google Nest Protect V2 meet zowel rook als koolstofmonoxide en houdt je op de hoogte via de Nest app. Een 3-pack kost normaal €349,-, maar heb je nu al voor €299,-.

Multiroom Wi-Fi systeem

Met een WiFi mesh-netwerk heb je overal een sterke verbinding in je woning. Een must voor een smart home met diverse apparaten die aangesloten zijn op het web.

TP-Link Deco M9 PlusTP-Link Deco M9 Plus 3-pack voor €249,90

Dit multiroom Wi-Fi systeem van TP-Link kost nu €249,90 in plaats van €299,-. Hiermee heb je overal in huis WiFi, ook kun je andere smart home apparaten koppelen.

Smart TV

Natuurlijk kan ook een smart TV niet ontbreken in je smart home. Bij Coolblue is deze smart TV van Philips een aanrader. Je haalt hem in huis voor slechts € 369,-!

Philips-43PUS6504-smart-tv

Philips Smart TV voor €369,-

Deze Philips 43PUS6504 Smart TV heeft een 4K UHD resolutie. Je hebt op dit apparaat toegang tot verschillende apps en games. In plaats van €469,- is hij nu €369,-.

Zoals je ziet is er dit jaar dus genoeg keuze wat smart home aanbiedingen betreft. Bedenk wel dat er waarschijnlijk veel vraag naar deze producten zal zijn, waardoor ze snel uitverkocht kunnen raken. Bekijk daarom tijdig website van CoolBlue voor alle andere Black Friday smart home deals.

Coolblue Black Friday deals

Vind nu alle smart home deals op de website van Coolblue. Je vindt daar slimme speakers, slimme deurbellen, slimme thermostaten, slimme displays, smart TV’s en meer.

Welke andere deals zijn er dit jaar met Black Friday?

Coolblue is natuurlijk bij lange na niet de enige met mooie aanbiedingen op het gebied van slimme apparatuur. Zo zijn er vele andere webshops die op de officiële Black Friday op 29 november van alles aanbieden, die zowel online als op de weg voor heel wat drukte zullen zorgen. Bekijk onze Black Friday 2020 pagina voor een overzicht van de beste smart home deals van dit jaar.

Meer smart home nieuws

google nest audio aanbieding
google tv
google tv stick
sonos klaagt google aan
google hardware event 2020 update