Home » Smart home nieuws » Beste Bol.com Black Friday deals voor je smart home

Beste Bol.com Black Friday Smart Home Deals

beste bol.com black friday deals smart home

  Bol.com tijdens Black Friday © Smarthomeweb.nl
Robbert Tigchelaar · 27 november 2019

Geen één Black Friday dag, maar gelijk een hele week. Sterker nog: het is 8 dagen Black Friday bij Bol.com! Dit is natuurlijk onwijs goed nieuws voor je smart home, gezien er tijdens deze periode veel smart home producten in de aanbieding te scoren zijn. Het is wel goed opletten bij de Black Friday deals van Bol.com: elke dag is er een andere productgroep aan de beurt. Om je op weg te helpen bij het vinden van de beste smart home aanbiedingen bij Bol.com tijdens Black Friday zetten we de beste deals in dit artikel op een rij.

bol.com smart home webshop

Bol.com Black Friday deals 2019

Bekijk direct de grootste kortingen die er nu bij Bol.com te verkrijgen zijn.

Black Friday bij Bol.com: de beste smart home deals

Bij Smarthomeweb.nl zijn we natuurlijk – hoe kan het ook anders – op zoek gegaan naar de beste aanbiedingen op het gebied van slimme apparaten. Van slimme deurbellen en smart speakers tot smart home rookmelders en slimme beveiligingssystemen. Na een lange zoektocht zijn we eruit: dit zijn de beste smart home deals die je kunt scoren.

Smart speakers

Wat is een smart home zonder smart speaker of smart display? Met zo’n slimme luidspreker kun je gekoppelde apparaten met spraak bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld vragen het licht aan te doen of te vragen hoe het gesteld is met de actuele weersverwachting.

google home smart speaker

Google Home slimme speaker voor € 64,-

De Google Home is nu tijdelijk afgeprijsd in de webshop bij Bol.com. Voor maar € 64,- haal je de slimme luidspreker van Google in huis.

google-nest-mini-black-friday

Google Nest Mini voor € 33,-

De nieuwst smart speaker van Google, de Nest Mini, is nu voor slechts € 33,- verkrijgbaar tijdens de Black Friday deals bij Bol.com. Dit is ruim € 20,- goedkoper dan normaal.

harman kardon citation duo

Harman Kardon Citation Duo voor € 289,-

Voor slechts € 289,- scoor je twee Harman Kardon Citation One speakers. Deze slimme speakers zijn voorzien van een Nederlandstalige Google Assistant, waarmee je je smart home met spraak kunt aansturen.

sonos one smart speaker

Sonos One speaker nu voor € 169,-

Liever een smart speaker van Sonos? Ook deze is nu tijdelijk in prijs verlaagd. Onder de motorkap van de Sonos One is zowel Google Assistant als Amazon Alexa als spraakassistent te vinden.

harman kardon citation 300

Tot € 400,- bundelkorting op Citation speakers

Meerdere Harman Kardon Citation smart speakers kopen? Dat kan nu erg zinvol zijn, gezien je tot € 400,- bundelkorting kunt fiksen in de webshop. Met Google Assistant.

Het kan goed zijn dat de aanbiedingen per dag verschillen. Bekijk eventueel het actuele overzicht voor smart speakers op de dag zelf.

Robotstofzuigers

Altijd thuiskomen in gestofzuigd huis? Het is mogelijk met robotstofzuigers. Deze handige apparaten gaan zelfstandig aan de slag, zonder dat jij hierachter aan hoeft te lopen. Een van de bekendste merken is iRobot, maar er zijn naast dit merk ook veel andere interessante merken met deze automatische stofzuiger robots.

rowenta robotstofzuiger

€ 30,- cashback op Rowenta Robotstofzuiger

Bij de Rowenta Smart Force Essential RR6927 robotstofzuiger kun je nu genieten van € 30,- cashback. Deze automatische stofzuiger koop je voor € 215,-.

Slimme beveiligingscamera’s

Met slimme beveiligingscamera’s houdt je altijd een oogje in het zeil. Bekijk hier de meest interessante Black Friday deals die gelden op slimme beveiligingscamera’s.

GOOGLE-NEST-Cam-Outdoor

Google Nest Cam Outdoor

De populaire Google Nest Cam Outdoor eindelijk een keertje afgeprijsd! Nu scherpe korting op deze buiten camera.

Check in de webshop alle robotstofzuigers: de aanbiedingen tijdens Black Friday kunnen verschillen.

Smart Watches

Natuurlijk mag een smart watch om je pols niet ontbreken als je je smartphone binnenwandelt. Zo kun je via je slimme horloge apparaten aansturen, maar zijn los van een smart home deze gadgets sowieso erg handig.

samsung galaxy watch active

32% korting op Samsung Galaxy Active

Samsung is een voorloper op het gebied van slimme horloges. Nu ontdek je de Samsung Galaxy Active smart watch met 32% korting. Waar hij eerst € 249,- kostte, scoor je hem nu voor € 169,-.

huawei smart watch

Afgeprijsd: Huawei Watch GT

De Huawei Watch GT smart watch is nu tijdelijk afgeprijsd bij Bol.com. Je geniet van 25% korting op dit slimme horloge en scoort hem nu voor € 139,- in plaats van € 179,-.

Meer smart watch deals tijdens Black Friday bij Bol.com checken? Bekijk het productoverzicht in de webshop en bekijk actuele aanbiedingen.

Slimme rookmelders

Een slimme rookmelder is niet alleen erg handig, maar heeft ook een grote bijdrage in de veiligheid van je smart home. Zo checken diverse modellen hun eigen batterijen status én kunnen ze vaak gekoppeld worden met bijvoorbeeld slimme lampen. Wordt er rook gedetecteerd, dan springen de lampen aan.

caliber slimme rookmelder

Caliber HSW401 rookmelder voor € 34,95

De slimme rookmelder van Caliber – de HSW401 – is te bedienen via je smartphone. In tegenstelling tot veel andere slimme rookmelders heb je hiervoor geen gateway of een smart home hub nodig.

Ook voor smart home rookmelders proberen wij ons overzicht up to date te houden. Check ook de actuele aanbiedingen voor rookmelders.

Overige interessante Black Friday Bol.com deals!

Hieronder staan nog andere interessante smart home Black Friday deals die misschien nog interessant voor je kunnen zijn!

google nest hub kopen

Google Nest Hub

De Google Nest Hub was nog nooit zo scherp afgeprijsd, momenteel kost de Google Nest Hub bij Bol.com € 89,-.

Tip: vrijdag is de beste dag voor smart home apparatuur

Naast bovenstaande deals raden we je aan om op vrijdag Bol.com ook scherp in de gaten te houden. Dit is niet alleen de officiële datum voor Black Friday, maar ook dé dag dat Bol.com haar elektronica productgroep aan de beurt is. En laat dit nou net de categorie zijn waar 80% van de smart home apparatuur in te vinden is. Check hier de overzichtspagina.

Meer Black Friday deals?

Bij Smarthomeweb.nl zit onze redactie komende dagen bovenop de beste deals en aanbiedingen. We houden een overzichtelijke pagina bij met de beste smart home deals in het algemeen en andere shops, bijvoorbeeld Coolblue. Daar ontdek je ook actueel Black Friday nieuws en lichten we meer toe over deze speciale dag (lees: week) vol met korting en deals.

Meer smart home nieuws

smarthomeweb geeft prijzen weg
google nest hub netflix
Xiaomi Ecosystem Product Launch
google nest hub review
wat kun je met een google nest hub