Op deze dagen scoor je de beste Bol.com Black Friday deals voor je smart home

Rob Tigchelaar Laatste update: 29-10-2020

Steeds meer webshops besluiten om niet één, maar een complete week Black Friday deals aan te bieden. Zo werd eerder bekend dat niet alleen Coolblue een drastisch besluit nam om meerdere dagen aanbiedingen aan te bieden, ook Bol.com heeft zeven dagen sale.

bol.com black friday deals smart home

Random smart home artikelen  © Pixabay

Elke dag is er een andere groep artikelen aan de beurt. Gezien wij als smart home liefhebber natuurlijk op zoek zijn naar de beste smart home black friday deals, zetten we alvast de dagen op een rij waarbij je hoge korting kunt verwachten op slimme apparatuur.

8 dagen Black Friday bij Bol.com

Webshops willen elkaar steeds meer vóór zijn op het gebied van black friday deals. Niet heel gek: op deze dag werd er vorig jaar meer besteedt dat de dagen voor kerst. Het is officieel: de bekende kortingsdag in Amerika is nu écht groot aan het worden in ons land. Bij Bol.com is er niet alleen aanstaande vrijdag Black Friday: er is maar liefst 8 dagen te genieten van hoge korting. Uniek is dat Bol.com elke dag een andere productgroep tegen een gereduceerd tarief aanbiedt. Om wat duidelijkheid te bieden ontdek je hier de dagen dat je hoogstwaarschijnlijk black friday deals kunt scoren voor je smart home.

Dinsdag 26 november: Black Friday voor Huis en Klussen

Morgen – op dinsdag 26 november – is het de eerste interessante dag voor smart home fans. Dan staat namelijk de productgroep Huis en Klussen op de planning. Nu zul je zeggen: gereedschap (klussen) heeft toch niets te maken met een smart home? True! Maar wist je dat slimme deurbellen worden onder deze productgroep vallen bij Bol.com? Ook alles op het gebied van ramen, denk aan slimme rolluiken, zijn in deze categorie te vinden. De kans is dus groot dat dit soort artikelen op dinsdag tegen een mooie korting aan te schaffen zijn. Bekijk Huis & Klussen.

Donderdag 28 november: Keuken en Wonen

Smart home staat voor slim wonen. De productgroep Keuken en Wonen, die twee dagen later op donderdag 28 november op de planning staat bij de Black Friday week bij Bol.com zal dan ook een zeer interessante zijn. Bij Keuken en Wonen zijn onder andere de volgende smart home producten te vinden in deze grote webshop.

  • Slimme thermostaten
  • Slimme radiatorknoppen
  • Meer smart home producten voor klimaatbeheer

We raden je aan om deze dag zeker een kijkje te nemen bij de productcategorie Wonen & Klussen.

Vrijdag 29 november: Elektronica deals

Tja, natuurlijk is op vrijdag 29 november, dé echte Black Friday dag, de groep elektronica aan de beurt. Hier is misschien wel de meeste black friday Bol.com korting te vinden, gezien de verkoopprijzen gemiddeld het hoogste zijn in deze categorie. Op het gebied van smart home bevinden de meeste slimme apparatuur zich in deze categorie bij Bol.com. Een greep:

  • Smart speakers
  • Smart displays
  • Slimme weegschalen
  • Slimme wasmachines

Check naast een smart speaker of – display ook de complete categorie elektronica op Black Friday 29 november 2019!

Meer Black Friday deals?

Check voor alle deals de Black Friday pagina bij Bol.com. Wist je dat we een compleet smart home Black Friday deals overzicht pagina hebben gerealiseerd? Hier zetten we de verschillende webshops op een rij waar jij kunt genieten van hoge korting op black friday op verschillende smart home producten.

 Aanbieding!  
google nest mini twee pack

Google Nest Mini 2-pack – Nu 50% korting!

Bekijk hier een scherpe aanbieding met twee Google Nest mini speakers, de speakers waren nog nooit zo goedkoop! Bekijk deze deal hier!

Meer smart home artikelen

banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
google nest doorbell vs nest hello videodeurbel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *