Beste beveiligingscamera zonder abonnement: dit zijn de beste keuzes!

Beste beveiligingscamera zonder abonnement

▲ Diverse beveiligingscamera’s ter illustratie © Pixabay

Nu de donkere dagen weer begonnen zijn neemt ook het aantal inbraken weer toe. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg smart home producten die je huis kunnen beveiligen tegen criminaliteit. Het mooiste voorbeeld is de slimme beveiligingscamera, in deze blog gaan wij op zoek naar de beste slimme beveiligingscamera die te gebruiken is zonder abonnement.

Wanneer je een slimme beveiligingscamera hebt, geeft dit je de mogelijkheid om live of op een later moment beelden te bekijken. Je ziet wat er gebeurt in of rondom jouw woning en bent op deze manier 24/7 beveiligd. Het fijne aan het later terugkijken is dat wanneer er iets is gebeurd je bewijsmateriaal hebt. Naast dat je zelf live kunt meekijken kan je ook instellen dat je een pushmelding krijgt wanneer er een persoon wordt gedetecteerd.

Waarom een slimme beveiligingscamera zonder abonnement?

De voornaamste reden waarom iemand een slimme beveiligingscamera neemt, is om opgenomen beelden later terug te kijken als er iets is gebeurd, bijvoorbeeld na een inbraak. Maar om dit te kunnen doen moet je wel een beveiligingscamera hebben die de beelden automatisch opslaat. Dit gebeurt vaak op een SD-kaart of in een cloud omgeving. Het nadeel is dat veel smart home aanbieders dit alleen toelaten wanneer jij extra betaald in de vorm van een abonnement.  Zonder abonnement kan je vaak alleen live beelden bekijken en pas wanneer je abonnement afsluit dan kan je ook beelden opslaan en later terugkijken. Doordat bij veel smart home producten functies pas beschikbaar worden wanneer je een abonnement afsluit kan dit bij elkaar oplopen tot een flinke maandelijkse rekening. Daarom is het een goede oplossing om op zoek te gaan naar een slimme beveiligingscamera zonder abonnement waarbij je wel alle functies beschikbaar hebt. En dat is juist wat wij hieronder gaan uitlichten, de beste beveiligingscamera’s waarbij je geen abonnement nodig hebt voor extra functies.

Beste beveiligingscamera zonder abonnement, dit zijn de opties

Er zijn verschillende beveiligingscamera’s waarbij je alle functies kunt gebruiken zonder abonnement te kopen. Binnen deze groep beveiligingscamera’s is er ook een verschil in kwaliteit te zien. Wij hebben verschillende beveiligingscamera’s vergeleken om erachter te komen wat de beste slimme beveiligingscamera zonder abonnement is. We hebben de beveiligingscamera’s vergeleken op verschillende eigenschappen, waaronder de volgende:

  • Beeldkwaliteit
  • Opslag van de camera
  • Nachtzicht
  • Koppeling met andere smart home apparaten
  • Bewegingdetectie

Uiteraard is het een vereiste dat alle functies van de beveiligingscamera beschikbaar zijn zonder abonnement.

Top 3 beste beveiligingscamera zonder abonnement

Na meerdere slimme camera’s te hebben vergeleken op bovenstaande eigenschappen hebben wij een top 3 gemaakt met de beste beveiligingscamera’s zonder abonnement.

eufy eufycam2 pro

1. Eufy by Anker – Eufycam 2

Deze outdoor camera van Eufy by Anker scoort goed dankzij 2K-beeldresolutie en het lokaal opslaan van de beelden, hierdoor kan je zonder abonnement beelden terugkijken. De camera heeft goed nachtzicht dankzij de infrarood-functie en door tweeweg-audio kan je praten tegen de persoon die (ongewenst) voor de camera staat. Ook zit er een alarm op welke maar liefst 100 decibel aan geluid kan maken.

netatmo presence

2. Netatmo Presence – Outdoor Cam

De buitencamera van Netatmo komt als beveiligingscamera zonder abonnement goed uit onze test. De slimme camera is ideaal om buiten te gebruiken en je krijgt een SD-kaart meegeleverd waardoor de beelden opgeslagen kunnen worden en later terug te bekijken zijn.

eufy by anker 2k indoor camera

3. Eufy by Anker – 2K Indoor Cam

Deze binnencamera van Eufy blinkt uit dankzij 2K-resolutie en doordat het een Pan Tilt camera is, dit betekent dat de camera mee kan draaien en kantelen. Ook heeft de binnencamera goede nachtzicht en bewegingsdetectie. Beelden kun je opslaan op een SD-kaart of in de cloud.

Extra keuze: Imou Bullet, deze slimme beveiligingscamera van Imou is zowel voor binnen als buiten geschikt. Met een nachtzicht tot 30 meter en 2 megapixel beeldsensor is de beeldkwaliteit prima. De beelden van de slimme camera worden op een SD-kaart opgeslagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts
hue bedienen met siri

Hue bedienen met Siri

▲ Hue bedienen met Siri © Smarthomeweb Altijd al Siri willen gebruiken om je slimme apparaten zoals slimme verlichting…
Lees meer