Beste 50five Black Friday deals voor smart home

Bram Tigchelaar Laatste update: 20-11-2020

Ook 50five doet dit jaar mee met Black Friday en op de website is te zien dat voor de desbetreffende zwarte vrijdag (27 november) interessante smart home aanbiedingen hebben. In dit artikel houden wij je op de hoogte van de beste Black Friday deals die je bij 50Five kunt scoren.

50five black friday deals

50five logo nieuw

50five Black Friday deals 2020

Benieuwd welke interessante deals 50five allemaal paraat heeft staan? Bekijk hier het complete 50five Black Friday deals 2020 overzicht.

De 50five Black Friday deals zijn al begonnen!

Bij 50five is Black Firday al van start gegaan. Normaal zou Black Friday pas beginnen op 27 november, maar 50five kon niet wachten en is al van start gegaan! Op de website zijn veel aantrekkelijke smart home deals te vinden met kortingen tot 70%.

Black Friday bij 50five: de smart home deals

Bij 50five staat smart home natuurlijk centraal. Elk product die te vinden is in de webshop van 50five is gerelateerd aan smart home. Om voor jou een goed overzicht te maken van deze 50five black friday smart home deals hebben we ze onderverdeeld per product groep.

Smart speakers

In totaal hebben we twee verschillende aantrekkelijke smart speaker Black Friday deals gevonden bij 50five, bekijk hieronder welke smart speakers er in de aanbieding zijn.

google nest mini

Google Nest Mini

De Google Nest Mini is bij 50five in de aanbieding tijdens de Black Friday periode. Normaal kost de Google Nest Mini bij 50five € 59,- en nu is deze afgeprijsd naar € 29,-.

google nest audio

Google Nest Audio 2-pack

Pas net gereleased maar nu al afgeprijsd tijdens black friday! Normaal kost een Google Nest Audio 2-pack €198,- maar nu zijn deze smart speakers voor €149,- op te pikken.

Slimme deurbellen

Een populaire smart home product is een slimme deurbel. Ook bij 50five zijn verschillende slimme deurbellen afgeprijsd, bekijk hieronder welke interessante Black Friday deals er zijn.

nest hello deurbel met camera

Nest Hello Videodeurbel

Bespaar nu € 54,- bij 50five op de Nest Hello Videodeurbel. Normaal € 279,- maar nu in een Black Friday deal voor € 225,-

beste ring video deurbel

Ring Video Deurbel 2

De Ring Video Deurbel 2 is ook in de aanbieding in de Black Friday actie periode. Normaal kost de slimme deurbel bij 50five € 99,- en nu is de deurbel afgeprijsd tot € 69,-.

ring video deurbel 2

Ring Video Deurbel 3

De Ring Video Deurbel 3 is ook tijdens Black Friday van dit jaar in de aanbieding bij 50Five. Afgeprijsd van €199,- naar €139,-

ring video deurbel 3+

Ring Video Deurbel 3+

Nog een mooie deal van Ring! De Ring Video Deurbel 3+ is normaal €229,- maar nu te kopen in de Black Friday sale voor €159,-

ring video deurbel 3 + ring indoor cam

Ring Video Deurbel 3 + Ring Indoor Cam

Een mooie combi deal van Ring. De Ring Video Deurbel 3 in combinatie met de Ring Indoor Cam van €258,- naar €198,-

ring pro video deurbel + nuki combo 2.0 deurslot

Ring Pro Video Deurbel + Nuki Combo 2.0 Deurslot

Beveilig in één klap je huis met deze 2 producten. Een flinke deal van Ring & Nuki. Een Ring Pro Video Deurbel samen met een Nuki Combo 2.0 Deurslot van €568,- naar €359,10

Slimme thermostaten

Ben je van plan om in het nieuwe jaar beter te letten op je energiekosten, kies dan voor een slimme thermostaat. Bekijk hieronder de Black Friday deals van 50Five voor slimme thermostaten.

tado slimme thermostaat

Tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+

Een aantrekkelijke korting op de tado° slimme thermostaat starterkit V3+ bij 50Five. De Black Friday deal luidt: van €199,- naar €139,99.

tado-thermostaat

Tado° Slimme Thermostaat

De Tado° Slimme Thermostaat is tijdens deze Black Friday ook afgeprijsd. De slimme thermostaat was €129,- maar is nu te koop voor €89,99.

nest learning thermostat voor google home

Nest Learning Thermostaat

Google Nest heeft deze Black Friday een mooie deal. Nest prijst de slimme thermostaat af van €249,- naar €195,-

google nest learning thermostaat + google nest mini

Nest Learning Thermostaat + Google Nest Mini

Combi deal! Naast het afprijzen van de Nest Learning Thermostaat is er ook een Black Friday combi deal: de Nest Learning Thermostaat + de Google Nest Mini voor €221,76 i.p.v. € 308,-

bosch easy control thermostaat

Bosch EasyControl Thermostaat

Een mooie korting van €50,- tijdens Black Friday op de Bosch EasyControl Thermostaat! Van €249,- naar €199,-

Netatmo thermostaat

Netatmo Thermostaat

De Netatmo Thermostaat is afgeprijsd tijdens Black Friday bij 50Five naar €159,-. Ook is er nog een scherpe deal met 4 radiatorknoppen erbij voor €299,19!

Meer Black Friday deals?

Natuurlijk doet niet alleen 50five mee met deze Black Friday periode, maar zijn er ook andere webshops die al begonnen zijn met Black Friday (check hier smart home black friday overzicht). Zo heeft MediaMarkt nu de Black Friday Pre-party en is Black Friday van Coolblue ook al begonnen.

Ben jij al klaar voor Black Friday? Om in de stemming te komen hier alvast een (bijzondere) video van 50Five tijdens Black Friday vorig jaar.

Meer smart home artikelen

(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *