Beste 50five Black Friday deals voor smart home

Laatste update: 21-10-2020, 10:42 - Door: Redactie

Ook 50five doet dit jaar mee met Black Friday en op de website is te zien dat voor de desbetreffende zwarte vrijdag (29 november) interessante smart home aanbiedingen hebben. Wees vooral niet te gehaast want in het weekend heeft 50five ook verschillende Black Friday deals. Wij hebben de beste 50five Black Friday deals voor smart home voor je op een rij gezet.

50five black friday deals

50five logo nieuw

50five Black Friday deals 2019

Benieuwd welke interessante deals 50five allemaal paraat heeft staan? Bekijk hier het complete 50five Black Friday deals 2019 overzicht.

De 50five Black Friday deals zijn al begonnen!

Bij 50five is Black Firday al van start gegaan. Normaal zou Black Friday pas beginnen op 29 november, maar 50five kon niet wachten en is al van start gegaan! Op de website zijn veel aantrekkelijke smart home deals te vinden, zo is de Nest Protect rook- en koolmonoxide scherp afgeprijsd van € 125,- naar € 105,-.

Naast deze scherpe aanbiedingen maak je ook nog eens kans op een NETATMO smart home pakket t.w.v. € 1000,-. Wanneer je een product koopt in de actie periode (24 november tot 2 december 2019) en je in schrijft voor de actie maak je hier kans op.

Black Friday bij 50five: de smart home deals

Bij 50five staat smart home natuurlijk centraal. Elk product die te vinden is in de webshop van 50five is gerelateerd aan smart home. Om voor jou een goed overzicht te maken van deze 50five black friday smart home deals hebben we ze onderverdeeld per product groep.

Smart speakers

In totaal hebben we drie verschillende smart speaker Black Friday deals gevonden bij 50five, bekijk hieronder welke smart speakers er in de aanbieding zijn.

sonos beam speaker

Sonos Beam

De Sonos Beam is bij 50five in de aanbieding tijdens de Black Friday periode. Normaal kost de Sonos Beam bij 50five € 449,- en nu is deze afgeprijsd naar € 409,-.

sonos one smart speaker

Sonos One

Ook de Sonos One is bij 50five afgeprijsd. Normaal kost de smart speaker € 229,- en tijdens de Black Friday periode € 207,-.

archos hello 7

Archos Hello 7

Deze Archos Hello 7 is een smart speaker met een display, ook wel smart display genoemd. Deze Archos Hello 7 is afgeprijsd naar € 95,-.

google nest hub kopen

Google Nest hub

Liever een smart display van Google. Ook deze Google Nest hub is afgeprijsd en is nu te koop voor bij 50five voor € 107,-.

Slimme deurbellen

Een populaire smart home product is een slimme deurbel. Ook bij 50five zijn verschillende slimme deurbellen afgeprijsd, bekijk hieronder of welke interessante Black Friday deals er zijn.

Ring Video deurbel Pro

Bespaar € 100,- bij 50five op deze Ring Video deurbel Pro Black Friday aanbieding. Normaal € 279,- nu voor € 179,-.

ring video deurbel 2

Ring Video Deurbel 2

De Ring Video Deurbel 2 is ook in de aanbieding in de Black Friday actie periode. Normaal kost de slimme deurbel bij 50five € 199,- en nu is de deurbel afgeprijsd tot € 139,-.

Slimme thermostaten

Ben je van plan om in het nieuwe jaar beter te letten op je energiekosten, kies dan voor een slimme thermostaat. Bekijk hieronder de huidige Black Friday deals van Mediamarkt 2019 voor slimme thermostaten.

tado slimme radiatorknop starterskit

Tado Slimme Thermostaat V3+

Aantrekkelijke korting tijdens de Black Friday periode op de slimme thermostaat van tado. Bekijk bijvoorbeeld deze V3 tado thermostaat aanbieding: van € 474 naar € 289,-.

honeywell lyric t6r thermostaat foto

Honeywell Lyric T6R

Niet heel bekende slimme thermostaat van Honeywell wordt nu aangeboden voor een prijs van € 189,96,-.

Meer Black Friday deals?

Natuurlijk doet niet alleen 50five mee met deze Black Friday periode, maar zijn er ook andere webshops die al begonnen zijn met Black Friday (check hier smart home black friday overzicht). Zo heeft MediaMarkt nu de Black Friday Pre-party en is Black Friday van Coolblue ook al begonnen.

Ben jij al klaar voor Black Friday? 50five in ieder geval wel….

Meer smart home artikelen

ik weet je wachtwoord boek
amazon fire tv spraakbediening
nieuwe google chromecast bol.com kopen
google nest audio koppelen met tv
wat kun je met een google nest hub
acer halo smart speaker
geluid tv via google home
google nest aware
apple homepod intercomfunctie
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *