Best gelezen smart home reviews van 2020

Rob Tigchelaar Laatste update: 29-12-2020

Het afgelopen jaar hebben we bij Smarthomeweb.nl weer heel wat smart home producten onder de loep gelegd. Er werden in 2020 veel nieuwe producten aangekondigd, waardoor onze smart home experts ze weer van A tot Z konden testen om jou te voorzien van onze eerlijke mening.

best gelezen smart home reviews 2020

Beeld ter illustratie © Unsplash

Bij Smarthomeweb.nl testten we zo nu en dan interessante smart home producten. Niet alleen nieuwe producten: ook wanneer artikelen een software-update krijgen staan onze experts in de startblokken om te beginnen met testen.

Onze smart home reviews nemen wij zeer serieus: we waarborgen onze onafhankelijkheid en verantwoorden altijd ons onderzoek. We kijken verder dan het design van het product: ook zaken als privacy en ondersteuning binnen een smart home bekijken we uitgebreid.

Best gelezen smart home reviews

Om 2020 af te sluiten hebben we bekeken welke smart home reviews nu het best gelezen zijn. Laten we beginnen met een slimme deurbel van een supermarkt. Oja, van deze zelfde supermarkt blijkt ook de slimme verlichting een veel geraadpleegde review.

Review van de slimme deurbel van de Action

We stonden in eerste instantie versteld toen we hoorde dat Action haar smart home assortiment uitbreidde met de Action slimme deurbel en een slimme beveiligingscamera. We sprintten naar de supermarkt om de slimme deurbel in huis te halen, waarna we hem gelijk begonnen te reviewen.

lsc-smart-doorbell

De LSC Smart Connect Video Doorbell van de Action. © Tigchelaar/Smarthomeweb

We bestempelden de slimme deurbel als een prima keuze: voor een zacht prijsje haal je een deurbel in huis waarmee je kunt zien wie er aanbelt en waar je met behulp van twee-weg communicatie mee kunt spreken. Benieuwd naar onze eindconclusie? Bekijk dan hier de LSC Smart Connect Video doorbell review. Het is trouwens ook dé meestbesproken smart home review van 2020; met meer dan 30 reacties is er onder hand een compleet forum ontstaan.

Slimme lampen van de Action review

Maar het bleef niet alleen bij de slimme deurbel: ook de slimme lampen van de Action werden flink uitgebreid met nieuwe varianten. Ook deze review blijkt best gelezen smart home review van 2020 op Smarthomeweb.nl te zijn.

slimme lampen action review

Een willekeurige slimme lampen van de Action. © Tigchelaar/Smarthomeweb

We gingen in de slimme lampen van de Action review verder dan alleen het bekijken van de functies en de ondersteuning. Zo bekeken we ook koppelingsmogelijkheden via IFTTT om de slimme verlichting op te kunnen nemen in smart home scenario’s.

Google Nest Hub Max review

Hoewel de Google Nest Hub Max, een grotere variant van de Google Nest Hub smart display, nooit officieel in Nederland is aangekondigd, hebben we hem toch onderzocht. Je kunt de Google Nest Hub Max in Nederland kopen via omwegen; helemaal ongrijpbaar is hij dus niet. Het gaat hier om een groter broertje van de huidige Google Nest Hub, die in grote lijnen exact hetzelfde blijkt te zijn.

Google Nest Hub Max review

De Google Nest Hub Max naast de normale Nest Hub (r.) © Tigchelaar/Smarthomeweb

Toch zijn er wel wat verschillen, blijkt in onze Google Nest Hub Max review. Zo is er sprake van een camera, waarmee we hem dus prima kunnen gebruiken voor videocalls (in tijden van corona erg handig). Bekijk Bram’s eindconclusie van de Google Nest Hub Max review, een van de best gelezen reviews van Smarthomeweb.nl in 2020.

Meer best gelezen artikelen op Smarthomeweb.nl

Bij Smarthomeweb.nl hebben we nog meer interessante samenvattingen gemaakt van 2020. Zo hebben we ook het best gelezen smart home nieuws van 2020 op een rij gezet en komen we binnenkort met de best gelezen smart home tips van 2020.

Meer smart home artikelen

xiaomi mi tv stick
xiaomi mi store Nederland
slimme deurbel zonder camera
nieuwe lampen philips hue
(Slimme) rookmelders verplicht in 2022
ikea slimme producten
Nanoleaf introduceert Nanoleaf Lines
ring wired videodeurbel
banner smart week tink
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *