Best gelezen smart home nieuws van 2020

Rob Tigchelaar Laatste update: 29-12-2020

We luiden bijna 2021 in; tijd om eventjes stil te staan bij de een round-up van het afgelopen jaar. Op Smarthomeweb.nl hebben we het afgelopen jaar honderdduizenden lezers verwelkomt, die met tezamen miljoenen pagina’s hebben gelezen. Laten we terugblikken op het meest gelezen smart home nieuws.

best gelezen smart home nieuws 2020

Beeld; ter illustratie © Pixabay

2020 was een bijzonder jaar. Een jaar waar we niet met z’n allen met enorm veel plezier naar terug zullen kijken. Corona stond centraal en vormde een rode draad het afgelopen jaar. Ook in de smart home niche betrokken we het virus: zo gaven we tips voor slim thuiswerken.

Toch was 2020 veel meer dan alleen corona. In dit artikel blikken we terug op het best gelezen smart home nieuws.

Best gelezen smart home nieuws

Bij Smarthomeweb.nl zit onze meerkoppige redactie altijd op het laatste smart home nieuws. We doen verslag van nieuwe innovaties, interessante updates en andere opvallendheden waarvan wij vinden dat we jij dat moet weten. Wat het belangrijkste smart home nieuws was van het afgelopen jaar? We zetten het op een rij.

Nieuwe slimme deurbel in de schappen bij de Action

Hoewel het nog niet ontzettend lang geleden is, is het toch een van de best gelezen smart home artikelen op Smarthomeweb.nl: de nieuwe slimme deurbel van de Action. Ja, je leest het goed, de Action.

action slimme deurbel camera lsc smart connect

Rechts, de nieuwe slimme deurbel van de Action. © Tigchelaar/Smarthomeweb

Toch is het niet heel bijzonder, gezien deze winkelketen reeds smart home artikelen verkocht. Maar met de komst van een slimme deurbel lijkt de Action de smart home taart zeer belangrijk te gaan vinden. Lees het complete nieuwsbericht over de slimme deurbel van de Action.

HEMA blijkt zelfde assortiment als Action maar dan duurder

2020 was ook het jaar waar HEMA haar ‘eigen’ smart home assortiment aankondigde. Althans, dat ‘eigen’ bleek al snel niet zo eigen te zijn als het lijkt. Hoewel het al snel duidelijk was dat er sprake was van een white-label Tuya assortiment, wat we ook bij Action en Kruidvat tegenkomen, ontdekten wij toch iets bijzonders.

smart home producten hema duurder dan bij action

HEMA versus Action (LSC Smart Connect) © Tigchelaar/Smarthomeweb

Het complete assortiment van HEMA bleek namelijk hetzelfde te zijn als dat van de Action, maar dan een flink stuk duurder. Alleen de verpakking, het logo op het product en de prijs bleken hét verschil te maken. HEMA bevestigde zelf aan Smarthomeweb.nl dat het inderdaad ging om exact dezelfde producten. Lees het veelgelezen nieuwsartikel dat HEMA hetzelfde smart home assortiment heeft als Action, maar dan duurder.

Lidl smart home producten binnenkort in de schappen

Naast de Action, de Kruidvat én de HEMA kwam ook uiteindelijk Lidl met haar eigen smart home assortiment. Precies op Black Friday waren de slimme producten in de schappen bij verschillende Lidl filialen te vinden.

Bij Lidl bleek er sprake te zijn van kwalitatief goed spul: er wordt gebruik gemaakt van een bridge, zodat je de producten niet direct aan hoeft te sluiten op je WiFi netwerk. Ook was het assortiment zeer breed: zo was er ook Lidl slimme kerstboomverlichting te vinden bij de winkelketen. Check hier het hele artikel over de nieuwe Lidl smart home producten.

Meer best gelezen artikelen op Smarthomeweb.nl

Naast het best gelezen smart home nieuws komen we dezer dagen ook met een overzicht van de best gelezen smart home tips en de best gelezen smart home reviews. Hou onze website in de gaten voor een interessante samenvatting.

Meer smart home artikelen

ring wired videodeurbel
banner smart week tink
sonos zonder wifi

Sonos zonder wifi

/
beste indoor ip camera
irobot roomba j7+ ontwijkt hondenpoep
homey app en homey bridge
z-wave met apple homekit koppelen
TV met ingebouwde chromecast
segway navimov robotmaaiers zonder perimeterdraad
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *