Babyfoon met camera en app: interessant!

babyfoon met camera en app

▲ Afbeelding ter illustratie © Pixabay

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe babyfoon, wil ik je graag kennis laten maken met een babyfoon met camera en app. Ik kom steeds vaker babyfoons tegen die je kunt koppelen met een smartphone of tablet middels een app (ik heb er zelfs een top 10 slimme babyfoons overzicht van gemaakt). Dit kan zorgen voor heel veel voordelen en een veiliger gevoel. In deze blog vertel ik meer over de functies van een babyfoon met camera en app en licht ik enkele modellen uit.

Op het gebied van babyfoons wordt er de laatste tijd flink geïnnoveerd. Steeds vaker zie ik slimme babyfoon modellen die ondersteund worden met een applicatie op je smartphone of tablet. Dit heeft voor jou als vader of moeder heel veel voordelen: zo kun je met een gerust gevoel op de bank ploffen of even een kijkje nemen in de babykamer, terwijl je bij de buren in de tuin zit.

Voordelen van een babyfoon met camera en app

Laat ik alle voordelen van deze slimme babyfoons eens op een rij zetten:

  • Op afstand een kijkje nemen in de babykamer: door de camera en de koppeling met je smartphone of tablet, kun je op een afstand de babykamer bekijken.
  • De baby toespreken met behulp van spraakfunctie: veel babyfoon met camera en app modellen zijn voorzien van spraakfunctie. Hiermee kun je de baby horen, maar ook rustig toespreken.
  • Slaapliedjes en rustgevende melodietjes afspelen om de baby tot rust te brengen: er zijn babyfoons waarmee je via je smartphone een melodie of slaapliedje kunt laten afspelen.

Zoals je ziet zijn er in tegenstelling tot normale babyfoons heel wat voordelen met slimme modellen.

Voorbeelden van babyfoons met camera die je kunt koppelen met een app

Uiteraard ben ik op zoek gegaan naar interessante modellen die zowel een camera hebben, als de mogelijkheid om hem te kunnen koppelen met je smartphone of tablet middels een app. Ik licht hieronder drie interessante babyfoons uit.

Luvion Grand Elite 3 Connect

De Luvion Grand Elite 3 Connect is een interessante babyfoon met camera en app. Je kunt deze babyfoon eenvoudig koppelen met je smartphone middels een speciale app, waarna je direct de gehele babykamer kunt bekijken op je telefoon.

Bekijk

Alecto DIVM-550 HD Wifi babyfoon

Deze slimme babyfoon van Alecto is voorzien van camera en een touchscreen display. Zo hoef je niet altijd via je smartphone de babykamer te bekijken, maar kun je net als een normale babyfoon het touchscreen display op een bijzettafel zetten. Grappig van dit model is dat je er ook mee kunt filmen en foto’s kunt maken van grappige momenten.

Bekijk

orretti hd wifi cloud babyfoon

Orretti® HD Wifi Cloud Camera Babyfoon

Heb je een wat kleiner budget? Dan is deze camera babyfoon van Orretti® een goede keuze. Voor nog geen € 50,- kun je deze babyfoon kopen, waarna je geniet van goede beeldkwaliteit een en camera die je eenvoudig koppelt met je smartphone middels de gratis app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts